Flyg till Mauritius

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 22/1
lör 29/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Mauritius.
Visa nuvarande reserestriktioner för Mauritius

De billigaste flygen till städer i Mauritius

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Mauritius från Sverige
Port Louis
Port Louis

Användbar information om ditt flyg till Mauritius

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Mauritius
 • What is the cheapest flight to Mauritius?

  The best prices found on momondo for flights to Mauritius are:
  1 864 kr per person with Air Austral
  3 745 kr per person with Air Mauritius
  5 025 kr per person with South African

 • Vilka flygbolag flyger till Mauritius?

  Air Mauritius, Turkish Airlines och Lufthansa är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Mauritius enligt våra uppgifter. Air Mauritius är förstahandsvalet då 31% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Mauritius. Tänk på att det finns 11 olika flygbolag som flyger till Mauritius regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Mauritius?

  Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Mauritius (Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 18t 25m respektive .

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Mauritius?

  Om du är osäker på var du ska flyga till i Mauritius rekommenderar vi dig att boka ett flyg som landar på den populära flygplatsen Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella som ligger nära Port Louis och dess omgivningar. Under de senaste 12 månaderna har 99% av resenärer på momondo som bokat flyg till Mauritius valt att flyga till Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella.

 • Hur mycket kostar flyg till Mauritius?

  Du kan förvänta dig priser på omkring 11 742 kr för ett flyg till Mauritius. Dock hittade våra användare flyg till Mauritius för 4 789 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 28 112 kr för ett flyg till Mauritius medan allt för 11 371 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.


Kan jag flyga till Mauritius från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Mauritius

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Mauritius.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 hours timmar innan avgången till Mauritius.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Mauritius.

Dokument
Allt i ett-reseformulär för Mauritius - Barn/tonåringar som är 18 år eller yngre är undantagna från testkraven.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Mauritius?

Returresa till Sverige från Mauritius

Testkrav för COVID-19
Besökare från Mauritius måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Mauritius behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Mauritius inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Mauritius? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Mauritius

Hitta flyg till dessa populära städer i Mauritius, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Mauritius

Dessa rutter har de billigaste flygen till Mauritius som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmPort Louis18t 25m6 641 kr

De bästa sakerna att se och göra i Mauritius

Det lilla ö-landet Mauritius bjuder på tropiskt väder och härliga badorter året om, med temperaturer som skiftar mellan 18 och dryga 30 grader. Under sommarmånaderna är det som svalast i landet. Det gårdock fortfarande att få dagar med dryga 20 grader och det är en härlig tid att utforska öns städer och natur på. Det går även att hitta billiga flygbiljetter till Mauritius under månaderna mellan maj och september. Då det är färre som bokar resor till Mauritius, under sommarens lågsäsong. Under vintermånaderna är det desto mer populärt att resa och temperaturerna är då som högst. Vädret är betydligt mer fuktigt, men detta är badorternas mest populära tid. vattnet i indiska oceanen är då varmare än under resten av året. Om du vill upptäcka det vackra havslivet är det också bäst tid att se undervattensliv och växter under denna period. Räkna dock med högre priser på flyg till Mauritius och resor med hotell under denna period. Särskilt under decembers ledigheter är priser på flyg till Mauritius som högst. Om du vill utnyttja badorterna men hitta billigare priser är vår och höst att rekommendera. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser mellan olika datum och bli hänvisad till sidor där du kan boka resor online.

Vilka flygbolag flyger direkt till Mauritius?

När du flyger från Sverige till Mauritius får du mellanlanda under resans gång då det inte går några direktflyg mellan de två länderna. Flyg till Mauritius avgår från Arlanda Flygplats i Stockholm och landar på Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport i Port Louis. Du kan bland annat flyga med Emirates och Air Mauritius som mellanlandar i Dubai eller Air France som mellanlandar i Paris.

Hur många timmar tar det att flyga till Mauritius?

Flygresor till Mauritius tar lite drygt 14 timmar med en mellanlandning under resans gång.

Vilken tid på året ska man resa till Mauritius?

Mauritius högsäsong infaller under vintermånaderna då vädret är fuktigt och varmt med temperaturer upp emot 30 grader. Denna tid passar bra för resor till öns kuststäder och badorter och aktiviteter som dykning och snorkling är som bäst under denna tid. Under sommaren är det som svalast och detta är öns lågsäsong. Sommarmånaderna passar bäst för att utforska huvudstaden Port Louis kulturella aktiviteter.

Kan man resa till Mauritius utan pass eller visum?

När du reser till Mauritius måste du ha med dig ett giltigt pass, men det finns inte någon särskild bestämmelse om hur länge passet måste vara giltigt. Se dock till att det gäller för hela din vistelse. Du behöver ansöka om visum om du stannar längre än 90 dagar i landet, men för kortare semestrar behöver du inte ansöka om några resedokument.


Internationella flygrutter till Mauritius

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Port Louis
Snabbast flygtid18t 25m
Billigaste pris6 641 kr

Hitta flyg till Mauritius

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Mauritius