Hitta billiga flyg till Åbo

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Åbo

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Åbo och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Åbo?

Om du inte har möjlighet att resa till Åbo i april är det också billigt att flyga i december. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 720 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Åbo?

Det bästa priset som hittats på momondo till Åbo var 660 kr/per person från Stockholm, vilket är 59 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Åbo. För att hitta det billigaste priset till Åbo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Åbo?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Åbo från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 1 864 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en måndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 365 kr från Sverige till Åbo.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Åbo?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Åbo är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 1 656 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Åbo, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 3 325 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Åbo?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Åbo du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Helsingfors Helsinki-Vantaa tar det i genomsnitt 55m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Helsingfors Helsinki-Vantaa generellt omkring 1t 55m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Åbo?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Åbo 48 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Åbo för i genomsnitt 2 234 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Åbo

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Åbo från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Åbo

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Åbo

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Helsingfors (HEL)

Vanligtvis är flyg till Åbo från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Helsingfors Helsinki-Vantaa, vilket i genomsnitt kostar 984 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÅBO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Åbo kostar i genomsnitt bara 1 290 kr i juni
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅBO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember58% dyrareDet kostar omkring 3 186 kr för flyg till Åbo från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅBO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember633% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Åbo från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Åbo

Sommaren är den bästa tiden att besöka Åbo på och då kan du njuta av nästan 24 timmars solsken per dygn! Nätterna kan bli svalare men dagarna är varma och framförallt ljusa. Staden vaknar till liv under sen vår och under mitten av sommaren äger många utomhusevents och festivaler rum. Priserna stiger dock i och med de varmare temperaturerna vilket gör flyg till Åbo och resor med hotell dyrare under mitten av sommaren.

När hittar du lägst pris på flyg till Åbo?

Billiga resor till Åbo hittar du i januari och mars då staden är ganska blåsig och kall. Under denna tid kan du dock njuta av vintersporter i stadens omgivningar och du kan till och med få syn på norrsken om du har tur. Jämför priser på nätet via momondos priskalender för att hitta billiga priser på flyg till Åbo. Du kan även leta efter paketresor om du vill boka allt på en gång.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Åbo?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Åbo. Om du planerar att flyga till Åbo, överväg då även att boka flyg till Björneborg Pori flygplats(115 km från stadskärnan i Åbo), Tammerfors Tampere-Pirkkala flygplats(129 km från stadskärnan i Åbo), Mariehamn flygplats(136 km från stadskärnan i Åbo) eller Helsingfors Helsinki-Vantaa flygplats(149 km från stadskärnan i Åbo).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Åbo?

Med ett genomsnittspris på 907 kr per person, är Tammerfors Tampere-Pirkkala flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Åbo. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Åbo flygplats?

Priserna för flyg till Åbo flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Åbo flygplats?

Från och med september 2023 finns det 3 bolag att välja mellan för flyg till Åbo flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Åbo flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Åbo flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Åbo flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Åbo flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Andra kabinklasser för flyg till Åbo

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Åbo

Vilka bolag flyger till Åbo?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Åbo

Vilka bolag flyger till Åbo?

Flyg med Scandinavian Airlines till Åbo

I genomsnitt avgår 10 flyg med Scandinavian Airlines till Åbo varje vecka.De flesta av dem flyger från Stockholm Arlanda till Åbo vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Scandinavian Airlines till Åbo. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Scandinavian Airlines till Åbo som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 127 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Scandinavian Airlines är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,2/10 i betyg av 445 av våra användare.


Populära flygresor till Åbo

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Åbo som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Åbo
Snabbaste flygtid10t 40m
Billigaste pris22 799 kr
Flyg från Malmö till Åbo
Snabbaste flygtid2t 50m
Billigaste pris2 029 kr

Så tar du dig runt i Åbo

Åbos kollektivtrafik består av busslinjer som täcker både centrum och stadens förorter. Bussarna går fram till 11-tiden på kvällen och därefter är det nattbussar med särskilda linjer som tar vid. Det billigaste sättet att ta sig runt i kollektivtrafiken är genom att köpa en 24-timmars biljett vilket kostar ungefär 70 kronor. Med denna kan du resa hur mycket du vill under perioden och du köper biljetten ombord på bussarna direkt från chauffören. En enkelresa kostar annars 30 kronor. Förutom att köpa biljetten direkt från chauffören går det också att betala med mobilen.

Taxibilar hittar du vid specifika taxistationer, till exempel vid centrala Kauppatori. Priserna för taxi ligger på ungefär samma nivå som i Sverige och bilarna använder sig av taxameter. Det går bra att vinka in bilar från gatan eller att ringa och förboka. Du kan också boka taxi genom Uber. Inne i centrum går det annars bra att ta sig fram till fots för det mesta och under sommaren kan det vara trevligt att cykla längs med någon av de många cykelvägarna.


Visumkrav för att besöka Åbo

Det gäller passfrihet inom norden vilket betyder att du varken behöver visum eller pass när du reser till Åbo. Du måste däremot kunna legitimera dig men det går att ha med sig körkort eller vanligt id-kort för detta. In- och utreseregler kan ändras snabbt och därför är det alltid viktigt att du håller koll på de senaste bestämmelserna inför din resa. Du kan till exempel kontakta närmaste ambassad för att ta reda på vad som gäller.


Börja planera din resa till Åbo


De bästa sakerna att se och göra i Åbo

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Åbo?

Via momondos online-tjänst jämför du enkelt flyg till Åbo för att hitta de lägsta priserna.

Vad ska man se i Åbo?

Fortet Turun Linna och kyrkan Turun Tuomiokirkko får inte missas!

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Åbo?

Nej, det behöver du inte.

Var finns den bästa shoppingen?

Finlands största shoppingcenter, Mylly, ligger tio minuters resa från centrum och där kan du shoppa allt från elektronik till kläder.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Åbo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Åbo. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Åbo ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Åbo.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Åbo?

När du söker efter flyg till Åbo hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Åbo ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Åbo på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Åbo

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.