Flyg till Faisalabad

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 22/1
lör 29/1

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Faisalabad.
Visa nuvarande reserestriktioner för Pakistan

Billigaste flygen till flygplatser i Faisalabad

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Faisalabad från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lahore

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Faisalabad

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Lahore (LHE)

Vanligtvis är flyg till Faisalabad från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Lahore, vilket i genomsnitt kostar 6 195 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FAISALABAD TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj7% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Faisalabad kostar i genomsnitt bara 5 416 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FAISALABAD FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars34% dyrareDet kostar omkring 7 812 kr för flyg till Faisalabad från Stockholm Arlanda flygplats i mars
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FAISALABAD FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober671% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Faisalabad från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Faisalabad?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Faisalabad?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Faisalabad för 1 303 kr/person, vilket är 75 % billigare än för genomsnittsflyget till Faisalabad. För att hitta de billigaste priserna till Faisalabad från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Faisalabad?

  Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Faisalabad. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 6 263 kr. juli är en annan bra månad för att besöka Faisalabad med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 7 137 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Faisalabad?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Faisalabad från Sverige en lördag. momondo-användare har hittat biljetter för lördagsavgångar för så lite som 6 838 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 7 650 kr från Sverige till Faisalabad.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Faisalabad?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Faisalabad från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 6 896 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 7 749 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Faisalabad?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Faisalabad. Om du planerar att flyga till Faisalabad, överväg då även att boka flyg till Lahore flygplats(126 km från stadskärnan i Faisalabad).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Faisalabad?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Faisalabad Faisalabad flygplats med ett genomsnittspris på 5 196 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Faisalabad från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Faisalabad

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Faisalabad.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Faisalabad.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Faisalabad.

Dokument
Formulär för kontaktuppgifter - Pass Track mobile app can also be downloaded.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Faisalabad?

Returresa till Sverige från Faisalabad

Testkrav för COVID-19
Besökare från Faisalabad måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Faisalabad behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Faisalabad inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Faisalabad?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Faisalabad
 • Vilka bolag flyger till Faisalabad?

  Qatar Airways är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Faisalabad. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Faisalabad med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Börja planera din resa till Faisalabad


Hitta billiga flyg till andra städer i Pakistan

Pakistan har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?