Hitta billiga flyg till Davao

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Davao

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Davao och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Davao?

augusti är generellt den billigaste månaden att flyga till Davao från Sverige med priser runt 10 876 kr. september är en annan bra månad för att besöka Davao med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 11 126 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Davao?

Den billigaste veckodagen att flyga till Davao är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 9 942 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Davao är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 14 181 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Davao?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Davao är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 10 435 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Davao mitt på dagen då priserna ligger på omkring 15 850 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Davao?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Davao 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Davao för i genomsnitt 13 376 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Davao

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Davao från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Davao

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Davao

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Davao (DVO)

Vanligtvis är flyg till Davao från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Davao Intl, vilket i genomsnitt kostar 11 883 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DAVAO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Davao kostar i genomsnitt bara 8 794 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DAVAO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember25% dyrareDet kostar omkring 14 904 kr för flyg till Davao från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DAVAO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni466% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Davao från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Davao

Det tar mellan 30 och 45 timmar att flyga till Davao, Filipinerna. Du kommer behöva göra två mellanlandningar under din resa och din totala restid avgörs av hur länge du behöver vänta vid dina mellanlandningar. Den totala flygtiden är runt 24 timmar. Om du mellanlandar i Istanbul, vilket är en vanlig flygrutt, så tar flyget vidare till Manila 17 timmar. Med andra ord kan du sova på planet och du behöver inte oroa dig för att planera in en natts sömn vid en mellanlandning.

Du kan för tillfället inte flyga direkt från Sverige till Davao Franciso Bangoy, Filipinerna. Du kommer behöva göra två mellanlandningar när du ska flyga till Davao ifrån Stockholm. Om du inte reser från Stockholm så behöver du börja din resa med att flyga eller på annat vis åka till Stockholm. Ifrån Stockholm Arlanda flyger du sedan till Istanbul, Turkiet för att där byta flyg till Manila, Filipinerna. Du kan också flyga till Dubai, Förenade Arabemiraten och där byta till flyg mot Manila. Manila ligger på en annan ö än vad Davao ligger på så där får du hoppa på nästa flyg mot Davao. Du kan också åka med färjor till Davao från Manila men då tar resan längre tid.


Vilka bolag flyger till Davao?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Davao

Vilka bolag flyger till Davao?

För flygresor till Davao från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Singapore Airlines, Cathay Pacific eller Qatar Airways. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Singapore Airlines till Davao

I genomsnitt avgår 10 flyg med Singapore Airlines till Davao varje vecka.De flesta av dem flyger från Singapore Changi till Davao vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Singapore Airlines till Davao. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Singapore Airlines till Davao som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 7 914 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Singapore Airlines är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 8,0/10 i betyg av 113 av våra användare.


Flygplatser nära Davao

Nedan hittar du alla flygplatser i Davao tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till stadskärnan från Davaos flygplats?

Om du har packning och är trött efter resan så är det enklast att ta en taxi ifrån flygplatsen till centrala Davao eller direkt till ditt hotell. Resan tar inte så lång stund. Det står taxibilar väntande vid flygplatsen så det brukar inte vara några problem att hitta en. Om du vill åka med lokaltrafiken så går så kallade jeepneys. Det är som bussar som kör runt i staden alla tider. Det är bra att vara medveten om att dessa ibland inte följer de utsatta rutterna och de kan stanna för att släppa på och av folk lite var stans. Det är betydligt billigare än taxi men de är inte lika bekväma. Speciellt om man är van vid bussarna i Sverige så kan komforten på jeepneys kännas väldigt obekväm men det är en intressant upplevelse när du besöker Filipinerna.


Visumkrav för att besöka Davao

Du behöver ha ett giltigt pass för att resa till Davao, Filipinerna. När du reser in i landet ska passet vara giltigt i sex månader. Om du besöker landet i mindre än 30 dagar så behöver du inte ha ett visum men du kan behöva visa upp din hemresebiljett vid ankomst. Detta är för att visa att du inte tänker stanna i mer än 30 dagar. Försäkringskassans EU-kort som begränsar sjukvårdkostnader är inte giltigt i Filipinerna. Det är därför att rekommendera en reseförsäkring som täcker akutvårdskostnader när du ska besöka landet. Tänk också på att se över vilka vaccinsprutor du kan behöva när du ska resa till Filipinerna några veckor innan resan.


Börja planera din resa till Davao


De bästa sakerna att se och göra i Davao

Davao erbjuder allt ifrån vacker natur, museum och shopping. Ett populärt besöksmål i Davao är Filipinernas örncentrum där du kan se de kända filippinska örnarna. Från flygande till simmande – Davao har även en krokodilpark. Du kan fortsätta med djurtemat och besöka D’Bone Collector Museum. Det är ett privatägt museum som har flera våningar med djurben. Ett annat museum är Museo Dabawenyo. Det är ett lokalhistoriskt museum som visar upp de filippinska öarnas historia. Om du vill shoppa lite efter museibesöken så kan du besöka Abreeza mall eller SM Lanang Premier. Det är också rekommenderat att ta en av otaliga turer genom Davaos landskap. Ta en båttur runt öarna eller vandra på Mount Apo. Det finns massor att uppleva för den som älskar friluftsaktiviteter.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Davao.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Davao.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Davao.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Davao just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Davao och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.