Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Vigo

Hitta billiga flyg till Vigo från 960 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 28/2
ons 6/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Vigo

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Vigo

Bästa priset för enkelresa

960 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 894 kr

Snabbast flygtid

6t 35m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Vigo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 960 kr (Stockholm Arlanda till Vigo).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Vigo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 894 kr (Göteborg Landvetter till Vigo).
Det snabbaste flyget till Vigo från Sverige tar 6t 35m (Stockholm Arlanda till Vigo).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Vigo, inklusive Air France, Iberia och Finnair.

Trender för flygresor till Vigo

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Vigo och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Vigo?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Vigo är en lördag då man kan hitta priser så låga som 2 933 kr. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Vigo för flygningar en fredag på 6 408 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Vigo?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Vigo från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 448 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 4 048 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Vigo?

I genomsnitt tar det 6t 50m att flyga från Sverige till Vigo om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Santiago de Compostela (den mest populära flygplatsen i Vigo). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Santiago de Compostela ligger flygtiden på omkring 11t 15m.

Billigaste flygen till flygplatser i Vigo

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Vigo från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Santiago de Compostela

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Vigo

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Santiago de Compostela (SCQ)

Vanligtvis är flyg till Vigo från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Santiago de Compostela, vilket i genomsnitt kostar 2 458 kr


Vanliga frågor om att flyga till Vigo

Hur lång tid tar det att flyga till Vigo?

Det tar lite mer än sju timmar att flyga från Stockholm Arlanda till Vigo, Spanien. Det tar lite längre tid att resa från Göteborg, där du oftast får räkna med att det tar cirka 13 timmar. Om du flyger från Malmö tar det strax över 12 timmar. Många som bor i Skåne är vana vid att kunna spara tid genom att resa från Köpenhamn i stället, men i det här fallet tar det ungefär lika lång tid att flyga därifrån som från Malmö.

Varifrån kan du flyga direkt till Vigo?

Det finns tyvärr inga direktflyg till Vigo-Peinador Airport i Vigo från Sverige, men det är möjligt att hitta flyg med bara en mellanlandning så det är ändå enkelt att resa dit. Om du till exempel vill flyga från Stockholm kan du boka någon av Vuelings flygningar med mellanlandning i Barcelona. När du flyger från Göteborg Landvetter mellanlandar du också i Barcelona och det finns flygerbjudanden dit med Ryanair innan du fortsätter med Vueling. I det fallet kan du behöva vänta lite längre mellan de två flygen. Om du flyger från Malmö är det mest praktiskt att först flyga med SAS till Stockholm och utgå därifrån.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Vigo?

Den billigaste månaden att flyga till Vigo från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 189 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Vigo i februari är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 581 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Vigo?

Santiago de Compostela flygplats eller A Coruña flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Vigo.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Vigo?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Vigo är generellt Vigo flygplats med ett genomsnittspris på 226 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Vigo flygplats?

Priserna för flyg till Vigo flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Vigo flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Vigo flygplats är 1 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Vigo flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Vigo flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Vigo flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Vigo flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Vigo flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Vigo

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Vigo
Air France
6 apr.
GOT15:50Göteborg Landvetter
16t 00m
2 stopp
VGO07:50Vigo
10 apr.
VGO16:55Vigo
30t 30m
2 stopp
GOT23:25Göteborg Landvetter
4 894 kr
Hitta liknande
Air France
6 apr.
GOT15:50Göteborg Landvetter
16t 00m
2 stopp
VGO07:50Vigo
10 apr.
VGO12:35Vigo
34t 50m
2 stopp
GOT23:25Göteborg Landvetter
5 266 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Vigo

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Vigo, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Europa, Iberia och Vueling
Vueling
4 mars
ARN17:25Stockholm Arlanda
16t 05m
1 stopp
VGO09:30Vigo
Flera flygbolag
12 mars
ARN14:45Stockholm Arlanda
17t 20m
2 stopp
VGO08:05Vigo
1 187 kr
Hitta liknande
Iberia
10 mars
ARN06:15Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
VGO12:50Vigo
1 239 kr
Hitta liknande

Andra kabinklasser för flyg till Vigo

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Vigo

Visumkrav för att besöka Vigo

Behöver man pass och visum när man åker till Vigo?

Eftersom Spanien är med i både EU och Schengen så är allt som behövs för att resa dit ett pass eller nationellt ID-kort. Du behöver inte ansöka om något visum eller liknande. Däremot bör du ta med ett EU-kort som reducerar kostnaden för vård om du skulle bli sjuk eller skada dig. Det kortet beställs gratis hos Försäkringskassan och har en giltighet på tre år, så förvissa dig om att du har ett giltigt kort i god tid.


De bästa sakerna att se och göra i Vigo

Vad kan man se och göra i Vigo?

Vigo ligger precis vid Atlanten och är också omgiven av vackra berg. Många åker dit för att koppla av och njuta av naturen, och det är mycket populärt att äta olika sorters rätter med fisk och skaldjur. Stadens unika läge gör att den har ett eget mikroklimat där temperaturen är upp till fem grader varmare än i omkringliggande städer, vilket gör att det är trevligt att resa dit året runt. Ett utflyktsmål för hela familjen är Castro-fortet. Det är ett stort slott från 1600-talet och därifrån kan du se hela gamla staden och hamnen, såväl som vackra bergstoppar och några öar längsmed kusten. Det är den perfekta platsen att ta semesterbilder på. Det finns många olika stränder runtomkring Vigo, så gillar du att sola och bada finns det gott om plats. En av de mest populära är Samil-stranden. Den är väldigt lång och det finns gott om kiosker och olika aktiviteter där. Vattnet är klart och sanden är kritvit och med bergen i bakgrunden är det en härlig plats att koppla av på.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Vigo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Vigo ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Vigo ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Vigo ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Vigo ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Vigo?

När du söker efter flyg till Vigo hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Vigo ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Vigo erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Vigo och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Vigo

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Vigo

Flyg med ditt favoritflygbolag till Vigo
Flygbolagen sorteras och visas efter antal klick under de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Vigo
1 vuxen
ons 28/2
ons 6/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners