Billiga flyg från Göteborg till Santiago de Compostela från 2 848 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 21/5
lör 28/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Göteborg till Santiago de Compostela

Hur lång tid tar det att flyga från Göteborg till Santiago de Compostela, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

12t 45m

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Santiago de Compostela

1 flygplats
Det snabbaste flyget från Göteborg till Santiago de Compostela tar 12t 45m
Det finns inga direktflyg från Göteborg till Santiago de Compostela. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Göteborg Landvetter flygplats - Santiago de Compostela flygplats.
Det finns 1 flygplats nära Santiago de Compostela: Santiago de Compostela (SCQ)

Hitta billiga flygbiljetter från Göteborg till Santiago de Compostela

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Göteborg till Santiago de Compostela?

januari

Den billigaste tiden på året att flyga till Santiago de Compostela från Göteborg är januari. Den dyraste är juni

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Göteborg till Santiago de Compostela?

tisdag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis tisdag. Den dyraste är vanligtvis måndag

När är det billigast att flyga från Göteborg till Santiago de Compostela?

på kvällen

Flyg från Göteborg till Santiago de Compostela är cirka 50% dyrare mitt på dagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Santiago de Compostela från Göteborg?

Ryanair

Lufthansa och Ryanair är de mest populära flygbolagen från Göteborg till Santiago de Compostela

Vilken är den billigaste rutten?

Göteborg Landvetter - Santiago de Compostela

Flyg från Göteborg Landvetter till Santiago de Compostela för de bästa flygpriserna Göteborg - Santiago de Compostela


De bästa flygbolagen som flyger från Göteborg till Santiago de Compostela

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Göteborg till Santiago de Compostela ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
RyanairPrisFrån 1 171 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,2

Gå ombord

6,9

Comfort

7,7

Besättning

6,3

Underhållning

6,6

Mat

Omdömen

Be more flexible and resonable in these crazy pandemic times ... the only thing that matters to you is money money money ... so sad and pathetic

1 / 10
Sök efter flyg med Ryanair
LufthansaPrisFrån 2 454 krGratis avbokningBetyg
7,3
7,5

Gå ombord

7,4

Comfort

7,9

Besättning

7,0

Underhållning

7,0

Mat

Omdömen

en väldigt dålig ombordstigning. Alla skulle vänta på alla och en som organiserade ombordstigningen som inte kunde använda mikrofonen. Var väldigt mycket otydligheter och alla grymtade bak i kön.

1 / 2
Sök efter flyg med Lufthansa

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Göteborg Landvetter till Santiago de Compostela flexibla avbokningar till följd av COVID-19?

    För att minska stressen kring flygbokning under den globala pandemin har vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Göteborg Landvetter till Santiago de Compostela vidtagit åtgärder. Följande flygbolag kan ha en flexibel avbokningspolicy för att underlätta för resenärer: Lufthansa, Ryanair och Vueling.

  • Hur långt är det från Göteborg Landvetter till Santiago de Compostela med flyg?

    Ett flyg från Göteborg Landvetter till Santiago de Compostela färdas ungefär 2181,4 km.Det finns bara en flygplats i Göteborgsområdet, Landvetter flygplats. Om du skulle vilja åka från en annan flygplats behöver du börja resan med att ta tåget eller bussen till en annan ort. Men Landvetter flygplats har fik, shopping, tax free, viloutrymmen, lekplats och en hel del annat som en resenär kan tänkas behöva. När du ska välja flygplats i Galicien eller runt Santiago de Compostela är det bäst att basera sitt val efter resans mål. Förutom flygplatsen i Santiago de Compostela finns det en i Vigo som ligger söder om Santiago och en annan flygplats finns i A Coruña som ligger norr om Santiago de Compostela. Alla tre flygplatserna är utrustade med butiker och matställen. De har även förbindelser till varandra ifall du skulle vilja flyga till en specifik flygplats men åka till en annan stad. Ska du besöka Santiago de Compostela kan det vara skönt att välja dess flygplats men du kan också basera ditt val efter flygrutter eller avgångs- och ankomsttider.


Om du åker från Göteborgs central kan du hoppa på flygbussen som tar dig direkt till Landvetter flygplats. Leta efter en buss som det står flygbussarna på och med destination Landvetter flygplats. Om du åker från Borås kan du hoppa på bussen LandvetterExpressen som kör direkt från Borås centralstation till Landvetter flygplats. När du ankommer till Santiago de Compostelas flygplats kan du ta dig vidare på lite olika sätt. Det finns taxibilar utanför ankomstterminalen som tar dig till ditt hotell eller annan destination. Det finns även ett hyrbilscenter om du vill köra vidare på egen hand. Ett annat alternativ är att ta en av bussarna, och det går bussar från flygplatsen till olika städer men också in till själva Santiago de Compostela. Tussa-bussarna kör från flygplatsen in mot stadskärnan och ändhållplatsen Plaza de Galicia, och på vägen stannar den också vid busstation och centralstationen.

Direkt ifrån flygplatsen i Santiago de Compostela går det bussar ut till andra städer i området. Det är företaget Monbus som kör rutterna och de har inga nummer utan bara destinationen som markör för vilken linje det handlar om. Santiago Lugo-linjen stannar i Arca, Ferreiros, Arzúa, Mélida, Palas de Rei, Guntín och Lugo. Santiago Sobrado-linjen kör till Arca, Arzúa, Boimorto och Sobrado. Santiago A Coruña kör dig direkt från flygplatsen till staden A Coruña som ligger i den nordvästra delen av Spanien. Förutom dessa direkta busslinjer kan du ta bussen in till Santiago de Compostelas centralstation och därifrån ta tåget vidare ut i Spanien eller Portugal. Åker du söderut passerar du kuststäderna Pontevedra och Vigo innan du kommer till gränsen mot Portugal och till den större portugisiska staden Porto. Åker du österut från Santiago de Compostela kan du på några timmar ta dig till Spaniens huvudstad Madrid eller den nordliga staden Bilbao. Från Madrid går det mängder med tåg och bussar vidare mot till exempel Zaragoza och Barcelona.


Alternativa flyg Göteborg-Santiago de Compostela

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Göteborg till A Coruña
Snabbast flygtid30t 20m
Billigaste pris3 724 kr
Flyg från Stockholm till A Coruña
Snabbast flygtid12t 50m
Billigaste pris2 033 kr
Flyg från Göteborg till Vigo
Snabbast flygtid25t 40m
Billigaste pris2 335 kr
Flyg från Stockholm till Vigo
Snabbast flygtid12t 35m
Billigaste pris2 597 kr
Flyg från Stockholm till Santiago de Compostela
Snabbast flygtid17t 40m
Billigaste pris1 298 kr

Flyg som påminner om Göteborg till Santiago de Compostela

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Göteborg till Santiago de Compostela

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg från Göteborg till Santiago de Compostela. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så du är i gott sällskap.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Santiago de Compostela från Göteborg ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du väl ser alla flygalternativ för Göteborg till Santiago de Compostela låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Santiago de Compostela från Göteborg. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.