Hitta billiga flyg till Kalamata

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kalamata

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kalamata

Bästa priset för tur- och returresa

926 kr

Snabbast flygtid

3t 40m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kalamata från Sverige under de senaste 72 timmarna är 926 kr (Stockholm Arlanda till Kalamata).
Det snabbaste flyget till Kalamata från Sverige tar 3t 40m (Stockholm Arlanda till Kalamata).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Kalamata, inklusive Aegean Airlines.

Trender för flygresor till Kalamata

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kalamata och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kalamata?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Kalamata från Neapel för 312 kr. Detta är 92 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Kalamata. För att hitta de billigaste priserna till Kalamata från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kalamata?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Kalamata är en lördag då man kan hitta priser så låga som 2 722 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en onsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 474 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Kalamata.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kalamata?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Kalamata från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 790 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 879 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Kalamata?

Flyget från Sverige till Kalamata beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Zakynthos (den mest populära flygplatsen i Kalamata) ligger flygtiden på 19t 20m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Zakynthos ligger den genomsnittliga flygtiden på 10t 45m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kalamata?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Kalamata 18 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Kalamata för i genomsnitt 3 691 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Kalamata

Den billigaste månaden att flyga till Kalamata från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 227 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. september är en annan bra månad för att besöka Kalamata med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 487 kr.

Kithira flygplats, Zakynthos flygplats eller Patra Araxos flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Kalamata.

Kithira flygplats har ett genomsnittspris på 2 081 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kalamata. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Kalamata

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kalamata

Andra kabinklasser för flyg till Kalamata

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kalamata

Vilka bolag flyger till Kalamata?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kalamata

Vilka bolag flyger till Kalamata?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Kalamata från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Aegean Airlines, Lufthansa, SWISS och Ryanair. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Kalamata på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Aegean Airlines till Kalamata

Det avgår 2 flyg med Aegean Airlines till Kalamata under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Thessaloniki Makedonia och det bästa biljettpriset med Aegean Airlines som hittats på momondo är 1 310 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Kalamata). Aegean Airlines har ett betyg på 8,5 från 70 användaromdömen på momondo.

Flyg med Lufthansa till Kalamata

Lufthansa (7,1/10, 444 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Kalamata med erbjudanden så låga som 3 418 kr från Göteborg Landvetter tur och retur. Då Lufthansa i genomsnitt har 1 flyg som avgår till Kalamata varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Populära flygresor till Kalamata

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kalamata som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Kalamata
Snabbaste flygtid39t 45m
Billigaste pris3 403 kr

Börja planera din resa till Kalamata


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Kalamata när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Kalamata, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Kalamata.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kalamata genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kalamata erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kalamata och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.