Flyg till Quetta

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 25/9
lör 2/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Quetta.
Visa nuvarande reserestriktioner för Pakistan

Billigaste flygen till flygplatser i Quetta

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Quetta från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Quetta

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Quetta

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Quetta (UET)

Vanligtvis är flyg till Quetta från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Quetta, vilket i genomsnitt kostar 8 264 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN QUETTA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari7% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Quetta kostar i genomsnitt bara 7 718 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL QUETTA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni8% dyrareDet kostar omkring 8 915 kr för flyg till Quetta från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL QUETTA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember704% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Quetta från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Quetta?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Quetta?

  november är generellt den billigaste månaden att flyga till Quetta från Sverige med priser runt 7 354 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Quetta i november är det också billigt att flyga i oktober. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 7 536 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Quetta?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Quetta från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Quetta för ungefär 8 397 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Quetta?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Quetta är en söndag då man kan hitta priser så låga som 7 954 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Quetta är tisdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 9 069 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Quetta?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Quetta oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Quetta med avgång mitt på dagen för så lite som 7 719 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Quetta, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 9 073 kr per biljett.


Kan jag flyga till Quetta från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Quetta

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Quetta.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Quetta.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Quetta.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Quetta?

Returresa till Sverige från Quetta

Testkrav för COVID-19
Besökare från Quetta måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Quetta behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Quetta inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.