Hitta billiga flyg till Santiago de Compostela

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Santiago de Compostela

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Santiago de Compostela

Bästa priset för enkelresa

331 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 280 kr

Snabbast flygtid

6t 25m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Santiago de Compostela från Sverige under de senaste 72 timmarna är 331 kr (Göteborg Landvetter till Santiago de Compostela).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Santiago de Compostela från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 280 kr (Stockholm Arlanda till Santiago de Compostela).
Det snabbaste flyget till Santiago de Compostela från Sverige tar 6t 25m (Stockholm Arlanda till Santiago de Compostela).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Santiago de Compostela, inklusive Iberia, Vueling och Ryanair.

Trender för flygresor till Santiago de Compostela

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Santiago de Compostela och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Santiago de Compostela?

Den billigaste månaden att flyga till Santiago de Compostela från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 177 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Santiago de Compostela i januari är maj ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Santiago de Compostela under maj ligger i genomsnitt på 2 209 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Santiago de Compostela?

229 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Santiago de Compostela på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Valencia och är 93 % billigare än de flesta andra flyg till Santiago de Compostela. För att hitta det billigaste priset till Santiago de Compostela från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Santiago de Compostela?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Santiago de Compostela är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 2 461 kr. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 784 kr från Sverige till Santiago de Compostela.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Santiago de Compostela?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Santiago de Compostela är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 2 656 kr. Flyg till Santiago de Compostela är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 219 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Santiago de Compostela?

Flygtider från Sverige till Santiago de Compostela varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Santiago de Compostela (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 12t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Santiago de Compostela är att flyga från Göteborg Landvetter till Santiago de Compostela, vilket i runda slängar tar 26t 20m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Santiago de Compostela?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Santiago de Compostela ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 3 320 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Santiago de Compostela

Från Stockholm Arlanda brukar det ta mellan fem och sex timmar att flyga till Lavacolla Airport, Santiago de Compostela. Från Göteborg Landvetter och Malmö Sturup tar det 11 respektive 14 timmar att resa. Reslängden beror mycket på hur länge du behöver vänta när du mellanlandar. Jämför gärna olika flygningar i vårt sökverktyg för att hitta en resa som passar dina planer. Ofta kan det löna sig att jämföra olika dagar och tider.

Det finns tyvärr inga flyg som går direkt från svenska städer till Santiago de Compostela, Spanien, vilket innebär att du behöver mellanlanda åtminstone en gång på vägen. Ett av flera flygerbjudanden till staden är att flyga med Swiss från Stockholm med mellanlandning i Zürich. Du kan också resa med Vueling och mellanlanda i Barcelona. Om du ska resa från Malmötrakten är det enklast att först åka till Stockholm eller åka över till Köpenhamn och resa därifrån. Från Göteborg kan du till exempel åka med Lufthansa till Frankfurt och därifrån flyga med Ryanair den sista biten. Om du väljer det här alternativet behöver du ordna med egen transfer mellan Frankfurts två flygplatser eftersom du landar och reser från olika flygplatser. Något som kan underlätta det hela är att inte ha något incheckat bagage utan bara resa med handbagage. Det sparar tid och underlättar när du ska byta flyg.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Santiago de Compostela. Om du planerar att flyga till Santiago de Compostela, överväg då även att boka flyg till A Coruña flygplats(49 km från stadskärnan i Santiago de Compostela) eller Vigo flygplats(72 km från stadskärnan i Santiago de Compostela).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Santiago de Compostela är generellt A Coruña flygplats med ett genomsnittspris på 2 987 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Santiago de Compostela

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Santiago de Compostela

Andra kabinklasser för flyg till Santiago de Compostela

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Santiago de Compostela

Vilka bolag flyger till Santiago de Compostela?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Santiago de Compostela

Vilka bolag flyger till Santiago de Compostela?

Ryanair är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Santiago de Compostela. Vueling, Iberia och Lufthansa är också populära val för att flyga till Santiago de Compostela från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Santiago de Compostela med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Vueling till Santiago de Compostela

Vueling flyger omkring 18 flyg till Santiago de Compostela under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Barcelona-El Prat, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Vueling var 2 005 kr (Stockholm Arlanda till Santiago de Compostela). Användare har betygsatt Vueling med 7,6/10 med över 158 omdömen på momondo.

Flyg med Ryanair till Santiago de Compostela

Priser för flyg med Ryanair till Santiago de Compostela kan börja på så lite som 1 285 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 3 flyg som Ryanair trafikerar till Santiago de Compostela under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Ryanair till Santiago de Compostela kostar från Madrid-Barajas. Ryanair har fått betyget 7,0/10 av användare på momondo med 995 omdömen.


Flygplatser nära Santiago de Compostela

Nedan hittar du alla flygplatser i Santiago de Compostela tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Santiago de Compostelas flygplats till centrum?

Det är både möjligt att ta en taxi från flygplatsen till ditt hotell, eller att hyra bil och köra själv, vilket underlättar om du ska åka runt till många olika ställen. Om du hellre reser kollektivt finns det bussar som körs från flygplatsen av Empresa Trulusa. Du kan ta linje 6 i riktning mot Os Tilos. Den går förbi Santiago de Compostela och tar cirka en halvtimme. Bussarna är mycket rimligt prissatta. De går även på helgen. Om du anländer sent, efter att bussen har slutat gå, är taxi det bästa alternativet.


Populära flygresor till Santiago de Compostela

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Santiago de Compostela som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Santiago de Compostela
Snabbaste flygtid26t 20m
Billigaste pris2 476 kr
Flyg från Stockholm till Santiago de Compostela
Snabbaste flygtid12t 40m
Billigaste pris1 548 kr

Visumkrav för att besöka Santiago de Compostela

Du behöver inte skaffa något visum för att åka till Spanien på semester. Däremot behöver du ha ett pass eller ett nationellt ID-kort utfärdat av polisen som är giltigt under hela tiden som du tänkt vara där. Det är också att rekommendera att ta med ett europeiskt sjukförsäkringskort. Det får du gratis av Försäkringskassan och behövs om du skulle behöva sjukvård i Spanien. Då slipper du höga kostnader och betalar samma avgifter för sjukvården som spanjorerna själva.


Börja planera din resa till Santiago de Compostela


De bästa sakerna att se och göra i Santiago de Compostela

Santiago de Compostela har under flera hundra år varit en stad som katoliker har gjort pilgrimsfärder till, eftersom man menar att aposteln Jakob ligger begravd där. Många turister vandrar i flera veckor för att nå staden. Det finns en stor katedral i staden på platsen där graven hittades på 800-talet, även om många tror att det inte är apostelns grav egentligen, då han dog i Jerusalem. Katedralen påbörjades cirka 1075 och är intressant för dig som gillar kultur, arkitektur och historia. De flesta sevärdheterna är av ett religiöst slag på grund av stadens katolska historia. Det finns ett flertal kloster och kyrkor som toppar turisternas önskelistor, till exempel Convento de San Francisco, Monasterio de San Martin Pinario och Botafumeiro. Santiago de Compostela är en fin liten stad att promenera omkring i och det finns många vackra saker att ta kort på. Det finns också ett museum med modern konst som heter Centro Galego de Arte Contemporanea. Det är gratis inträde på museet.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Santiago de Compostela. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan hitta flyg till Santiago de Compostela ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Santiago de Compostela genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Santiago de Compostela erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Santiago de Compostela och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.