Sök och hitta billiga flyg till Eritrea

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Eritrea

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Eritrea

Bästa priset för tur- och returresa

7 144 kr

Snabbast flygtid

11t 55m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Eritrea från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 144 kr (Stockholm Arlanda till Asmara Intl).
Det snabbaste flyget till Eritrea från Sverige tar 11t 55m (Stockholm Arlanda till Asmara Intl).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Eritrea, inklusive Turkish Airlines och Ethiopian Air.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Eritrea? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De billigaste flygen till städer i Eritrea

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Eritrea från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Eritrea

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Eritrea

Om du vill flyga till Eritrea så billigt som möjligt ta då en titt på flygbolag som Eritrean Airlines, Ethiopian Air och Egypt Air med priser från 1 421 kr, 2 437 kr respektive 4 234 kr.

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Eritrea du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Asmara Intl tar det i genomsnitt 11t 55m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Asmara Intl generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Flyg till Eritrea har nyligen hittats på momondo för så lite som 5 596 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 13 298 kr och allt under 12 742 kr kan ses som ett bra erbjudande. 123 687 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.De senaste flygen hittade till populära städer i Eritrea

Hitta flyg till dessa populära städer i Eritrea, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Eritrea

Dessa rutter har de billigaste flygen till Eritrea som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmAsmara11t 55m7 861 kr

De bästa sakerna att se och göra i Eritrea

Flyg till Eritrea mellanlandar under resan då det inte finns några direkta linjer från Sverige. Du kan bland annat resa med Ethiopian Air från Arlanda flygplats i Stockholm till Addis Abeba i Etiopien och därifrån vidare till Asmara International Airport i Asmara. Du kan även flyga från Arlanda flygplats i Stockholm med Turkish Airlines som mellanlandar i Istanbul under resan för att sedan flyga vidare till Asmara International Airport i Asmara.

Med en smidig mellanlandning kan du klara resan till Eritrea på ungefär 12 timmar, men i många fall kan du räkna med upp emot 16 timmars restid. Hos momonodo kan du specifikt söka efter den snabbaste resvägen när du söker online och jämföra priser mellan olika flygrutter.

Temperaturerna i Eritrea varierar inte särskilt mycket under året. Vädret har även låg luftfuktighet året om, så det känns det behagligt oavsett vilken månad du väljer att resa. Landet är inte regnigt och temperaturerna ligger i på genomsnitt 25 grader.

Du behöver ett visum för att resa från Sverige till Eritrea. Visumet ska du ansöka om via Eritreas ambassad innan avresa. Det går inte att ordna vid ankomsten på flygplatsen i Eritrea. Du ska också ha med dig ditt pass och det ska vara giltigt i minst ett halvår.


Internationella flygrutter till Eritrea

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Asmara
Snabbaste flygtid11t 55m
Billigaste pris7 861 kr

Hitta flyg till Eritrea

Välj en flygdestination nedan

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Eritrea. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Eritrea så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Eritrea genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Eritrea. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Andra kabinklasser för flyg till Eritrea

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Eritrea

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.