Flyg till Vigo

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Vigo (VGO)
mån 21/6
mån 28/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Vigo. Nuvarande restriktioner för Vigo baseras på reserestriktioner för Spanien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Vigo

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Vigo från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Santiago de Compostela

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Vigo

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Santiago de Compostela (SCQ)

Vanligtvis är flyg till Vigo från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Santiago de Compostela, vilket i genomsnitt kostar 2 616 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN VIGO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Vigo kostar i genomsnitt bara 1 987 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL VIGO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember138% dyrareDet kostar omkring 6 167 kr för flyg till Vigo från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL VIGO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember500% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Vigo från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Vigo?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Vigo?

388 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Vigo på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Madrid och är 86 % billigare än de flesta andra flyg till Vigo. För att hitta det billigaste priset till Vigo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Vigo?

Den billigaste månaden att flyga till Vigo från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 348 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Vigo i september är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 365 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Vigo?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Vigo är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 1 985 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Vigo för flygningar en söndag på 2 826 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Vigo?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Vigo från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 559 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Försök att inte köpa biljetter på kvällen eftersom de ligger runt 2 659 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Vigo?

Santiago de Compostela flygplats eller A Coruña flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Vigo.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Vigo?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Vigo är generellt Vigo flygplats med ett genomsnittspris på 2 520 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Vigo?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Vigo. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du redan planerar att resa till Vigo inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Vigo

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Vigo
Flera flygbolag
4 juli
ARN10:40Stockholm Arlanda
17t 15m
1 stopp
VGO03:55Vigo
18 juli
VGO04:55Vigo
7t 05m
1 stopp
ARN12:00Stockholm Arlanda
3 922 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 juli
ARN04:50Stockholm Arlanda
23t 05m
2 stopp
VGO03:55Vigo
18 juli
VGO04:55Vigo
7t 05m
1 stopp
ARN12:00Stockholm Arlanda
3 827 kr
Hitta liknande
Air Europa
20 nov.
ARN08:30Stockholm Arlanda
18t 25m
2 stopp
VGO02:55Vigo
23 nov.
VGO03:35Vigo
14t 20m
2 stopp
ARN17:55Stockholm Arlanda
3 982 kr
Hitta liknande
Iberia
20 nov.
ARN09:45Stockholm Arlanda
22t 15m
1 stopp
VGO08:00Vigo
23 nov.
VGO04:25Vigo
13t 10m
2 stopp
ARN17:35Stockholm Arlanda
3 690 kr
Hitta liknande
Air Europa
20 nov.
ARN08:30Stockholm Arlanda
26t 25m
2 stopp
VGO10:55Vigo
23 nov.
VGO03:35Vigo
14t 20m
2 stopp
ARN17:55Stockholm Arlanda
4 077 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 juli
ARN09:05Stockholm Arlanda
18t 50m
2 stopp
VGO03:55Vigo
18 juli
VGO08:35Vigo
24t 00m
2 stopp
ARN08:35Stockholm Arlanda
3 475 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Vigo

Om du letar efter enkelbiljetter till Vigo, visa några av våra erbjudanden nedan av Vueling
Vueling
2 juli
GOT11:10Göteborg Landvetter
6t 45m
1 stopp
VGO17:55Vigo
2 236 kr
Hitta liknande
Vueling
2 juli
GOT11:10Göteborg Landvetter
6t 45m
1 stopp
VGO17:55Vigo
2 322 kr
Hitta liknande
Vueling
4 juli
GOT16:25Göteborg Landvetter
12t 25m
1 stopp
VGO04:50Vigo
1 823 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Vigo

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Vigo som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Vigo
Snabbaste flygtid
18t 25m
Billigast pris
3 243 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass