Hitta billiga flyg till Rovaniemi från 1 652 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Rovaniemi

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Rovaniemi

Bästa priset för enkelresa

1 652 kr

Snabbast flygtid

6t 45m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Rovaniemi från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 652 kr (Stockholm Arlanda till Rovaniemi).
Det snabbaste flyget till Rovaniemi från Sverige tar 6t 45m (Stockholm Arlanda till Rovaniemi).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Rovaniemi, inklusive Finnair och Norwegian.

Trender för flygresor till Rovaniemi

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Rovaniemi och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Rovaniemi?

Om du inte har möjlighet att resa till Rovaniemi i maj är det också billigt att flyga i juli. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 275 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Rovaniemi?

Det bästa priset som hittats på momondo till Rovaniemi var 1 063 kr/per person från Riga, vilket är 64 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Rovaniemi. För att hitta det billigaste priset till Rovaniemi från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Rovaniemi?

Enligt våra data är måndag den billigaste veckodagen att flyga till Rovaniemi från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en måndag var 2 384 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en tisdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 414 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Rovaniemi.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Rovaniemi?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Rovaniemi på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Rovaniemi på kvällen för så lite som 2 241 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 2 994 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Rovaniemi?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Rovaniemi beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Rovaniemi tar i genomsnitt 15t 05m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Rovaniemi i genomsnitt ligger på . Rovaniemi är den mest populära flygplatsen i Rovaniemi.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Rovaniemi?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Rovaniemi från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 712 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Rovaniemi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Rovaniemi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Rovaniemi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Rovaniemi

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Rovaniemi (RVN)

Vanligtvis är flyg till Rovaniemi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Rovaniemi, vilket i genomsnitt kostar 2 661 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ROVANIEMI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars24% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Rovaniemi kostar i genomsnitt bara 2 015 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ROVANIEMI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti34% dyrareDet kostar omkring 3 563 kr för flyg till Rovaniemi från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ROVANIEMI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember420% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Rovaniemi från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Rovaniemi

Giepma Kemi Tornio flygplats eller Kittilä flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Rovaniemi.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Rovaniemi är generellt Giepma Kemi Tornio flygplats med ett genomsnittspris på 2 631 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Rovaniemi

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Rovaniemi
Finnair
ARNStockholm Arlanda
15t 05m
RVNRovaniemi

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Rovaniemi

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Rovaniemi, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair och Norwegian
Finnair
16 apr.
ARN05:45Stockholm Arlanda
12t 15m
1 stopp
RVN18:00Rovaniemi
1 652 kr
Hitta liknande
Norwegian
16 apr.
ARN07:00Stockholm Arlanda
6t 45m
2 stopp
RVN13:45Rovaniemi
2 098 kr
Hitta liknande

Andra kabinklasser för flyg till Rovaniemi

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Rovaniemi

Vilka bolag flyger till Rovaniemi?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Rovaniemi

Det mest populära flygbolaget för flyg till Rovaniemi på momondo är Finnair som flyger 33 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Helsingfors Helsinki-Vantaa, och det bästa erbjudandet för flyg med Finnair till Rovaniemi ligger på 2 208 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Rovaniemi enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 337 omdömen har Finnair ett betyg på 7,7 bland momondos användare.


Populära flygresor till Rovaniemi

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Rovaniemi som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Rovaniemi
Snabbaste flygtid15t 05m
Billigaste pris4 736 kr

Börja planera din resa till Rovaniemi


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Rovaniemi ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Rovaniemi ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Rovaniemi ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.