Hitta billiga flyg till Kalamata

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 13/12
ons 20/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kalamata

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kalamata och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kalamata?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Kalamata från Köpenhamn för 1 447 kr. Detta är 20 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Kalamata. För att hitta de billigaste priserna till Kalamata från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kalamata?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Kalamata är en lördag då man kan hitta priser så låga som 2 562 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 7 009 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Kalamata.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kalamata?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Kalamata från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 234 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 309 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Kalamata?

Flyget från Sverige till Kalamata beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Zakynthos (den mest populära flygplatsen i Kalamata) ligger flygtiden på 11t 05m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Zakynthos ligger den genomsnittliga flygtiden på 7t 45m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kalamata?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Kalamata 9 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Kalamata för i genomsnitt 3 320 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Kalamata

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kalamata?

Den billigaste månaden att flyga till Kalamata från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 847 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. mars är en annan bra månad för att besöka Kalamata med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 004 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kalamata?

Kithira flygplats, Zakynthos flygplats eller Patra Araxos flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Kalamata.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Kalamata?

Kalamata flygplats har ett genomsnittspris på 1 811 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kalamata. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kalamata flygplats?

Priserna för flyg till Kalamata flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kalamata flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Kalamata flygplats är 4 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kalamata flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Kalamata flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kalamata flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kalamata flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Kalamata flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Kalamata

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kalamata
Aegean Airlines
ARNStockholm Arlanda
11t 35m
KLXKalamata

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Kalamata

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Kalamata, visa några av våra erbjudanden nedan av Aegean Airlines
Aegean Airlines
ARNStockholm Arlanda
11t 35m
KLXKalamata

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kalamata?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Kalamata när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Kalamata, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Kalamata ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Kalamata.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kalamata?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kalamata genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kalamata ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kalamata erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kalamata och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kalamata

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.