Sök och hitta billiga flyg till Singapore

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Singapore

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Singapore

Bästa priset för enkelresa

3 324 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 903 kr

Snabbast flygtid

16t 45m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Singapore från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 324 kr (Stockholm Arlanda till Singapore Changi).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Singapore från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 903 kr (Stockholm Arlanda till Singapore Changi).
Det snabbaste flyget till Singapore från Sverige tar 16t 45m (Stockholm Arlanda till Singapore Changi).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Singapore, inklusive Lufthansa, KLM och Turkish Airlines.

Trender för flygresor till Singapore

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Singapore och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Singapore?

De billigaste flygen till Singapore som nyligen hittats av momondos användare är 504 kr med Thai AirAsia, 585 kr med Jetstar Asia och 638 kr med AirAsia.
Se priser från:

Hur långt är flyget från Sverige till Singapore?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Singapore (Singapore Changi), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 16t 40m respektive 36t 25m.

Vilka flygbolag flyger till Singapore?

Det finns 17 flygbolag som regelbundet flyger till Singapore, och Finnair, Qatar Airways och Lufthansa är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 26% av de som sökt efter flyg till Singapore velat flyga med Finnair, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

De billigaste flygen till städer i Singapore

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Singapore från Sverige
Singapore
Singapore

Användbar information om ditt flyg till Singapore

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Singapore

Den närmsta flygplatsen till Sentosa är Singapore flygplats som ligger i Singapore. Om du planerar att besöka eller bo i detta område är det smidigast att flyga till Singapore flygplats.

Det billigaste flyget till Singapore som nyligen hittades på momondo läg på 4 217 kr. Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 17 422 kr ses som ett bra pris för flyg till Singapore. 18 190 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Singapore, medan 80 983 kr är den dyraste.


De senaste flygen hittade till populära städer i Singapore

Hitta flyg till dessa populära städer i Singapore, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Singapore

Dessa rutter har de billigaste flygen till Singapore som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmSingapore16t 40m6 945 kr
GöteborgSingapore33t 10m8 417 kr
UmeåSingapore21t 30m10 640 kr
LinköpingSingapore35t 40m13 223 kr
MalmöSingapore24t 00m21 068 kr
ÄngelholmSingapore21t 35m21 142 kr

De bästa sakerna att se och göra i Singapore

Flyg som går från Sverige till Singapore mellanlandar under flighten då det inte finns direkta flyg mellan länderna. Från Arlanda, som ligger norr om Stockholm, kan du resa till Singapore Changi flygplats med Finnair. Rutten mellanlandar i Helsingfors och tar totalt drygt 13 timmar. Billiga flyg till Singapore hittar du bland annat med Swiss Air och Qatar Airways som mellanlandar i Zurich respektive Doha. Andra flygbolag som trafikerar sträckan är Lufthansa, Singapore Airlines, SAS och Thai Airways. Via momondo kan du jämföra olika rutter och flygbolag online.

Singapore har ett tropiskt och fuktigt klimat året om. Allra varmast är det under juni och juli då gradtalet stiger upp över 30 °C. Åker du under dessa månader kan du räkna med att spendera en hel del tid inne i de stora galleriornas luftkonditionerade miljö. För att få så behagliga temperaturer som möjligt ska du resa mellan januari och maj då temperaturerna är något lägre och ligger strax under 30 °C. Priserna är även lägre under dessa månader, särskilt i mars som är den allra billigaste månaden för att boka flyg till Singapore. Under lågsäsongen kan du till och med hitta billigt pris på flygbiljetter i sista minuten.

Som snabbast tar resan till Singapore drygt 13 timmar från Arlanda flygplats i Stockholm givet att du gör en smidig mellanlandning under flygningen. Hur lång din flygresa tar beror på hur lång mellanlandningen är och hur pass många stopp du gör under vägen då det inte går några direktflyg mellan Sverige och Singapore. För en längre mellanlandning kan du räkna med en resa på upp emot 15 timmar. Långflygningar från Sverige till Singapore erbjuder nästan alltid underhållningssystem och måltider under flighterna så att du kan roa dig under vägen till din destination. Vanligtvis finns även underhållningsalternativ för barn med bland annat tecknade filmer och leksaker.

När du reser till Singapore behöver du inte något visum om du är svensk medborgare. Detta gäller för vistelser i landet som är under 90 dagar. När du anländer till flygplatsen i Singapore får du direkt en visering som låter dig vistas i landet för denna tidsperiod. Tänk på att du måste ha med ditt pass och att detta måste vara giltigt i minst sex månader från och med det datum som du reser in i landet. Regler angående visum och pass kan snabbt ändras så du ska alltid kontrollera med närmaste ambassad innan din avresa för att undvika problem.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Singapore

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Singapore?

    Bekräfta dina resedetaljer och sök efter de senaste erbjudandena. När du går igenom sökresultaten har du möjlighet att skapa en prisbevakning. Du kommer därefter få uppdateringar när priserna för rutten stiger eller sjunker.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Singapore med momondo?

    Genom att använda verktyg som vår "Priskalender" kan du hitta den bästa dagen att flyga tur och retur för dina resor. Vårt verktyg "Prisprognos" använder AI-teknologi för att förutsäga om du bör köpa eller avvakta med din bokning för potentiellt billigare priser. Explore visar dig alla flygalternativ från en stad eller flygplats så att du kan skapa ditt eget unika äventyr. Bloggen Discover ger också värdefull insikt i hur du kan spara pengar när du bokar din upplevelse. Efter sökningen kan du aktivera "Prisbevakning" för att hålla koll på priserna för en viss flygning och boka i rätt ögonblick.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Internationella flygrutter till Singapore

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Singapore
Snabbaste flygtid16t 40m
Billigaste pris6 945 kr
Flyg från Göteborg till Singapore
Snabbaste flygtid33t 10m
Billigaste pris8 417 kr
Flyg från Umeå till Singapore
Snabbaste flygtid21t 30m
Billigaste pris10 640 kr
Flyg från Linköping till Singapore
Snabbaste flygtid35t 40m
Billigaste pris13 223 kr
Flyg från Malmö till Singapore
Snabbaste flygtid24t 00m
Billigaste pris21 068 kr

Hitta flyg till Singapore

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Singapore


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Singapore ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Singapore ​​för just dig.

Ja. Alla flyg till Singapore ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Singapore.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Singapore. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.