Hitta billiga flyg till Vigo

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 15/8
mån 22/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Vigo

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Vigo

Bästa priset för enkelresa

1 381 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 995 kr

Snabbast flygtid

16t 10m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Vigo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 381 kr (Stockholm Arlanda till Vigo).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Vigo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 995 kr (Stockholm Arlanda till Vigo).
Det snabbaste flyget till Vigo från Sverige tar 16t 10m (Stockholm Arlanda till Vigo).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Vigo, inklusive Iberia, Vueling och Air Europa.

När är den bästa tiden att flyga till Vigo?

Det tar lite mer än sju timmar att flyga från Stockholm Arlanda till Vigo, Spanien. Det tar lite längre tid att resa från Göteborg, där du oftast får räkna med att det tar cirka 13 timmar. Om du flyger från Malmö tar det strax över 12 timmar. Många som bor i Skåne är vana vid att kunna spara tid genom att resa från Köpenhamn i stället, men i det här fallet tar det ungefär lika lång tid att flyga därifrån som från Malmö.

Det finns tyvärr inga direktflyg till Vigo-Peinador Airport i Vigo från Sverige, men det är möjligt att hitta flyg med bara en mellanlandning så det är ändå enkelt att resa dit. Om du till exempel vill flyga från Stockholm kan du boka någon av Vuelings flygningar med mellanlandning i Barcelona. När du flyger från Göteborg Landvetter mellanlandar du också i Barcelona och det finns flygerbjudanden dit med Ryanair innan du fortsätter med Vueling. I det fallet kan du behöva vänta lite längre mellan de två flygen. Om du flyger från Malmö är det mest praktiskt att först flyga med SAS till Stockholm och utgå därifrån.

217 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Vigo på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Valencia och är 94 % billigare än de flesta andra flyg till Vigo. För att hitta det billigaste priset till Vigo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Den billigaste månaden att flyga till Vigo från Sverige är april. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 498 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Vigo i april är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 711 kr.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Vigo är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 4 000 kr. Undvik att boka avgångar för en torsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Vigo för flygningar en torsdag på 5 505 kr.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Vigo från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 883 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Försök att inte köpa biljetter på morgonen eftersom de ligger runt 6 157 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Santiago de Compostela flygplats eller A Coruña flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Vigo.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Vigo är generellt A Coruña flygplats med ett genomsnittspris på 2 815 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Vigo

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Vigo
Vueling
22 sep.
ARN15:50Stockholm Arlanda
12t 35m
1 stopp
VGO04:25Vigo
26 sep.
VGO17:20Vigo
21t 50m
1 stopp
ARN15:10Stockholm Arlanda
2 995 kr
Hitta liknande
Iberia
24 dec.
ARN09:45Stockholm Arlanda
18t 00m
1 stopp
VGO03:45Vigo
27 dec.
VGO08:40Vigo
24t 25m
1 stopp
ARN09:05Stockholm Arlanda
3 117 kr
Hitta liknande
Iberia
24 dec.
ARN09:45Stockholm Arlanda
18t 00m
1 stopp
VGO03:45Vigo
27 dec.
VGO08:40Vigo
24t 25m
1 stopp
ARN09:05Stockholm Arlanda
3 137 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 sep.
ARN02:30Stockholm Arlanda
9t 30m
2 stopp
VGO12:00Vigo
26 sep.
VGO16:45Vigo
18t 25m
2 stopp
ARN11:10Stockholm Arlanda
3 239 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 sep.
ARN02:30Stockholm Arlanda
9t 30m
2 stopp
VGO12:00Vigo
26 sep.
VGO18:35Vigo
16t 20m
1 stopp
ARN10:55Stockholm Arlanda
3 279 kr
Hitta liknande
Iberia
10 okt.
ARN10:50Stockholm Arlanda
17t 50m
1 stopp
VGO04:40Vigo
24 okt.
VGO02:35Vigo
7t 35m
1 stopp
ARN10:10Stockholm Arlanda
3 665 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Vigo

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Vigo, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
19 aug.
ARN11:00Stockholm Arlanda
16t 50m
1 stopp
VGO03:50Vigo
1 381 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 aug.
ARN11:40Stockholm Arlanda
16t 10m
2 stopp
VGO03:50Vigo
1 442 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 aug.
ARN15:30Stockholm Arlanda
36t 25m
3 stopp
VGO03:55Vigo
1 858 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Vigo?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Vigo

Vilka bolag flyger till Vigo?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Vigo från Sverige Iberia, Vueling, Air Europa och British Airways. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Vueling till Vigo

Det avgår 20 flyg med Vueling till Vigo under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Madrid-Barajas och det bästa biljettpriset med Vueling som hittats på momondo är 4 865 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Vigo). Vueling har ett betyg på 8,0 från 125 användaromdömen på momondo.


Flygplatser nära Vigo

Nedan hittar du alla flygplatser i Vigo tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Vigos flygplats till centrum?

Det finns tre olika sätt att ta sig från Vigos flygplats in till centrum, och eftersom flygplatsen inte ligger så långt bort så går alla ganska fort. Ett praktiskt sätt att transportera sig är att ta en taxi. Det finns bilar som väntar utanför och som kan ta dig hela vägen till hotellet. Föredrar du att köra själv och kanske vill göra lite utflykter utanför staden på semestern så kan du hyra en bil. Det finns flera firmor på flygplatsen och du kan antingen boka en bil i förväg eller hyra en direkt på plats. Det billigaste alternativet är att ta bussen. Det går en linje ut till flygplatsen och du kan följa skyltar mot busshållplatsen. Det är linje L9a som går in mot staden, och bussen går flera gånger i timmen under dagtid.


Populära flygresor till Vigo

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Vigo som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Vigo
Snabbaste flygtid12t 35m
Billigaste pris2 995 kr
Flyg från Göteborg till Vigo
Snabbaste flygtid16t 05m
Billigaste pris3 696 kr

Visumkrav för att besöka Vigo

Eftersom Spanien är med i både EU och Schengen så är allt som behövs för att resa dit ett pass eller nationellt ID-kort. Du behöver inte ansöka om något visum eller liknande. Däremot bör du ta med ett EU-kort som reducerar kostnaden för vård om du skulle bli sjuk eller skada dig. Det kortet beställs gratis hos Försäkringskassan och har en giltighet på tre år, så förvissa dig om att du har ett giltigt kort i god tid.


Börja planera din resa till Vigo


De bästa sakerna att se och göra i Vigo

Vigo ligger precis vid Atlanten och är också omgiven av vackra berg. Många åker dit för att koppla av och njuta av naturen, och det är mycket populärt att äta olika sorters rätter med fisk och skaldjur. Stadens unika läge gör att den har ett eget mikroklimat där temperaturen är upp till fem grader varmare än i omkringliggande städer, vilket gör att det är trevligt att resa dit året runt. Ett utflyktsmål för hela familjen är Castro-fortet. Det är ett stort slott från 1600-talet och därifrån kan du se hela gamla staden och hamnen, såväl som vackra bergstoppar och några öar längsmed kusten. Det är den perfekta platsen att ta semesterbilder på. Det finns många olika stränder runtomkring Vigo, så gillar du att sola och bada finns det gott om plats. En av de mest populära är Samil-stranden. Den är väldigt lång och det finns gott om kiosker och olika aktiviteter där. Vattnet är klart och sanden är kritvit och med bergen i bakgrunden är det en härlig plats att koppla av på.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Vigo ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Vigo ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Vigo ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du söker efter flyg till Vigo hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Vigo erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Vigo och notifierar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Vigo

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Vigo

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.