Hitta billiga flyg till Kittilä

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Kittilä

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kittilä från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Roavvenjárga

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kittilä

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Roavvenjárga (RVN)

Vanligtvis är flyg till Kittilä från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Roavvenjárga Rovaniemi, vilket i genomsnitt kostar 2 695 kr


När är den bästa tiden att flyga till Kittilä?

Att flyga till Kittilä, Finland från Malmö tar ungefär åtta timmar eftersom det krävs två mellanlandningar på vägen. Från Göteborg tar det i regel lite längre tid att flyga, och även därifrån är det två stopp på vägen. Räkna med åtminstone 11 timmars resa. Det går snabbast att ta flyg från Stockholm Arlanda, dessa flygningar tar det mindre än fem timmar att flyga till Kittilä Airport. Vilka flygerbjudanden som finns tillgängliga kan skilja från dag till dag, så om du inte måste resa ett specifikt datum kan det vara bra att använda vårt smarta sökverktyg för att jämföra olika dagar.

Det går tyvärr inga direktflyg till Kittilä. Om du flyger från Stockholm Arlanda är det bara en mellanlandning på vägen. Du kan flyga med Finnair och mellanlanda i Helsingfors. Om du utgår från Göteborg eller Malmö är det bäst att först flyga till Stockholm, något som du till exempel kan göra med SAS. Sedan kan du ta Finnairs rutt via Helsingfors. De två flygbolag som flyger till Kittiläs flygplats är Finnair och Norwegian.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Kittilä från Bryssel för 417 kr. Detta är 91 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Kittilä. För att hitta de billigaste priserna till Kittilä från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Om du inte vill besöka Kittilä i oktober bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 572 kr.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Kittilä från Sverige en fredag. momondo-användare har hittat biljetter för fredagsavgångar för så lite som 2 739 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kittilä för flygningar en söndag på 3 778 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kittilä. Om du planerar att flyga till Kittilä, överväg då även att boka flyg till Roavvenjárga Rovaniemi flygplats(129 km från stadskärnan i Kittilä) eller Ivalo flygplats(148 km från stadskärnan i Kittilä).

Med ett genomsnittspris på 3 598 kr per person, är Kittilä flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Kittilä. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Vilka bolag flyger till Kittilä?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kittilä

Vilka bolag flyger till Kittilä?

När det gäller flyg från Sverige till Kittilä bokar de flesta av momondos användare med ett populärt flygbolag som Finnair. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Finnair till Kittilä

I genomsnitt avgår 3 flyg med Finnair till Kittilä varje vecka.De flesta av dem flyger från Helsingfors Helsinki-Vantaa till Kittilä vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Finnair till Kittilä. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Finnair till Kittilä som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 863 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Finnair är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,7/10 i betyg av 148 av våra användare.


Flygplatser nära Kittilä

Nedan hittar du alla flygplatser i Kittilä tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Kittiläs flygplats till centrum?

Kollektivtrafiken från Kittiläs flygplats är ganska begränsad, men det finns taxibilar som väntar utanför flygplatsen efter att flygplanen landar så det är alltid möjligt att ta en taxi. Det finns också möjlighet att åka med skyttelbuss. Om du är intresserad av det alternativet, vilket är billigare än taxi, är det bäst att fråga ditt hotell om vilka bussar som finns. Det går också att hyra bil på flygplatsen. Om du vill göra det är det bäst att boka bilen i förväg så att du vet att du får den modell som du är intresserad av.


Visumkrav för att besöka Kittilä

Eftersom Finland ligger i Norden behöver du inte något visum, utan du får vistas där fritt. Du kan legitimera dig med pass, nationellt ID-kort, vanligt ID-kort eller körkort när du reser till Finland. En annan sak som är smidig när du reser till grannlandet är att du inte behöver ha med dig ett europeiskt sjukförsäkringskort, även kallat EU-kort, för att få vård om du blir sjuk eller skadar dig. Om du behöver sjukhusvård eller akut tandvård så räcker det att du anger din svenska adress och uppvisar legitimation.


Börja planera din resa till Kittilä


De bästa sakerna att se och göra i Kittilä

Kittilä är ett populärt turistmål särskilt på vintern, och det finns många vinteraktiviteter att göra för hela familjen. Till exempel kan du besöka Lapland Hotels Snow Village, som påminner om ishotellet i Jukkasjärvi. I snöbyn finns bland annat isskulpturer och en isbar. Det finns även restaurang så att du kan sitta och äta bland de fina konstverken och miljöerna av is. Det går också att boka ett rum i snöhotellet, något som är mycket populärt bland bröllopspar. Något annat som är spännande att göra i Kittilä är att åka hundsläde, och det finns flera olika företag som erbjuder slädåkning. Men det är inte bara hundar som finns i området, det bor nämligen dubbelt så många renar i Kittilä som människor. Renskötseln är en viktig del av kulturen och semesteralbumet är inte komplett utan bilder på en renhjord. Många åker också till staden för att uppleva norrsken och midnattssol. Om dagarna kan du åka långfärdsskidor, skoter och skridskor eller varför inte vandra i det vackra landskapet. Kittilä är det perfekta stället att ta med familjen till för att komma bort från staden och njuta av stillheten i naturen och umgås. Många passar också på att fiska då det finns bra fiskevatten i närheten.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kittilä. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Kittilä ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Kittilä.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Kittilä. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Andra kabinklasser för flyg till Kittilä

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kittilä

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.