Billiga flyg från Stockholm till Umeå

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 21/9
tis 28/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Stockholm till Umeå.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Information om flyg från Stockholm till Umeå

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm till Umeå, och kan du flyga direkt?
Bästa priset som hittats9 516 krDet bästa flygerbjudandet från Stockholm till Umeå som hittats på momondo de senaste 72 timmarna är 9 516 kr
Snabbast flygtid1t 00mDet snabbaste flyget från Stockholm till Umeå tar 1t 00m
Direkt flygsönDirektflyg avgår från Stockholm till Umeå på söndag. Följande bolag erbjuder direktflyg: Austrian Airlines, Lufthansa och SAS.
Flygplatser i Umeå1 flygplatsDet finns 1 flygplats nära Umeå: Umeå (UME)

Hitta billiga flygbiljetter från Stockholm till Umeå

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Umeå?

maj

Den billigaste tiden på året att flyga till Umeå från Stockholm är maj. Den dyraste är juni

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Stockholm till Umeå?

måndag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis måndag. Den dyraste är vanligtvis lördag

När är det billigast att flyga från Stockholm till Umeå?

mitt på dagen

Flyg från Stockholm till Umeå är cirka 10% dyrare på eftermiddagen än mitt på dagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Umeå från Stockholm?

Norwegian

Braathens Regional Aviation, Norwegian och SAS är de mest populära flygbolagen från Stockholm till Umeå

Vilken är den billigaste rutten?

Stockholm-Bromma - Umeå

Flyg från Stockholm-Bromma till Umeå för de bästa flygpriserna Stockholm - Umeå

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Stockholm till Umeå?

57 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Stockholm till Umeå är omkring 57 dagar före avgång


Jämför priser på flygresor tur & retur från Stockholm till Umeå

Nedanför kan du se de bästa priserna för din flygrutt de närmaste tre månaderna. Alla flygbiljetter hittades på momondo den här veckan. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Stockholm till Umeå genom att byta flikar
Norwegian
5 jan.
ARN03:25Stockholm Arlanda
1t 00m
UME04:25Umeå
12 jan.
UME04:50Umeå
1t 05m
ARN05:55Stockholm Arlanda
Norwegian
4 feb.
ARN15:50Stockholm Arlanda
1t 00m
UME16:50Umeå
6 feb.
UME04:35Umeå
1t 05m
ARN05:40Stockholm Arlanda
Norwegian
30 sep.
ARN16:45Stockholm Arlanda
1t 00m
UME17:45Umeå
7 okt.
UME02:45Umeå
1t 05m
ARN03:50Stockholm Arlanda
Norwegian
18 okt.
ARN10:40Stockholm Arlanda
1t 00m
UME11:40Umeå
19 okt.
UME15:10Umeå
1t 05m
ARN16:15Stockholm Arlanda
Norwegian
8 dec.
ARN12:40Stockholm Arlanda
1t 00m
UME13:40Umeå
15 dec.
UME14:15Umeå
1t 05m
ARN15:20Stockholm Arlanda
Norwegian
18 okt.
ARN16:40Stockholm Arlanda
1t 00m
UME17:40Umeå
19 okt.
UME05:45Umeå
1t 05m
ARN06:50Stockholm Arlanda

Hitta det billigaste flyget med enkelbiljett från Stockholm till Umeå

Om du letar efter enkelbiljetter från Stockholm till Umeå, visa några av våra erbjudanden nedan av Braathens Regional Aviation och Norwegian
Norwegian
27 sep.
ARN10:40Stockholm Arlanda
1t 00m
UME11:40Umeå
Norwegian
21 okt.
ARN04:20Stockholm Arlanda
1t 00m
UME05:20Umeå
Norwegian
19 okt.
ARN04:20Stockholm Arlanda
1t 00m
UME05:20Umeå

De bästa flygbolagen som flyger från Stockholm till Umeå

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Stockholm till Umeå ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Norwegian
PrisFrån 578 kr
Gratis avbokning
Betyg
6,1
6,1

Gå ombord

5,9

Comfort

6,6

Besättning

6,2

Underhållning

5,7

Mat

Omdömen

Gaten var mycket liten och det var packat med många människor som var tvungna att stå tätt tätt intill varandra i över 45 min. Mycket varmt och dåligt luft samt ingen AC. Inte alls coronaanpassat. Personalen var irriterad och ovänlig.

1 / 2
SAS
PrisFrån 606 kr
Gratis avbokning
Betyg
8,2

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Stockholm till Umeå flexibla avbokningar till följd av COVID-19?

    För att minska stressen kring flygbokning under den globala pandemin har vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Stockholm till Umeå vidtagit åtgärder. Följande flygbolag kan ha en flexibel avbokningspolicy för att underlätta för resenärer: Norwegian, SAS och Braathens Regional Aviation.

  • Hur långt är det från Stockholm till Umeå med flyg?

    Fågelvägen från Stockholm till Umeå är 512,8 km. En normal flygtid för denna rutt är 1t 00m.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Umeå?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Umeå. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Umeå inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka flygbolag flyger rutten Stockholm – Umeå

Flyg från Stockholm till Umeå hittar du bland annat med Norwegian och SAS som båda har avgångar från Arlanda flygplats norr om Stockholm. Du kan även hitta flygbiljetter från Stockholm till Umeå med BRA som har avgångar från Bromma flygplats nära Stockholms centrum. Billiga flygbiljetter mellan städerna hittar du med direktflyg, då mellanlandningar inte bara har innebär flygtid men även är dyrare för denna sträcka. Jämför priser hos momondo både mellan olika datum och olika rutter.

Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Stockholm?

Stockholm har tre flygplatser: Arlanda flygplats, Bromma flygplats och Skavsta flygplats. Till Arlanda flygplats tar du dig lättast med snabbtåget Arlanda Express som avgår från Stockholms Centralstation och tar dig till flygplatsens terminaler på 20 minuter. Från centralstationen kan du även ta en flygbuss, vilket är ett billigare resealternativ. Den tar 40 minuter till flygplatsen. Bromma flygplats ligger närmast Stockholms centrum och du tar dig till flygplatsen på 20 minuter med flygbuss från centralstationen. Från Skavsta Flygplats går inte några direktflyg till Umeå, men om du reser härifrån kan du ta tåget till Nyköping och därifrån lokalbussen till flygplatsen. Du kan även ta flygbussen från centralen på cirka 90 minuter. Samtliga flygplatser erbjuder långtidsparkering om du reser med bil.

Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Umeå?

Flyg från Stockholm till Umeå landar på Umeås flygplats i Alvik som ligger mycket nära centrum. Därifrån kan du på bara 8 minuter ta flygbussen in till centrala Umeå. Flygbussen avgår ungefär 15 minuter efter att ett plan har landat på flygplatsen. Vid ankomsten finns det vanligtvis ett antal taxibilar väntandes utanför ankomsthallen, men du kan även ringa efter en taxi inne på flygplatsen. Umeå flygplats erbjuder även hyrbilsalternativ om du vill hellre vill köra bil själv. Det tar knappt 10 minuter till centrala Umeå med bil.

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm – Umeå?

Flyg från Stockholm till Umeå tar ungefär en timme och fem minuter.

Praktisk information för din resa till Umeå

Vilken är den bästa tiden att resa till Umeå?

Umeås olika årstider bjuder på olika aktiviteter. Staden ligger vid den vackra Höga Kusten, mitt i den norrländska naturen. Under sommaren kan du ge dig ut på vandringar i de vidsträckta omgivningarna och under vintern är det sporter som långfärdsskidåkning och skridskoåkning som gäller. Det är som mest populärt att resa under sommaren samt under jul och nyår, men tänk på att priserna på flyg även är som högst under dessa tidpunkter.

Behövs det pass på flyg från Stockholm till Umeå?

Du behöver inte något pass för att resa mellan Stockholm och Umeå utan det räcker med att du har ditt id-kort eller ditt körkort som legitimation.


  • Hyr en cykel under din vistelse i Umeå. Staden är mycket cykelvänlig och cykelbanorna är separerade från bilvägarna och därmed extra säkra. På cykel tar du dig snabbt runt mellan olika platser och får dessutom en vacker vy av omgivningarna.
  • Gör ett par utflykter utanför centrum för att utforska naturen, vare sig du besöker staden under sommar eller vinter. Ge dig ut på vandring eller cykeltur under de varmare månaderna och njut av en resa i hundspann för att se norrskenet under vintern.
  • Ta med barnen till friluftsmuseet Gammlia som har både roliga och intressanta utställningar om regionens kulturhistoria. Här hålls även traditionella julmarknader, midsommarfiranden och klasser i lokalt hantverk.

Alternativa flyg Stockholm-Umeå

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris103 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris146 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris163 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris378 kr
Flyg från Stockholm till Östersund
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 031 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 048 kr
Flyg från Stockholm till Ängelholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 099 kr
Flyg från Stockholm till Halmstad
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris1 116 kr
Flyg från Ängelholm till Stockholm
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 142 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris1 211 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris1 220 kr
Flyg från Ronneby till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 546 kr