Flyg Europa Spanien Galicien Santiago de Compostela

Flyg till Santiago de Compostela

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Santiago de Compostela (SCQ)
lör 17/4
lör 24/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Santiago de Compostela. Nuvarande restriktioner för Santiago de Compostela baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Santiago de Compostela

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Santiago de Compostela från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Santiago de Compostela

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Santiago de Compostela

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Santiago de Compostela (SCQ)

Vanligtvis är flyg till Santiago de Compostela från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Santiago de Compostela, vilket i genomsnitt kostar 2 572 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SANTIAGO DE COMPOSTELA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Santiago de Compostela kostar i genomsnitt bara 1 987 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni38% dyrareDet kostar omkring 3 560 kr för flyg till Santiago de Compostela från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember736% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Santiago de Compostela från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Santiago de Compostela?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Santiago de Compostela?

382 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Santiago de Compostela på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Madrid och är 86 % billigare än de flesta andra flyg till Santiago de Compostela. För att hitta det billigaste priset till Santiago de Compostela från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Santiago de Compostela?

oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Santiago de Compostela från Sverige med priser runt 2 038 kr. Om du inte har möjlighet att resa i oktober kan du istället boka flyg till Santiago de Compostela från Sverige för maj. Flyg till Santiago de Compostela i maj är kanske inte lika billiga som i oktober, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 106 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Santiago de Compostela?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Santiago de Compostela är att boka 26 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 585 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Santiago de Compostela. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 1 607 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Santiago de Compostela?

Den billigaste veckodagen att flyga till Santiago de Compostela är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 2 099 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Santiago de Compostela en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 948 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Santiago de Compostela?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Santiago de Compostela. Om du planerar att flyga till Santiago de Compostela, överväg då även att boka flyg till La Coruña A Coruña Airport flygplats(49 km från stadskärnan i Santiago de Compostela) eller Vigo flygplats(72 km från stadskärnan i Santiago de Compostela).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Santiago de Compostela?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Santiago de Compostela är generellt Vigo flygplats med ett genomsnittspris på 2 477 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Santiago de Compostela?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Santiago de Compostela. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du planerarar att resa till Santiago de Compostela inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Santiago de Compostela

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Santiago de Compostela
Flera flygbolag
24 juni
10:40Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
17:00Santiago de Compostela
2 okt.
02:50Santiago de Compostela
7t 50m
1 stopp
10:40Stockholm Arlanda
2 055 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 juni
10:40Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
17:00Santiago de Compostela
2 juli
02:50Santiago de Compostela
9t 10m
1 stopp
12:00Stockholm Arlanda
1 979 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 juni
02:30Stockholm Arlanda
9t 05m
2 stopp
11:35Santiago de Compostela
3 juli
02:55Santiago de Compostela
7t 25m
1 stopp
10:20Stockholm Arlanda
2 486 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 maj
02:30Göteborg-Landvetter Airport
9t 45m
1 stopp
12:15Santiago de Compostela
3 juni
10:05Santiago de Compostela
8t 30m
1 stopp
18:35Göteborg-Landvetter Airport
1 607 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 maj
02:30Göteborg-Landvetter Airport
9t 45m
1 stopp
12:15Santiago de Compostela
3 juni
10:05Santiago de Compostela
8t 30m
1 stopp
18:35Göteborg-Landvetter Airport
1 615 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 maj
02:30Göteborg-Landvetter Airport
9t 45m
1 stopp
12:15Santiago de Compostela
3 juni
10:05Santiago de Compostela
8t 30m
1 stopp
18:35Göteborg-Landvetter Airport
1 624 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Santiago de Compostela

Om du letar efter enkelbiljetter till Santiago de Compostela, visa några av våra erbjudanden nedan av Vueling
Vueling
2 maj
15:55Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
04:55Santiago de Compostela
Vueling
3 maj
12:25Stockholm Arlanda
16t 35m
1 stopp
05:00Santiago de Compostela
Vueling
1 maj
12:10Stockholm Arlanda
16t 55m
1 stopp
05:05Santiago de Compostela

Populära flygresor till Santiago de Compostela

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Santiago de Compostela som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Santiago de Compostela
Snabbaste flygtid
30t 15m
Billigast pris
2 521 kr

Flyg Europa Spanien Galicien Santiago de Compostela
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass