Boka flyg med Amapola Flyg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om Amapola Flyg

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Amapola Flyg

Billigaste rutten

815 kr

Mest populära rutten

JOE till HEL

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

1t 25m
Den billigaste rutten som Amapola Flyg flyger avgår från Joensuu till Helsingfors Helsinki-Vantaa ​​för 815 kr
Att flyga från Joensuu till Helsingfors Helsinki-Vantaa ​​är för närvarande den mest populära rutten med Amapola Flyg
Den snabbaste flygsträckan med Amapola Flyg tar 0t 50m från Stockholm (ARN) till Hagfors (HFS)
Den längsta flygrutten med Amapola Flyg ligger på 1t 25m från Lycksele (LYC) till Stockholm (ARN)

Omdömen för Amapola Flyg

8,0
Mycket braBaserat på 2 verifierade omdömen
8,0Övergripande
8,0Gå ombord
8,0Comfort
9,0Besättning
3,9Underhållning
3,9Mat

Sortera efter:
Datum

Populära rutter med Amapola Flyg

Om du har flexibla resplaner, ta då en titt på urvalet av rutter som Amapola Flyg erbjuder.
Stockholm till Kramfors
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris2 169 kr
Stockholm till Karleby
Snabbast flygtid1t 25m
Billigaste pris2 444 kr
Karleby till Stockholm
Snabbast flygtid11t 15m
Billigaste pris3 942 kr

Information om att flyga med Amapola Flyg

Som medlem i lojalitetsprogrammet AA Advantage får du på alla America West Airlines flyg poäng för dina resor. För dessa poäng kan du sedan köpa nya resor med America West Airlines. En stor fördel med programmet AA Advantage är att det delas mellan flera flygbolag. Det ger dig en ökad mängd alternativ när det gäller att köpa flyg för dina poäng. Poängen du tjänar på dina America West Airlines-bokningar fungerar också för köp av andra tjänster hos flygbolagets samarbetspartners. Dessa partners erbjuder för resenärer användbara saker såsom hotellnätter och hyrbil. Poäng hos AA Advantage kan, om du reser tillräckligt mycket, även ge dig speciella medlemsstatusförmåner. Beroende på vilken medlemsnivå du uppnår med dina poäng kan din status ge dig tillgång till flygplatslounger, företräde vid check-in och boarding och kostnadsfritt extra bagage.

När du bokar America West Airlines ingår olika mängd bagage beroende på vilken prisklass du reser i. Om du flyger i Economy Premium eller Business Class ingår, beroende på din slutdestination, minst en incheckad väska på 23 kg. Till vissa destinationer ingår för resenärer i Business Class även en andra och emellanåt en tredje väska på 23 kg vardera. Oavsett vilken prisklass du reser i kan du alltid köpa till extra bagage. Kostnaden per väska är olika beroende på hur lång din flygning är och om du vill lägga till en, två eller fler väskor. Mängden handbagage varierar också beroende på din biljetts prisklass. I vissa kategorier av Economy samt i Economy Premium och Business Class ingår ett handbagage och en personlig artikel. I de billigaste kategorierna av Economy ingår endast en personlig artikel. Denna får inte förvaras på bagagehyllan utan måste förvaras under sätet framför dig.

Du kan flyga med ditt husdjur på de flesta av America West Airlines flyg som varar tolv timmar eller mindre. På längre flyg tillåts inga husdjur. Exakt hur ditt husdjur kan transporteras beror på dess storlek. Om husdjuret, tillsammans med sin bur, inte väger mer än 9 kg kan det resa med dig i flygkabinen. Om husdjuret väger mer än så måste det transporteras som frakt. Det innebär att husdjuret lämnas in till en speciell disk i en separat del av flygplatsen och ditt husdjurs resa debiteras som frakt. Värt att understryka är att frakt inte är samma som att checka in ditt husdjur som bagage. Det är inte möjligt att lämna in ditt husdjur i sin bur vid incheckningsdisken. Vare sig ditt husdjur reser som frakt eller i sin bur i flygkabinen tillkommer en kostnad. Denna varierar beroende på flygsträckan. Tränade servicehundar kostar inte extra att ha med ombord.

Ja, Amapola Flyg har 34 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Stockholm Arlanda, Kramfors Höga Kusten och Joensuu är de mest populära flygplatserna som Amapola Flyg frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Amapola Flyg genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Amapola Flyg i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Amapola Flyg på (0)8 555 556 00 eller besöka deras webbplats på amapola.nu.

Om du vill flyga inrikes med Amapola Flyg är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Stockholm Arlanda till Kramfors Höga Kusten för 2 169 kr. Detta billiga flyg med Amapola Flyg innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Amapola Flyg är det billigaste alternativet att flyga från Joensuu till Helsingfors Helsinki-Vantaa med 0 stopp för 815 kr.


De mest populära flygplatserna för Amapola Flyg

Hitta flyg med Amapola Flyg till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Amapola Flyg

Hitta flyg med Amapola Flyg till dessa populära städer

Populära internationella flygningar med Amapola Flyg

Vill du flyga bortom gränserna för Sverige? Boka internationella flyg med Amapola Flyg till dessa populära destinationer

Amapola Flyg - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Amapola Flyg
tors 6/30