Hitta billiga flyg till Kos

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 14/8
sön 21/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kos

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kos

Bästa priset för enkelresa

2 380 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 780 kr

Snabbast flygtid

15t 35m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Kos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 380 kr (Stockholm Arlanda till Kos).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 780 kr (Stockholm Arlanda till Kos).
Det snabbaste flyget till Kos från Sverige tar 15t 35m (Stockholm Arlanda till Kos).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Kos, inklusive SWISS.

Billigaste flygen till flygplatser i Kos

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kos från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Firá

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kos

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Rhodos (RHO)

Vanligtvis är flyg till Kos från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Rhodos Diagoras, vilket i genomsnitt kostar 3 265 kr


När är den bästa tiden att flyga till Kos?

För att flyga till Kos från Sverige får du räkna med en resa som tar mellan sex och tio timmar beroende på varifrån i Sverige du reser från. Flest flygerbjudanden hittar du från Arlanda flygplats utanför Stockholm. Härifrån kan du bland annat flyga till Kos med Lufthansa, airBaltic eller SWISS och resan tar ungefär sex och en halv timme. Du hittar även flera flyg från Skavsta flygplats med Ryanair, en flygning som tar samma tid som från Arlanda. Om du reser från Göteborg kan du hitta flygningar med Lufthansa som tar runt fem och en halv timme. Om du reser från andra svenska städer till Kos, Grekland, får du räkna med restid på upp emot 25 timmar då du behöver göra flera stopp under resan.

Du kan inte hitta några direktflyg från Sverige till Kos, men du kan välja på flera olika flygrutter som tar dig till KGS KOS International Airport, Kos. Från Stockholm kan du resa till Kos med Lufthansa som har flygningar från Arlanda (ARN) flygplats. Dessa flyg mellanlandar i Frankfurt innan de flyger vidare till KGS KOS International Airport. AirBaltic har flygningar från Arlanda till KOS Internationella flygplats med en mellanlandning i Riga. Du kan även flyga med Brussels Airlines från Bromma flygplats med ett stopp i Bryssel och med Ryanair från Skavsta flygplats, med ett stopp i Wien.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Kos från Bergamo för 84 kr. Detta är 98 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Kos. För att hitta de billigaste priserna till Kos från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Kos från Sverige med priser runt 3 051 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Kos i maj är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 265 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Kos är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 4 012 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Kos även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Kos för 1 780 kr.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Kos från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 2 682 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Kos är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 220 kr.

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Kos är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 2 474 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 740 kr. Flyg till Kos från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kos. Om du planerar att flyga till Kos, överväg då även att boka flyg till Kalymnos Island flygplats(32 km från stadskärnan i Kos), Parthéni Leros flygplats(54 km från stadskärnan i Kos), Astypalaia flygplats(88 km från stadskärnan i Kos), Rhodos Diagoras flygplats(89 km från stadskärnan i Kos) eller Samos flygplats(95 km från stadskärnan i Kos).

Astypalaia flygplats har ett genomsnittspris på 2 281 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kos. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Kos

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kos
Flera flygbolag
26 aug.
ARN18:20Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
KGS09:25Kos
16 sep.
KGS05:50Kos
5t 55m
1 stopp
ARN11:45Stockholm Arlanda
1 780 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 aug.
ARN02:35Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
KGS15:35Kos
24 aug.
KGS16:40Kos
27t 45m
1 stopp
ARN20:25Stockholm Arlanda
2 207 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 aug.
ARN18:55Stockholm Arlanda
16t 45m
2 stopp
KGS11:40Kos
16 sep.
KGS05:50Kos
5t 55m
1 stopp
ARN11:45Stockholm Arlanda
2 227 kr
Hitta liknande
SWISS
30 aug.
ARN11:50Stockholm Arlanda
27t 05m
1 stopp
KGS14:55Kos
7 sep.
KGS16:40Kos
27t 45m
1 stopp
ARN20:25Stockholm Arlanda
2 237 kr
Hitta liknande
SWISS
7 sep.
ARN02:45Stockholm Arlanda
12t 10m
1 stopp
KGS14:55Kos
21 sep.
KGS16:40Kos
19t 25m
1 stopp
ARN12:05Stockholm Arlanda
2 248 kr
Hitta liknande
SWISS
29 aug.
ARN11:50Stockholm Arlanda
27t 05m
1 stopp
KGS14:55Kos
6 sep.
KGS16:40Kos
16t 50m
1 stopp
ARN09:30Stockholm Arlanda
2 339 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Kos

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Kos, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
24 aug.
ARN07:15Stockholm Arlanda
15t 35m
1 stopp
KGS22:50Kos
2 380 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Kos?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kos

Vilka bolag flyger till Kos?

För flygresor till Kos från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Norwegian, Lufthansa, Aegean Airlines eller TUIfly Nordic. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Aegean Airlines till Kos

Aegean Airlines flyger till Kos omkring 21 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Aegean Airlines, men priser så låga som 1 756 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Kos. Aegean Airlines har fått ett betyg på 8,4/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Lufthansa till Kos

Flygerbjudanden med Lufthansa till Kos startar från 1 366 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Lufthansa vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Frankfurt är den populäraste avgångspunkten för Lufthansa till Kos och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Lufthansa får 7,2/10 i betyg av 343 omdömen.


Flygplatser nära Kos

Nedan hittar du alla flygplatser i Kos tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Kos centrum från fygplatsen?

När du landar på grekiska Kos landar du på KOS International Airport som ligger mitt på ön Kos vid byn Andimachia. Orten Kos ligger på öns norra kust och för att ta dig dit från flygplatsen kan du välja mellan buss, taxi och hyrbil. Utanför flygplatsen hittar du KTEL-bussar som tar dig direkt till flygplatsen till Kos. Du hittar även bussar som tar dig till Mastihari, Kardhamena och Kefalos. Med taxi tar du dig norrut till Kos. Flygplatsen har även flera olika hyrbilsfirmor om du vill köra från KOS International Airport till orten Kos. Med bil tar det ungefär en halvtimme att köra till Kos från flygplatsen och med bussen tar resan runt 40 minuter.


Populära flygresor till Kos

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kos som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Kos
Snabbaste flygtid12t 10m
Billigaste pris1 780 kr

Visumkrav för att besöka Kos

Du behöver inte något särskilt tillstånd för inresa i Grekland från Sverige om du är svensk medborgare och kan legitimera dig som sådan. Detta gör du antingen med ditt svenska pass men det räcker annars med ett nationellt ID-kort för att flyga till Grekland då båda länderna är medlemmar i EU.


Börja planera din resa till Kos


De bästa sakerna att se och göra i Kos

Inne i orten Kos hittar du flera populära sevärdheter som du inte ska missa under din vistelse på ön. Här hittar du bland annat flera historiska sevärdheter som det arkeologiska museet som har en stor samling skulpturer från den hellenistiska tidsepoken. Museet ligger precis bredvid Kos arkeologiska utgrävning av den antika agoran och många av utgrävningens fynd finns på det närliggande museet. Bland ruinerna ser du ett altare till Afrodite och ett tempel från 200-talet f. Kr. Det kändaste utgrävningsområdet på stranden är Asklepieion. Här kan du besöka ruinerna av ett tempel och besöka områdets museum. För att ta dig till Asklepieon från Kos tar du buss 3. Många reser till Kos för öns vackra stränder och badmöjligheter. En av de populäraste stränderna är Paradise Beach vid Kefalos. Den långa stranden har vacker gyllene strand och här hittar du både naturområden och långgrunt vatten. En annan populär strand är Mastihari Beach vid Mastihari som är mycket populär bland familjer. Stranden har roliga strandsporter som volleyboll och långgrunt vatten.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kos. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Kos.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Kos.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Kos på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Kos

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kos

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.