Hitta billiga flyg till Kos

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 12/12
tis 19/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kos

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kos och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kos?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Kos från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 3 211 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Kos är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 239 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kos?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Kos är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 3 241 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 4 882 kr. Flyg till Kos från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Kos?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Kos (Kos), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 8t 25m respektive .


Billigaste flygen till flygplatser i Kos

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kos från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Firá

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kos

Stockholm (STO) till Rhodos (RHO)

Vanligtvis är flyg till Kos från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Rhodos Diagoras, vilket i genomsnitt kostar 3 204 kr


Vanliga frågor om att flyga till Kos

Hur lång tid tar det att flyga till Kos?

För att flyga till Kos från Sverige får du räkna med en resa som tar mellan sex och tio timmar beroende på varifrån i Sverige du reser från. Flest flygerbjudanden hittar du från Arlanda flygplats utanför Stockholm. Härifrån kan du bland annat flyga till Kos med Lufthansa, airBaltic eller SWISS och resan tar ungefär sex och en halv timme. Du hittar även flera flyg från Skavsta flygplats med Ryanair, en flygning som tar samma tid som från Arlanda. Om du reser från Göteborg kan du hitta flygningar med Lufthansa som tar runt fem och en halv timme. Om du reser från andra svenska städer till Kos, Grekland, får du räkna med restid på upp emot 25 timmar då du behöver göra flera stopp under resan.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Kos?

Du kan inte hitta några direktflyg från Sverige till Kos, men du kan välja på flera olika flygrutter som tar dig till KGS KOS International Airport, Kos. Från Stockholm kan du resa till Kos med Lufthansa som har flygningar från Arlanda (ARN) flygplats. Dessa flyg mellanlandar i Frankfurt innan de flyger vidare till KGS KOS International Airport. AirBaltic har flygningar från Arlanda till KOS Internationella flygplats med en mellanlandning i Riga. Du kan även flyga med Brussels Airlines från Bromma flygplats med ett stopp i Bryssel och med Ryanair från Skavsta flygplats, med ett stopp i Wien.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kos?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kos. Om du planerar att flyga till Kos, överväg då även att boka flyg till Kalymnos Island flygplats(32 km från stadskärnan i Kos).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kos flygplats?

Priserna för flyg till Kos flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kos flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Kos flygplats är 6 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kos flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Kos flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kos flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kos flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Kos flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Kos

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kos
Aegean Airlines
ARNStockholm Arlanda
8t 25m
KGSKos

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Kos

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Kos, visa några av våra erbjudanden nedan av Aegean Airlines
Aegean Airlines
ARNStockholm Arlanda
8t 25m
KGSKos

Visumkrav för att besöka Kos

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Kos?

Du behöver inte något särskilt tillstånd för inresa i Grekland från Sverige om du är svensk medborgare och kan legitimera dig som sådan. Detta gör du antingen med ditt svenska pass men det räcker annars med ett nationellt ID-kort för att flyga till Grekland då båda länderna är medlemmar i EU.


De bästa sakerna att se och göra i Kos

Vad kan du se och göra i Kos?

Inne i orten Kos hittar du flera populära sevärdheter som du inte ska missa under din vistelse på ön. Här hittar du bland annat flera historiska sevärdheter som det arkeologiska museet som har en stor samling skulpturer från den hellenistiska tidsepoken. Museet ligger precis bredvid Kos arkeologiska utgrävning av den antika agoran och många av utgrävningens fynd finns på det närliggande museet. Bland ruinerna ser du ett altare till Afrodite och ett tempel från 200-talet f. Kr. Det kändaste utgrävningsområdet på stranden är Asklepieion. Här kan du besöka ruinerna av ett tempel och besöka områdets museum. För att ta dig till Asklepieon från Kos tar du buss 3. Många reser till Kos för öns vackra stränder och badmöjligheter. En av de populäraste stränderna är Paradise Beach vid Kefalos. Den långa stranden har vacker gyllene strand och här hittar du både naturområden och långgrunt vatten. En annan populär strand är Mastihari Beach vid Mastihari som är mycket populär bland familjer. Stranden har roliga strandsporter som volleyboll och långgrunt vatten.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kos?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kos. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Kos ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Kos.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kos?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Kos.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kos ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Kos på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kos

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.