Hitta billiga flyg till Kittilä

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 4/12
mån 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kittilä

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kittilä och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kittilä?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Kittilä mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Kittilä mitt på dagen för så lite som 2 720 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Kittilä, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 3 412 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Kittilä?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Kittilä (Rovaniemi), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 7t 05m respektive .

Billigaste flygen till flygplatser i Kittilä

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kittilä från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Rovaniemi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kittilä

Stockholm (STO) till Rovaniemi (RVN)

Vanligtvis är flyg till Kittilä från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Rovaniemi, vilket i genomsnitt kostar 2 951 kr


Vanliga frågor om att flyga till Kittilä

Hur lång tid tar det att flyga till Kittilä?

Att flyga till Kittilä, Finland från Malmö tar ungefär åtta timmar eftersom det krävs två mellanlandningar på vägen. Från Göteborg tar det i regel lite längre tid att flyga, och även därifrån är det två stopp på vägen. Räkna med åtminstone 11 timmars resa. Det går snabbast att ta flyg från Stockholm Arlanda, dessa flygningar tar det mindre än fem timmar att flyga till Kittilä Airport. Vilka flygerbjudanden som finns tillgängliga kan skilja från dag till dag, så om du inte måste resa ett specifikt datum kan det vara bra att använda vårt smarta sökverktyg för att jämföra olika dagar.

Varifrån kan du flyga direkt till Kittilä?

Det går tyvärr inga direktflyg till Kittilä. Om du flyger från Stockholm Arlanda är det bara en mellanlandning på vägen. Du kan flyga med Finnair och mellanlanda i Helsingfors. Om du utgår från Göteborg eller Malmö är det bäst att först flyga till Stockholm, något som du till exempel kan göra med SAS. Sedan kan du ta Finnairs rutt via Helsingfors. De två flygbolag som flyger till Kittiläs flygplats är Finnair och Norwegian.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kittilä?

Om du inte vill besöka Kittilä i november bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 816 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kittilä?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Kittilä från Sverige en måndag. momondo-användare har hittat biljetter för måndagsavgångar för så lite som 2 905 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en torsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kittilä för flygningar en torsdag på 5 461 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kittilä?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kittilä. Om du planerar att flyga till Kittilä, överväg då även att boka flyg till Rovaniemi flygplats(129 km från stadskärnan i Kittilä) eller Ivalo flygplats(148 km från stadskärnan i Kittilä).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kittilä flygplats?

Priserna för flyg till Kittilä flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kittilä flygplats?

Från och med november 2023 finns det 1 bolag att välja mellan för flyg till Kittilä flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kittilä flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Kittilä flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kittilä flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kittilä flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Kittilä flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Visumkrav för att besöka Kittilä

Behöver man pass och visum när man åker till Kittilä?

Eftersom Finland ligger i Norden behöver du inte något visum, utan du får vistas där fritt. Du kan legitimera dig med pass, nationellt ID-kort, vanligt ID-kort eller körkort när du reser till Finland. En annan sak som är smidig när du reser till grannlandet är att du inte behöver ha med dig ett europeiskt sjukförsäkringskort, även kallat EU-kort, för att få vård om du blir sjuk eller skadar dig. Om du behöver sjukhusvård eller akut tandvård så räcker det att du anger din svenska adress och uppvisar legitimation.


De bästa sakerna att se och göra i Kittilä

Vad kan man se och göra i Kittilä?

Kittilä är ett populärt turistmål särskilt på vintern, och det finns många vinteraktiviteter att göra för hela familjen. Till exempel kan du besöka Lapland Hotels Snow Village, som påminner om ishotellet i Jukkasjärvi. I snöbyn finns bland annat isskulpturer och en isbar. Det finns även restaurang så att du kan sitta och äta bland de fina konstverken och miljöerna av is. Det går också att boka ett rum i snöhotellet, något som är mycket populärt bland bröllopspar. Något annat som är spännande att göra i Kittilä är att åka hundsläde, och det finns flera olika företag som erbjuder slädåkning. Men det är inte bara hundar som finns i området, det bor nämligen dubbelt så många renar i Kittilä som människor. Renskötseln är en viktig del av kulturen och semesteralbumet är inte komplett utan bilder på en renhjord. Många åker också till staden för att uppleva norrsken och midnattssol. Om dagarna kan du åka långfärdsskidor, skoter och skridskor eller varför inte vandra i det vackra landskapet. Kittilä är det perfekta stället att ta med familjen till för att komma bort från staden och njuta av stillheten i naturen och umgås. Många passar också på att fiska då det finns bra fiskevatten i närheten.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kittilä?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kittilä. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Kittilä ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Kittilä ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kittilä?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Kittilä.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kittilä ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Kittilä. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kittilä

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.