Flyg till Lahore

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 27/1
tors 3/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Lahore.
Visa nuvarande reserestriktioner för Pakistan

Billigaste flygen till flygplatser i Lahore

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lahore från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lahore

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lahore

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Lahore (LHE)

Vanligtvis är flyg till Lahore från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Lahore, vilket i genomsnitt kostar 6 321 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LAHORE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember11% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Lahore kostar i genomsnitt bara 5 655 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAHORE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli27% dyrareDet kostar omkring 8 009 kr för flyg till Lahore från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAHORE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember348% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Lahore från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Lahore?

Den bästa tiden att resa till Lahore är mellan mars och april månad. Januari är också en populär månad att boka flyg till Lahore. Trots att det är populärt att åka hit under våren kan du fortfarande hitta billiga flygbiljetter till Lahore under denna period.

När är det billigast att boka flyg till Lahore?

Det bästa är att boka flyg till Lahore i mars månad. Du kan då resa från Stockholm Arlanda för cirka 6500-7000 SEK per person tur och retur. Flyget tar ungefär 11-13 h och du mellanlandar oftast en gång då det inte går några direktflyg. Från Göteborg kostar flygbiljetter till Lahore cirka 8000-11 000 SEK per person och resan tar ungefär 13-14 h med en mellanlandning. För att boka billiga flyg till Lahore bör du boka i god tid.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Lahore?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Lahore var 1 329 kr/per person från Karachi, vilket är 76 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Lahore. För att hitta det billigaste priset till Lahore från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Lahore?

  Den billigaste månaden att flyga till Lahore från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 5 508 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Lahore under september, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 775 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Lahore?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Lahore 53 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Lahore för i genomsnitt 6 788 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lahore?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Lahore är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 5 958 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Lahore för flygningar en fredag på 6 275 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lahore?

  Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Lahore då du kan hitta flygpriser för så lite som 6 106 kr. Att flyga till Lahore på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Lahore mitt på dagen då priserna ligger på omkring 7 003 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Lahore?

  De som flyger till Lahore kan potentiellt hitta bättre priser för Sialkot flygplats(109 km från stadskärnan i Lahore) eller Faisalabad flygplats(129 km från stadskärnan i Lahore) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Lahore?

  Du kan hitta erbjudanden för Faisalabad flygplats för i genomsnitt 5 302 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Lahore från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Lahore

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Lahore.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Lahore.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Lahore.

Dokument
Formulär för kontaktuppgifter - Pass Track mobile app can also be downloaded.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Lahore?

Returresa till Sverige från Lahore

Testkrav för COVID-19
Besökare från Lahore måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Lahore behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Lahore inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Lahore?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Lahore
 • Vilka bolag flyger till Lahore?

  När det gäller flyg från Sverige till Lahore bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Qatar Airways, Turkish Airlines, Emirates och Etihad Airways. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Lahore

Nedan hittar du alla flygplatser i Lahore tillsammans med avståndet från stadens centrum

Från Allama Iqbal International Airport kan du ta dig in till centrum med taxi eller buss. Det allra bästa sättet att dig in till stan från flygplatsen är med taxi. Det finns två taxibolag som du kan välja mellan och dessa är Metro Radio Cab samt City Radio Cab. Lahores flygplats ligger cirka 20 kilometer från centrum och det tar ungefär 30 min in till stan med taxi. Om du ska ta bussen är det LIC bussar som åker från flygplatsen och det är linje B-08 som du ska ta i så fall. Du kan även förboka transport innan avresa och detta kan du oftast göra samtidigt som du bokar flyg till Lahore.


Så tar du dig runt i Lahore

Det bästa sättet att sig runt på i Lahore är att hyra bil med en guide, ta en taxi eller ta bussen. Det rekommenderas inte att du hyr bil utan guide då trafiken kan vara farlig och vägarna är inte alltid de bästa. Tänk på att alltid ha dörrarna låsta när du åker runt i en bil. Om du ska ta en taxi är det de gula och svarta bilarna som du ska ta. Stadsbussen drivs av Daewoo Express och detta är ett annat alternativ att ta dig runt i stan på. Det rekommenderas inte att du cyklar eller promenerar allt för mycket genom stan.


Visumkrav för att besöka Lahore

Du behöver ansöka om visum innan du reser till Lahore. Detta kan du göra direkt på dgip.gov.pk. Du behöver även ha ett pass som är giltigt minst sex månader efter utresa från Lahore. Visum för svenska medborgare kostar cirka 35 USD (cirka 350 SEK) och det är ett Visit/Tourist Visa som du ska ansöka om. Du behöver vänta på ett skriftligt godkännande innan du kan resa till Lahore. Du kan inte endast åka med provisoriskt pass.


Börja planera din resa till Lahore


De bästa sakerna att se och göra i Lahore

Att se i Lahore

I Lahore kan du bland annat besöka Lahore Fort som är en katedral från 1600-talet. I närheten av Lahore Fort har du även Badshahi Mosque som är en vacker sevärdhet att besöka, särskilt på morgonen vid soluppgången. Andra sevärdheter i Lahore är Lahore Museum, Sheesh Mahal och Shalmar Bash-Mughal Garden. Lahore har många vackra byggnader och moskéer som är rika med arkitektur och historia.

Bör du köpa reseförsäkring?

Du bör köpa till reseförsäkring när du reser till Lahore. Du bör även kolla med ditt försäkringsbolag vad som gäller och se till att det verkligen är giltigt i staden. När du reser till Pakistan måste du ha en försäkring som täcker de områden som du ska besöka eftersom det inte räcker med en försäkring för hela landet.

Kan du dricka kranvatten i Lahore?

Det går bra att dricka kranvatten men det rekommenderas ändå att du köper vatten på flaska för att vara absolut säker.

Ska du ge dricks i Lahore?

Det ingår ofta en serviceavgift i notan på restauranger men annars är det vanligt att ge cirka 10 % i dricks. Det är även vanligt att ge dricks på salonger, spa, hotell och ibland till taxichaufförer. I dessa fall brukar 5 % i dricks vara normalt att ge.


Hitta billiga flyg till andra städer i Pakistan

Pakistan har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?