Flyg till Bacolod

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Billigaste flygen till flygplatser i Bacolod

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bacolod från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cebu City

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bacolod

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Cebu City (CEB)

Vanligtvis är flyg till Bacolod från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Cebu City Mactan Intl, vilket i genomsnitt kostar 7 112 kr


När är den bästa tiden att flyga till Bacolod?

Du kan flyga till Bacolod City, Filippinerna på mellan 35 och 39 timmar från Sveriges flygplatser, och du hittar flygerbjudanden från Göteborg Landvetter flygplats och Stockholm Arlanda flygplats. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flygningar till Bacolod City på ungefär 35 timmar. Rutter från Göteborg Landvetter flygplats tar dig till den filippinska staden med två mellanlandningar, och dessa rutter flygs av bland annat Turkish Airlines och Philippine Airlines. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flyg till Bacolod City på ungefär 39 timmar. Dessa rutter gör också två mellanlandningar och från Arlanda går det rutter till Bacolod City med bland annat Emirates och Philippine Airlines. Om du reser från Malmö behöver du antingen först flyga till Stockholm för att ta rutter från Arlanda, eller ta Öresundståget över Öresundsbron till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Kastrup hittar du rutter till Bacolod City på ungefär 34 timmar och du kan då flyga med Qatar Airways och Philippine Airlines.

Du hittar inte några direktflyg till Bacolod City, Filippinerna från någon av de svenska flygplatserna, utan du behöver göra minst två mellanlandningar under resans gång. Från Arlanda flygplats kan du flyga till Bacolod City genom att ta Emirates rutt till Cebu City via ett stopp i Dubai. Från Cebu City hittar du sedan direktflyg till Bacolod City med Philippine Airlines. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du flyga med Turkish Airlines till Istanbul. Från Istanbul hittar du sedan flyg med Philippine Airlines till Bacolod City via en mellanlandning i Manila. Från Malmö kan du ta flyg med SAS till Stockholm Arlanda flygplats och därifrån resa vidare med rutterna från Stockholm. Du kan också ta dig till Kastrup flygplats med Öresundståget. Från Kastrup kan du sedan flyga med Qatar Airways till Manila via ett stopp i Doha, och från Manila reser du sedan vidare med Philippine Airlines till Bacolod.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Bacolod från Manila för 139 kr. Detta är 98 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Bacolod. För att hitta de billigaste priserna till Bacolod från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Iloilo City Mandurriao flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Bacolod.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Bacolod är generellt Bacolod flygplats med ett genomsnittspris på 7 913 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Flygplatser nära Bacolod

Nedan hittar du alla flygplatser i Bacolod tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Bacolod City centrum från flygplatsen?

När du reser till Bacolod City landar du på Bacolod Silay International Airport i Bacolod City, och flygplatsen ligger inte långt nordöst om den filippinska kuststaden. Det billigaste sättet att ta sig in till city från Bacolod Silay International Airport är att ta en minibuss. Dessa avgår från flygplatsens ankomsthall och tar dig in till stan på runt en halvtimme. Det snabbaste alternativet att resa in till centrala Bacolod City är dock att ta en taxi från flygplatsen. Från flygplatsen tar det mellan 15 och 20 minuter in till centrala Bacolod City.


Visumkrav för att besöka Bacolod

Som svensk medborgare behöver du inte något särskilt inresetillstånd för att besöka Bacolod City, Filippinerna så längde din vistelse är kortare än 30 dagar. Du ska kunna visa upp en returbiljett när du reser in i landet och du ska även ha tomma sidor i passet för in- och utresestämplar.


Börja planera din resa till Bacolod


De bästa sakerna att se och göra i Bacolod

Den filippinska kuststaden Bacolod City är en populär destination i landet och här hittar du ett flertal sevärdheter. Ett av de mest populära besöksmålen är Negros Forest som är ett zoo där utrotningshotade djurarter skyddas. Här kan du se mängder av ovanliga fåglar såväl som leoparder och lokala rådjur. En annan sevärdhet är Capitol Park med sin vackra lagun. Parken är ett trevligt resmål för att promenera i naturen. För en historisk sevärdhet är RUINS, ruinerna av en italiensk villa från tidigt 1900-tal, en intressant plats. Villan brann ner under andra världskriget och är en magisk plats att besöka särskilt vid solnedgången. Du hittar även en trevlig restaurang här. För att ta dig till villan tar du en jeepney från Lacson St-stationen och ber att bli avsläppt vid RUINS.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Du kan hitta flyg till Bacolod ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Bacolod låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Bacolod. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.