Hitta billiga flyg till Eritrea från 5 947 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Eritrea

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Eritrea

Bästa priset för enkelresa

5 947 kr

Bästa priset för tur- och returresa

8 915 kr

Snabbast flygtid

12t 25m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Eritrea från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 947 kr (Stockholm Arlanda till Asmara Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Eritrea från Sverige under de senaste 72 timmarna är 8 915 kr (Stockholm Arlanda till Asmara Intl).
Det snabbaste flyget till Eritrea från Sverige tar 12t 25m (Stockholm Arlanda till Asmara Intl).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Eritrea, inklusive Turkish Airlines, Ethiopian Air och Emirates.

Trender för flygresor till Eritrea

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Eritrea och lägg upp den ultimata resplanen

Hur långt är flyget från Sverige till Eritrea?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Eritrea du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Asmara Intl tar det i genomsnitt 12t 15m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Asmara Intl generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Vilka flygbolag flyger till Eritrea?

Det finns 4 flygbolag som regelbundet flyger till Eritrea, och Ethiopian Air, Turkish Airlines och Emirates är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 50% av de som sökt efter flyg till Eritrea velat flyga med Ethiopian Air, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Eritrea? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Eritrea

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Eritrea från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Eritrea

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Eritrea

Vilket är det billigaste flyget till Eritrea?

Om du vill flyga till Eritrea så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Ethiopian Air, Egypt Air och Turkish Airlines med priser från 3 074 kr, 6 149 kr respektive 8 007 kr.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Eritrea?

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Eritrea?

Priserna för flyg till Eritrea uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Eritrea?

Det finns 4 bolag tillgängliga för flyg till Eritrea från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Eritrea?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Eritrea.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Eritrea?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Eritrea kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Eritrea. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


De senaste flygen hittade till populära städer i Eritrea

Hitta flyg till dessa populära städer i Eritrea, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Eritrea

Dessa rutter har de billigaste flygen till Eritrea som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmAsmara12t 15m8 948 kr

De bästa sakerna att se och göra i Eritrea

Vilka flygbolag flyger direkt till Eritrea?

Flyg till Eritrea mellanlandar under resan då det inte finns några direkta linjer från Sverige. Du kan bland annat resa med Ethiopian Air från Arlanda flygplats i Stockholm till Addis Abeba i Etiopien och därifrån vidare till Asmara International Airport i Asmara. Du kan även flyga från Arlanda flygplats i Stockholm med Turkish Airlines som mellanlandar i Istanbul under resan för att sedan flyga vidare till Asmara International Airport i Asmara.

Hur många timmar tar det att flyga till Eritrea?

Med en smidig mellanlandning kan du klara resan till Eritrea på ungefär 12 timmar, men i många fall kan du räkna med upp emot 16 timmars restid. Hos momonodo kan du specifikt söka efter den snabbaste resvägen när du söker online och jämföra priser mellan olika flygrutter.

Vilken tid på året ska man resa till Eritrea?

Temperaturerna i Eritrea varierar inte särskilt mycket under året. Vädret har även låg luftfuktighet året om, så det känns det behagligt oavsett vilken månad du väljer att resa. Landet är inte regnigt och temperaturerna ligger i på genomsnitt 25 grader.

Kan man resa till Eritrea utan pass eller visum?

Du behöver ett visum för att resa från Sverige till Eritrea. Visumet ska du ansöka om via Eritreas ambassad innan avresa. Det går inte att ordna vid ankomsten på flygplatsen i Eritrea. Du ska också ha med dig ditt pass och det ska vara giltigt i minst ett halvår.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Eritrea

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Eritrea?

    Sök flygerbjudanden till Eritrea. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Eritrea med momondo?

    Med "Prisprognos" kan du se hur långt innan du bör boka ditt flyg. Den specificerar vilken veckodag och tid det är bäst för dig att göra din bokning. Vår "Priskalender" ger dig en överblick som visar när du kan boka din resa för lägsta möjliga pris. Genom att skapa en "Prisbevakning" kan du följa prisändringar och boka vid rätt tillfälle. Sök och filtrera efter din budget via vår funktion “Explore”. Oavsett om du letar efter idéer till ditt nästa reseäventyr eller tips på hur du sparar pengar är "Discover" ett bra ställe att börja.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Internationella flygrutter till Eritrea

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Asmara
Snabbaste flygtid12t 15m
Billigaste pris8 948 kr

Hitta flyg till Eritrea

Välj en flygdestination nedan

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Eritrea?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Eritrea. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Eritrea ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Eritrea så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Eritrea?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Eritrea genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Eritrea ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Eritrea. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Eritrea

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.