Flyg till Roxas City

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 3/8
tis 10/8

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Roxas City. Nuvarande restriktioner för Roxas City baseras på reserestriktioner för Filippinerna.
Visa nuvarande reserestriktioner för Filippinerna

När är den bästa tiden att flyga till Roxas City?

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till Roxas City?

    445 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Roxas City på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Manila och är 72 % billigare än de flesta andra flyg till Roxas City. För att hitta det billigaste priset till Roxas City från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Roxas City?

    De som flyger till Roxas City kan potentiellt hitta bättre priser för Kalibo flygplats(42 km från stadskärnan i Roxas City) beroende på månad och avgångsflygplats.

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Roxas City?

    Den billigaste flygplatsen i närheten av Roxas City är generellt Roxas City flygplats med ett genomsnittspris på 1 590 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Roxas City?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Filippinerna resor till Roxas City. Inreserestriktioner

Filippinernas gränser är endast öppna för återvändande filippinska medborgare och deras makar och barn, indiska medborgare med tillfälligt uppehållstillstånd, kinesiska medborgare med permanent uppehållstillstånd som är gifta med en filippinsk medborgare, utländska medborgare med särskilt visum. Fram till den 15 januari kommer resenärer som anländer från följande länder inte att komma in i Filippinerna: Australien, Österrike, Brasilien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Island, Indien, Irland, Italien, Israel, Japan, Jordanien, Libanon, Nederländerna, Norge, Portugal, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, USA och Storbritannien. Icke-filippinska medborgare som reser genom något av de länder som omfattas av förbudet medan de är på väg till Filippinerna bör få resa in i Filippinerna, förutsatt att de kan visa att de inte lämnade transitflygplatsen i det listade landet och att de inte beviljades inresa av gränskontrollen i det listade landet. Från och med den 7 december kan följande tillåtas inresa till Filippinerna enligt Republic Act No. 6768: Filippinska medborgares utländska makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren samt tidigare filippinska medborgare inklusive deras makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren.

Inresekrav

Utländska medborgare som vill resa in i Filippinerna måste inneha viusm enligt följande kategorier, annars riskerar de att avvisas: -ett icke-immigrantvisum som utfärdats enligt avsnitt 13 i invandringslagen (a, b, c, d, e, g) - personer som har förvärvat bosättningsstatus enligt lag 7919 eller utländska lagar om social integration (RA 7919-visering), - personer som har använt sig av exekutiv order 324 eller utländskt lagstiftningsprogram (EO 324-visum) - utländska medborgare födda i landet (ursprungsvisum). Enligt Executive Order No. 408, s. 1960 får filippinska medborgares utländska makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren samt tidigare filippinska medborgare inklusive deras makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren resa in i landet utan visum. De måste ha en förbokad karantänanläggning och ta ett COVID-19-test på ett laboratorium på flygplatsen.

Karantänkrav

Alla ankommande resenärer och flygbesättningar måste vid ankomsten visa upp ett ifyllt Case Investigation Form (blankett för utredning av ärenden). De kommer att testas för coronavirus (COVID-19) och sättas i karantän på egen bekostnad, i avvaktan på provsvaret.

Övrig information

Resenärer som anländer till Davao måste ha ett medicinskt intyg med ett negativt COVID-19-test utfärdat inom 72 timmar före avgång.

Om du redan planerar att resa till Roxas City inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.