Flyg till Pakistan

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Pakistan

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Pakistan

Bästa priset för enkelresa

2 022 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 960 kr

Snabbast flygtid

12t 40m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Pakistan från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 022 kr (Stockholm Arlanda till Karachi Quaid-E-Azam Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Pakistan från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 960 kr (Stockholm Arlanda till Karachi Quaid-E-Azam Intl).
Det snabbaste flyget till Pakistan från Sverige tar 12t 40m (Stockholm Arlanda till Karachi Quaid-E-Azam Intl).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Pakistan, inklusive British Airways, Turkish Airlines och Qatar Airways.

De billigaste flygen till städer i Pakistan

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Pakistan från Sverige
Islamabad
Islamabad

Användbar information om ditt flyg till Pakistan

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Pakistan

Om du vill flyga till Pakistan så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Pakistan International Airlines, Emirates och flydubai med priser från 1 637 kr, 1 854 kr respektive 2 343 kr.

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Pakistan du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Islamabad Intl tar det i genomsnitt 12t 45m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Islamabad Intl generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Du kan förvänta dig priser på omkring 8 702 kr för ett flyg till Pakistan. Dock hittade våra användare flyg till Pakistan för 1 805 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 45 817 kr för ett flyg till Pakistan medan allt för 8 154 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Pakistan? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Pakistan

Hitta flyg till dessa populära städer i Pakistan, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Pakistan

Dessa rutter har de billigaste flygen till Pakistan som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmKarachi12t 55m4 293 kr
GöteborgKarachi32t 35m7 361 kr
StockholmIslamabad12t 15m7 530 kr
MalmöIslamabad20t 35m12 500 kr

De bästa sakerna att se och göra i Pakistan

Det finns inte några direktflyg från Sverige till Pakistan. Flyg till Pakistan avgår för det mesta från Arlanda flygplats norr om Stockholm. Därifrån kan du bland annat resa med Qatar Airways och Emirates. För ett billigt pris ska du boka Turkish Airlines flygningar på rutten från Stockholm till Lahore eller SriLankans flygningar från Arlanda till Karachi. I Lahore landar planen på Lahore Airport och i Karachi på Quaid-E-Azam International Airport. Jämför olika flygbolag online hos momondo för att hitta en rutt som passar dig.

När du ska boka flygresor till Pakistan beror på var i landet du ska vistas. Många reser till Pakistan för att besöka bergstrakterna och dessa är endast tillgängliga mellan april och oktober. Högsäsongen räknas som tiden mellan maj och oktober och då får du allra torrast klimat. Om du ska besöka de nordvästra delarna av landet är det däremot perioden mellan oktober och februari som är bäst då temperaturerna är något svalare. För Pakistans storstäder passar vintermånaderna bra då det kan vara olidligt varmt i Lahore och Karachi under sommarhalvåret.

Hur lång tid din resa till Pakistan tar beror på vilken rutt du reser med och hur pass många och långa mellanlandningar du gör under flygningen. Om du gör en snabb mellanlandning kan du klara av resan på ungefär 11 timmar. Qatar Airways har bland annat en smidig mellanlandning i Doha både till Karachi och Lahore. Om du köpt en billigare biljett kan det hända att mellanlandningarna är längre.

För att resa till Pakistan behöver du ditt pass och även ett visum om du är svensk medborgare. För att få en inresevisering behöver du vända dig till Pakistans ambassad. Tänk på att när du fått din visering kan du bara besöka de specifika delar av landet som du uppgivit i din viseringsansökan. Regler angående visum kan snabbt ändras så du ska alltid kontrollera vad som gäller innan avresa. Du ska också kolla med den svenska ambassaden om vilka områden i Pakistan som det avråds från att besöka för att vara säker under vistelsen.


Internationella flygrutter till Pakistan

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Islamabad
Snabbast flygtid12t 15m
Billigaste pris7 530 kr
Flyg från Stockholm till Karachi
Snabbast flygtid12t 55m
Billigaste pris4 293 kr
Flyg från Göteborg till Karachi
Snabbast flygtid32t 35m
Billigaste pris7 361 kr

Börja planera din resa till Pakistan


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Pakistan när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Pakistan, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Pakistan ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Pakistan.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Pakistan. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.