Flyg till Luanda

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Luanda.
Visa nuvarande reserestriktioner för Angola

Billigaste flygen till flygplatser i Luanda

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Luanda från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Luanda

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Luanda

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Luanda (LAD)

Vanligtvis är flyg till Luanda från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Luanda 4 De Fevereiro, vilket i genomsnitt kostar 5 758 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LUANDA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Luanda kostar i genomsnitt bara 4 823 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LUANDA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember41% dyrareDet kostar omkring 8 102 kr för flyg till Luanda från Stockholm Arlanda flygplats i november
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LUANDA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember597% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Luanda från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Luanda?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Luanda?

  maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Luanda från Sverige med priser runt 4 823 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Luanda i maj är augusti ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Luanda under augusti ligger i genomsnitt på 5 060 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Luanda?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Luanda från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 5 966 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Luanda?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Luanda från Sverige en söndag. momondo-användare har hittat biljetter för söndagsavgångar för så lite som 5 211 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 7 069 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Luanda.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Luanda?

  Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Luanda på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Luanda på kvällen för så lite som 5 514 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 6 322 kr. Flyg till Luanda från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.


Kan jag flyga till Luanda 4 De Fevereiro från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Luanda 4 De Fevereiro

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Luanda 4 De Fevereiro.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Luanda 4 De Fevereiro.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Luanda 4 De Fevereiro.

Dokument
Reseregistreringsformulär - Travelers are required to complete a Travel Registration Form a maximum of 72 hours before their departure to Angola.

Reseregistreringsformulär - 72 hours prior to departure


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Luanda 4 De Fevereiro?

Returresa till Sverige från Luanda 4 De Fevereiro

Testkrav för COVID-19
Besökare från Luanda 4 De Fevereiro måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Luanda 4 De Fevereiro behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Luanda inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Luanda?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Luanda
 • Vilka bolag flyger till Luanda?

  När det gäller flyg från Sverige till Luanda bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Lufthansa, TAP AIR PORTUGAL, Ethiopian Air och Air France. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Börja planera din resa till Luanda


Hitta billiga flyg till andra städer i Angola

Angola har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?