Flyg Asien Singapore

Flyg till Singapore

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Singapore (SIN)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Singapore.

Visa nuvarande reserestriktioner för Singapore

De billigaste flygen till städer i Singapore

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Singapore från Sverige
Singapore
Singapore

Användbar information om ditt flyg till Singapore

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Singapore

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Sentosa Island?

När du besöker Sentosa Island i Singapore är Singapore flygplats den närmsta flygplatsen.

Vilket är det billigaste flyget till Singapore?

De billigaste flygen till Singapore som nyligen hittats av momondos användare är 472 kr med Jetstar Asia, 508 kr med Scoot och 647 kr med Thai AirAsia.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Singapore?

Inreserestriktioner

Singapore har begränsat inresa och transitering för alla korttidsbesökare som inte är bosatta i Singapore, är medborgare, fast bosatta eller innehavare av långtidsvisering (inklusive innehavare av arbetsvisering, studentvisering, anhörigvisering och långtidsvisering). Resenärer som vistats i Storbritannien eller Sydafrika under någon period de senaste 14 dagarna före resan, inklusive för transitering, kommer inte att kunna resa till Singapore. Singapores medborgare och invånare kan fortfarande komma in i Singapore. Resenärer som erhållit Long-Term Visit Pass och In-Principle Approval för långtidsvisering som utfärdats av ICA behöver också en godkänd skrivelse för inresa (ALE) från ICA. Innehavare av studentpass och In-Principle Approval av studentpass behöver också en ALE från utbildningsministeriet. Innehavare av nya och befintliga arbetspass får endast komma in i Singapore med arbetskraftsministeriets (MOM) förhandsgodkännande. Du måste visa upp MOM:s godkännande för flygbolagets personal vid incheckningen och innan du går ombord, samt för ICA-personal vid passkontrollen i Singapore vid ankomst. Korttidsbesökare med en ALE från ICA, handels- och industriministeriet, utrikesministeriet eller MOH får fortfarande resa in i landet. De kan dock fortfarande behöva genomgå en hälsokontroll vid ankomsten. Om man har ett ALE-kort är det inte en garanti att man får ett turistpass för att resa in i Singapore. Framtida korttidsbesökare som söker inresa till Singapore måste i förväg ansöka om ett ”SafeTravel Pass” på https://safetravel.ica.gov.sg/. Makar eller barn till Singapores invånare eller medborgare som på grund av förmildrande omständigheter behöver besöka Singapore kan ansöka om inresa via hälsoministeriet.

Inresekrav

Alla resenärer som reser in i Singapore, inklusive Singapores medborgare, fast bosatta och innehavare av långtidspass (LTP) måste lämna en hälsodeklaration via SG Arrival Card (SGAC). E-Service, på https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard, eller mobilappen. Flygbolagen ombeds informera passagerarna vid incheckningen och innan de går ombord, samt under flygningen, om att lämna in sin hälsodeklaration via SGAC e-Service före ankomsten till Singapore. Ombordstignings-/avstigningskortet i papper används inte längre och distribueras inte längre av flygbolag som bedriver verksamhet i Singapore.

Karantänkrav

Resenärer som kommer till Singapore kommer att testas för COVID-19 och måste också isolera sig i 14 dagar på en särskild Stay-Home-Notice-anläggning (SHN) mot en kostnad på 2 000 USD. Resenärer är ansvariga att täcka alla dessa kostnader. Under karantänen får du inte lämna rummet och rökning är inte tillåten på anläggningen. Från och med den 11 augusti kommer alla som är över 12 år och som befinner sig i karantän hemma att enligt lag behöva bära en elektronisk etikett under hela karantänperioden. Perioden på 14 dagar kan inte förkortas, även om du vill lämna Singapore. Singapores medborgare och invånare som har varit i Storbritannien eller Sydafrika måste utföra en 14 dagars karantän vid en regeringsanläggning vid ankomsten, följt av 7 dagars karantän i sin bostad. Resenärer kommer att behöva ta ett COVID-19-test vid ankomsten och ett i slutet av karantänperioden. Resenärer med ett godkännande för flygresor till Singapore som har vistats i antingen Brunei eller Nya Zeeland de senaste 14 dagarna före inresa behöver inget Stay-Home Notice (SHN), men måste ändå genomgå ett COVID-19-test vid ankomsten. Om testet är negativt kan de fortsätta in i Singapore. Perioden för SHN förkortas från 14 dagar till 7 dagar för resenärer med ett flygpass som har kommit in i Singapore och som har tillbringat de senaste 14 dagarna i följd i Australien (utom Victoria), Kina, Macao, Sydkorea, Taiwan eller Vietnam) och får fullfölja sin SHN på sin bosättningsort och genomgå ett COVID-19-test i slutet av sin SHN.

Transiteringsregler

Transitering genom Singapore kan vara möjlig beroende på ursprungs- och destinationsländer och valda flygbolag. Transiteringspassagerare som nyligen rest till vissa länder kan bli tvungna att genomgå ett COVID-19-test före avgång inom 72 timmar efter avresan.

Om du redan planerar att resa till Singapore inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Singapore? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Singapore

Sentosa Island
Marina Square
Boat Quay
Nationalmuseum i Singapore
Haw Par Villa

Billiga flyg till Singapore

Dessa rutter har de billigaste flygen till Singapore som hittats av momondos användare i Sverige
Avgår Destination Bästa pris
Stockholm Singapore 4 216 kr
Linköping Singapore 5 139 kr
Umeå Singapore 6 678 kr
Malmö Singapore 12 194 kr
Ängelholm Singapore 12 672 kr

Flyg till Singapore

Flyg till Singapore för en härlig semester i en av Asiens mest trendiga destinationer. Singapore är både en ö-stad som ligger i södra Malaysia och är självständigt styrt som en egen stat. Landet är en smältdegel av kulturer och är känt för att ha en av världens renaste och mest effektiva kollektivtrafik. Med en flygresa till Singapore får du uppleva stadsstatens goda kök, roliga shopping och intressanta kultur. Här hittar du konstmuseer, Michelin-restauranger och ett gatukök som du inte ska missa att prova på. Kända sevärdheter är bland annat den botaniska trädgården och Nationalmuseet. Singapore är även känt för sina shoppingupplevelser. Här hittar du enorma gallerior, stora outlets med märkeskläder och unika butiker.

Priserna på flygresor till Singapore beror på när under året du reser och under vilken veckodag. Maj och december är de mest populära tiderna att resa till Singapore på och då är priserna även allra högst. Ett billigt pris på flygstolen får du om du reser i mars. Boka dessutom resor till Singapore under måndagar då priset är som lägst, i jämförelse med helgens högre priser. Hos momondo hittar du flygbiljetter till Singapore genom att söka enbart efter flyg eller efter flyg med hotell direkt på nätet. Hos momondo hittar du även inrikesflyg och paketresor.

Vilka flygbolag flyger direkt till Singapore?

Flyg som går från Sverige till Singapore mellanlandar under flighten då det inte finns direkta flyg mellan länderna. Från Arlanda, som ligger norr om Stockholm, kan du resa till Singapore Changi flygplats med Finnair. Rutten mellanlandar i Helsingfors och tar totalt drygt 13 timmar. Billiga flyg till Singapore hittar du bland annat med Swiss Air och Qatar Airways som mellanlandar i Zurich respektive Doha. Andra flygbolag som trafikerar sträckan är Lufthansa, Singapore Airlines, SAS och Thai Airways. Via momondo kan du jämföra olika rutter och flygbolag online.

När är bästa tiden att åka till Singapore?

Singapore har ett tropiskt och fuktigt klimat året om. Allra varmast är det under juni och juli då gradtalet stiger upp över 30 °C. Åker du under dessa månader kan du räkna med att spendera en hel del tid inne i de stora galleriornas luftkonditionerade miljö. För att få så behagliga temperaturer som möjligt ska du resa mellan januari och maj då temperaturerna är något lägre och ligger strax under 30 °C. Priserna är även lägre under dessa månader, särskilt i mars som är den allra billigaste månaden för att boka flyg till Singapore. Under lågsäsongen kan du till och med hitta billigt pris på flygbiljetter i sista minuten.

Hur många timmar tar det att flyga till Singapore?

Som snabbast tar resan till Singapore drygt 13 timmar från Arlanda flygplats i Stockholm givet att du gör en smidig mellanlandning under flygningen. Hur lång din flygresa tar beror på hur lång mellanlandningen är och hur pass många stopp du gör under vägen då det inte går några direktflyg mellan Sverige och Singapore. För en längre mellanlandning kan du räkna med en resa på upp emot 15 timmar. Långflygningar från Sverige till Singapore erbjuder nästan alltid underhållningssystem och måltider under flighterna så att du kan roa dig under vägen till din destination. Vanligtvis finns även underhållningsalternativ för barn med bland annat tecknade filmer och leksaker.

Kan man resa till Singapore utan pass eller visum?

När du reser till Singapore behöver du inte något visum om du är svensk medborgare. Detta gäller för vistelser i landet som är under 90 dagar. När du anländer till flygplatsen i Singapore får du direkt en visering som låter dig vistas i landet för denna tidsperiod. Tänk på att du måste ha med ditt pass och att detta måste vara giltigt i minst sex månader från och med det datum som du reser in i landet. Regler angående visum och pass kan snabbt ändras så du ska alltid kontrollera med närmaste ambassad innan din avresa för att undvika problem.


Internationella flygrutter till Singapore

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Stockholm till Singapore
Snabbaste flygtid
16t 15m
Billigast pris
4 216 kr
Flyg från Linköping till Singapore
Snabbaste flygtid
21t 50m
Billigast pris
5 140 kr
Flyg från Umeå till Singapore
Snabbaste flygtid
42t 35m
Billigast pris
6 679 kr
Flyg från Malmö till Singapore
Snabbaste flygtid
39t 20m
Billigast pris
12 194 kr
Flyg från Ängelholm till Singapore
Snabbaste flygtid
43t 05m
Billigast pris
12 673 kr
Visa mer

Hitta flyg till Singapore

Välj en flygdestination nedan

Flyg Asien Singapore
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass