Flyg Asien Singapore

Flyg till Singapore

ons 1/4
ons 8/4
Alla månader
Jämför momondo med |

De billigaste flygen till städer i Singapore

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Singapore

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Singapore? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Singapore
Sentosa Island
Marina Square
Boat Quay
Nationalmuseum i Singapore
Haw Par Villa

Billiga flyg till Singapore

Se de billigaste flygresorna till Singapore som hittats av momondos användare
Avgår Destination Bästa pris
Göteborg Singapore 4 595 kr
Stockholm Singapore 4 965 kr
Linköping Singapore 5 614 kr
Umeå Singapore 6 323 kr
Malmö Singapore 8 890 kr
Ängelholm Singapore 13 685 kr

Flyg till Singapore

Flyg till Singapore för en härlig semester i en av Asiens mest trendiga destinationer. Singapore är både en ö-stad som ligger i södra Malaysia och är självständigt styrt som en egen stat. Landet är en smältdegel av kulturer och är känt för att ha en av världens renaste och mest effektiva kollektivtrafik. Med en flygresa till Singapore får du uppleva stadsstatens goda kök, roliga shopping och intressanta kultur. Här hittar du konstmuseer, Michelin-restauranger och ett gatukök som du inte ska missa att prova på. Kända sevärdheter är bland annat den botaniska trädgården och Nationalmuseet. Singapore är även känt för sina shoppingupplevelser. Här hittar du enorma gallerior, stora outlets med märkeskläder och unika butiker.

Priserna på flygresor till Singapore beror på när under året du reser och under vilken veckodag. Maj och december är de mest populära tiderna att resa till Singapore på och då är priserna även allra högst. Ett billigt pris på flygstolen får du om du reser i mars. Boka dessutom resor till Singapore under måndagar då priset är som lägst, i jämförelse med helgens högre priser. Hos momondo hittar du flygbiljetter till Singapore genom att söka enbart efter flyg eller efter flyg med hotell direkt på nätet. Hos momondo hittar du även inrikesflyg och paketresor.

Vilka flygbolag flyger direkt till Singapore?

Flyg som går från Sverige till Singapore mellanlandar under flighten då det inte finns direkta flyg mellan länderna. Från Arlanda, som ligger norr om Stockholm, kan du resa till Singapore Changi flygplats med Finnair. Rutten mellanlandar i Helsingfors och tar totalt drygt 13 timmar. Billiga flyg till Singapore hittar du bland annat med Swiss Air och Qatar Airways som mellanlandar i Zurich respektive Doha. Andra flygbolag som trafikerar sträckan är Lufthansa, Singapore Airlines, SAS och Thai Airways. Via momondo kan du jämföra olika rutter och flygbolag online.

När är bästa tiden att åka till Singapore?

Singapore har ett tropiskt och fuktigt klimat året om. Allra varmast är det under juni och juli då gradtalet stiger upp över 30 °C. Åker du under dessa månader kan du räkna med att spendera en hel del tid inne i de stora galleriornas luftkonditionerade miljö. För att få så behagliga temperaturer som möjligt ska du resa mellan januari och maj då temperaturerna är något lägre och ligger strax under 30 °C. Priserna är även lägre under dessa månader, särskilt i mars som är den allra billigaste månaden för att boka flyg till Singapore. Under lågsäsongen kan du till och med hitta billigt pris på flygbiljetter i sista minuten.

Hur många timmar tar det att flyga till Singapore?

Som snabbast tar resan till Singapore drygt 13 timmar från Arlanda flygplats i Stockholm givet att du gör en smidig mellanlandning under flygningen. Hur lång din flygresa tar beror på hur lång mellanlandningen är och hur pass många stopp du gör under vägen då det inte går några direktflyg mellan Sverige och Singapore. För en längre mellanlandning kan du räkna med en resa på upp emot 15 timmar. Långflygningar från Sverige till Singapore erbjuder nästan alltid underhållningssystem och måltider under flighterna så att du kan roa dig under vägen till din destination. Vanligtvis finns även underhållningsalternativ för barn med bland annat tecknade filmer och leksaker.

Kan man resa till Singapore utan pass eller visum?

När du reser till Singapore behöver du inte något visum om du är svensk medborgare. Detta gäller för vistelser i landet som är under 90 dagar. När du anländer till flygplatsen i Singapore får du direkt en visering som låter dig vistas i landet för denna tidsperiod. Tänk på att du måste ha med ditt pass och att detta måste vara giltigt i minst sex månader från och med det datum som du reser in i landet. Regler angående visum och pass kan snabbt ändras så du ska alltid kontrollera med närmaste ambassad innan din avresa för att undvika problem.


Hitta flygbiljetter till populära städer i Singapore

Upptäck städer som momondos användare älskar i Singapore

Internationella flygrutter till Singapore

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Gothenburg till Singapore
Snabbaste flygtid
24t 10m
Billigast pris
4 595 kr
Flyg från Stockholm till Singapore
Snabbaste flygtid
17t 40m
Billigast pris
4 965 kr
Flyg från Linköping till Singapore
Snabbaste flygtid
19t 00m
Billigast pris
5 614 kr
Flyg från Umeå till Singapore
Snabbaste flygtid
18t 55m
Billigast pris
6 323 kr
Flyg från Malmö till Singapore
Snabbaste flygtid
17t 50m
Billigast pris
8 890 kr
Flyg från Ängelholm till Singapore
Snabbaste flygtid
17t 35m
Billigast pris
13 685 kr
Visa mer
Flyg Asien Singapore