Flyg till Manila

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 27/7
tis 3/8

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Manila. Nuvarande restriktioner för Manila baseras på reserestriktioner för Filippinerna.
Visa nuvarande reserestriktioner för Filippinerna

Billigaste flygen till flygplatser i Manila

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Manila från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Manila

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Manila

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Manila (MNL)

Vanligtvis är flyg till Manila från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Manila Ninoy Aquinos internationella, vilket i genomsnitt kostar 5 581 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MANILA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember6% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Manila kostar i genomsnitt bara 5 271 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MANILA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember25% dyrareDet kostar omkring 6 976 kr för flyg till Manila från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MANILA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember557% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Manila från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Manila?

Den bästa tiden att resa till Manila är under vintermånaderna då vädret är torrt. Särskilt december och februari är populära månader att besöka staden då temperaturen och fuktigheten är lägre och många event och högtider äger rum. Under dessa månader kan du räkna med högre priser på både flygstolar och resor med hotell då priserna stiger i takt med ökat antal besökare. Under sommaren infaller regnperioden då det är både fuktigt och väldigt varmt vilket gör årstiden till stadens lågsäsong.

När är det billigast att boka flyg till Manila?

Billiga resor till Manila hittar du under januari och november, det vill säga innan de två mest populära månaderna. Denna tid är utmärkt att åka på för att få både bra väder och billiga priser. Jämför resor via momondos online-sökning för att hitta en flygrutt och datum som passar dig. Under högsäsongen är det bäst att vara ute i god tid då sista minuten-resor ofta blir dyra.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Manila?

  Om du inte har möjlighet att resa till Manila i november är det också billigt att flyga i oktober. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 5 166 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Manila?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Manila från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 5 645 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Manila för så lite som 4 332 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Manila?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Manila är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 5 413 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Manila för flygningar en lördag på 6 364 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Manila?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Manila är på kvällen. Flyg från Sverige till Manila kan då kosta så lite som 5 491 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 5 977 kr. Flyg till Manila från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Vad kan man göra i Manila när det regnar?

  Användare som planerar att flyga till Manila under månaderna juni, juli, eller augusti bör förvänta sig regn. Det finns dock alltid något att göra i Manilaäven om det skulle regna. Shoppingcenter som SM Mall of Asia är populära turistmål bland dem som besöker Manila. SM Mall of Asia är ett bra alternativ om du är på jakt efter inomhusaktiviteter.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Manila?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Filippinerna resor till Manila. Inreserestriktioner

Filippinernas gränser är endast öppna för återvändande filippinska medborgare och deras makar och barn, indiska medborgare med tillfälligt uppehållstillstånd, kinesiska medborgare med permanent uppehållstillstånd som är gifta med en filippinsk medborgare, utländska medborgare med särskilt visum. Fram till den 15 januari kommer resenärer som anländer från följande länder inte att komma in i Filippinerna: Australien, Österrike, Brasilien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Island, Indien, Irland, Italien, Israel, Japan, Jordanien, Libanon, Nederländerna, Norge, Portugal, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, USA och Storbritannien. Icke-filippinska medborgare som reser genom något av de länder som omfattas av förbudet medan de är på väg till Filippinerna bör få resa in i Filippinerna, förutsatt att de kan visa att de inte lämnade transitflygplatsen i det listade landet och att de inte beviljades inresa av gränskontrollen i det listade landet. Från och med den 7 december kan följande tillåtas inresa till Filippinerna enligt Republic Act No. 6768: Filippinska medborgares utländska makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren samt tidigare filippinska medborgare inklusive deras makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren.

Inresekrav

Utländska medborgare som vill resa in i Filippinerna måste inneha viusm enligt följande kategorier, annars riskerar de att avvisas: -ett icke-immigrantvisum som utfärdats enligt avsnitt 13 i invandringslagen (a, b, c, d, e, g) - personer som har förvärvat bosättningsstatus enligt lag 7919 eller utländska lagar om social integration (RA 7919-visering), - personer som har använt sig av exekutiv order 324 eller utländskt lagstiftningsprogram (EO 324-visum) - utländska medborgare födda i landet (ursprungsvisum). Enligt Executive Order No. 408, s. 1960 får filippinska medborgares utländska makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren samt tidigare filippinska medborgare inklusive deras makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren resa in i landet utan visum. De måste ha en förbokad karantänanläggning och ta ett COVID-19-test på ett laboratorium på flygplatsen.

Karantänkrav

Alla ankommande resenärer och flygbesättningar måste vid ankomsten visa upp ett ifyllt Case Investigation Form (blankett för utredning av ärenden). De kommer att testas för coronavirus (COVID-19) och sättas i karantän på egen bekostnad, i avvaktan på provsvaret.

Övrig information

Resenärer som anländer till Davao måste ha ett medicinskt intyg med ett negativt COVID-19-test utfärdat inom 72 timmar före avgång.

Om du redan planerar att resa till Manila inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Manila

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Manila
Flera flygbolag
27 nov.
ARN12:55Stockholm Arlanda
22t 45m
2 stopp
MNL11:40Manila Ninoy Aquinos internationella
14 jan.
MNL07:35Manila Ninoy Aquinos internationella
29t 10m
2 stopp
ARN12:45Stockholm Arlanda
4 332 kr
Hitta liknande
SWISS
18 jan.
ARN14:35Stockholm Arlanda
20t 15m
2 stopp
MNL10:50Manila Ninoy Aquinos internationella
18 apr.
MNL12:40Manila Ninoy Aquinos internationella
25t 55m
2 stopp
ARN14:35Stockholm Arlanda
7 037 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
8 okt.
ARN12:15Stockholm Arlanda
24t 30m
1 stopp
MNL12:45Manila Ninoy Aquinos internationella
22 okt.
MNL20:40Manila Ninoy Aquinos internationella
18t 35m
1 stopp
ARN15:15Stockholm Arlanda
7 115 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
18 jan.
ARN15:50Stockholm Arlanda
38t 55m
2 stopp
MNL06:45Manila Ninoy Aquinos internationella
21 apr.
MNL18:00Manila Ninoy Aquinos internationella
38t 40m
2 stopp
ARN08:40Stockholm Arlanda
7 219 kr
Hitta liknande
Turkish Airlines
17 jan.
ARN12:45Stockholm Arlanda
17t 30m
1 stopp
MNL06:15Manila Ninoy Aquinos internationella
21 apr.
MNL17:30Manila Ninoy Aquinos internationella
18t 40m
1 stopp
ARN12:10Stockholm Arlanda
7 445 kr
Hitta liknande
Etihad Airways
17 jan.
BMA01:55Stockholm-Bromma
25t 15m
2 stopp
MNL03:10Manila Ninoy Aquinos internationella
18 apr.
MNL14:10Manila Ninoy Aquinos internationella
23t 55m
2 stopp
BMA14:05Stockholm-Bromma
7 550 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Manila

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Manila, visa några av våra erbjudanden nedan av Malaysia Airlines och Singapore Airlines
Flera flygbolag
25 aug.
ARN03:40Stockholm Arlanda
46t 50m
3 stopp
MNL02:30Manila Ninoy Aquinos internationella
6 297 kr
Hitta liknande
Singapore Airlines
27 aug.
ARN02:15Stockholm Arlanda
48t 50m
2 stopp
MNL03:05Manila Ninoy Aquinos internationella
9 611 kr
Hitta liknande
Malaysia Airlines
30 aug.
ARN12:15Stockholm Arlanda
61t 45m
2 stopp
MNL02:00Manila Ninoy Aquinos internationella
11 516 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära Manila

Nedan hittar du alla flygplatser i Manila tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Manila landar på Ninoy Aquino International Airport som ligger 7 kilometer söder om Manila. Flygplatsen är bas för flera asiatiska flygbolag, bland annat Air Asia Philippines. Flygplatsen tar varje år emot över 36 miljoner resenärer vilket gör att den är anpassad med de flesta bekvämligheter och all service du kan behöva. Kom ihåg att växla pengar om du inte redan gjort det då du kan behöva kontanter för att ta dig in till stan. Eftersom flygplatsen är så pass stor finns gratisbussar mellan de olika terminalerna. För att ta dig in till centrum har du flera olika transportalternativ att välja mellan. Nio olika busslinjer stannar vid flygplatsen och tar dig till stadens olika delar. Du kan även ta en buss till den närliggande tunnelbanestationen Baclaran, ungefär 2 kilometers resa från flygplatsen. Från tunnelbanan tar du dig sedan snabbt in till city och kan byta till flera andra linjer och transportalternativ.


Populära flygresor till Manila

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Manila som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Manila
Snabbast flygtid22t 45m
Billigaste pris4 332 kr
Flyg från Göteborg till Manila
Snabbast flygtid21t 00m
Billigaste pris6 932 kr

Hur tar man sig runt i Manila?

Manilas kollektivtrafik består av buss och tunnelbana. Tunnelbanan är det bästa sättet att undvika trafikstockningar på, men täcker inte hela staden. Därför behöver du ofta byta transportmedel för att ta dig till din destination. Förutom lokalbussar kan du även ta en jeepney, ett populärt sätt att ta sig fram i Manila. En jeepney är en slags minibuss där du själv kan bestämma var du vill gå av och till viss mån vart du ska åka längs med bussens linje. Både buss och jeepney kan vara svåra att navigera första gången du åker, men fråga lokalbefolkningen!

Manilas taxibilar är både rymliga, luftkonditionerade och försedda med taxameter. Trots detta lyckas de ofta ta för mycket betalt av stadens besökare. MGE-bilarna anses vara de mest pålitliga och du känner igen dessa på sin gröna och vita färg. Om du vill köra själv finns en mängd hyrbilsalternativ både inne i centrum och direkt när du anländer på flygplatsen. Tänk dock på att det ofta blir trafikstockning och at det kan vara svårt att hitta parkering i centrum.


Kan man flyga till Manila utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att åka till Filippinerna på en turistresa. Du får stanna i landet i max 30 dagar och måste kunna uppvisa en hembiljett vid inresan i landet. Som legitimation behöver du ha med dig ditt pass och detta måste vara giltigt i minst 6 månader från och med att du lämnar landet. Kontrollera med de filippinska myndigheterna innan avresa att du verkligen inte behöver ett visum då dessa regler ändrats flera gånger. Detta kan du göra via Filippinernas ambassad som ligger i Oslo.


Börja planera din resa till Manila


Tips och råd om Manila

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Manila?

Via momondos priskalender på nätet hittar du billiga flyg till Manila.

Vad ska man se i Manila?

När du är i Manila ska du inte missa Fort Santiago, konstmuseet Pinto och kyrkan San Agustin.

Aktiviteter för barn

Ocean Park Manila är en populär sevärdhet bland barnfamiljer.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, koka kranvattnet först eller köp vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Manila?

Nej, det behöver du inte.

Var finns den bästa shoppingen?

Du hittar bästa shoppingen i varuhusen SM Mall of Asia och Greenbelt.