Hitta billiga flyg till Kabul

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 11/10
tis 18/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kabul

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kabul och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kabul?

Generellt är oktober den billigaste månaden att flyga från Sverige till Kabul. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 10 574 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Kabul under oktober, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 10 760 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kabul?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Kabul är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Kabul på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 13 619 kr. Undvik att boka avgångar för en onsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kabul för flygningar en onsdag på 16 981 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kabul?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Kabul mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Kabul mitt på dagen för så lite som 10 582 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Kabul, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 16 738 kr per biljett.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kabul?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Kabul 50 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Kabul för i genomsnitt 14 153 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Kabul

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kabul från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kabul

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kabul

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Kabul (KBL)

Vanligtvis är flyg till Kabul från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Kabul Hamid Karzais internationella, vilket i genomsnitt kostar 13 457 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KABUL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kabul kostar i genomsnitt bara 10 345 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KABUL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli55% dyrareDet kostar omkring 20 908 kr för flyg till Kabul från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KABUL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni568% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kabul från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kabul

Hur lång tid tar det att flyga till Kabul?

Hur lång tid det tar att flyga till Hamid Karzai, Kabul beror dels på vilken svensk flygplats du reser ifrån och dels hur lång tid du behöver vänta på flygplatsen när du mellanlandar. Från Göteborg Landvetter tar resan minst 13 timmar, från Stockholm Arlanda minst 10 timmar och från Malmö Sturup minst 18 timmar. Resans längd kan variera mycket och det lönar sig att använda vårt sökverktyg för att jämföra olika flygerbjudanden.

Varifrån kan du flyga direkt till Kabul?

Det finns tyvärr inga direkflyg från Sverige till Kabul, Afghanistan. De flesta flygningar kräver en eller två mellanlandningar. Om du åker från Stockholm Arlanda kan du resa med Turkish Airlines och mellanlanda i Istanbul. Du kan också flyga med Emirates med en mellanlandning i Dubai. Om du föredrar att flyga från Göteborg Landvetter går det också att åka med Turkish Airlines med stopp i Istanbul. Från Malmö Sturup krävs det två eller fler mellanlandningar. Du kan till exempel boka flyg med Wizz Air, mellanlanda i Belgrad och flyga vidare till Dubai med Flydubai och slutligen till Kabul därifrån med samma flygbolag. Olika rutter kan finnas tillgängliga olika dagar, så om du har möjlighet är det bra att jämföra olika datum.

Jalalabad flygplats eller Bamiyan flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Kabul.Andra kabinklasser för flyg till Kabul

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kabul

Vilka bolag flyger till Kabul?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kabul

Vilka bolag flyger till Kabul?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Kabul från Sverige, men det mest populära bland våra användare ärTurkish Airlines Air India och Emirates. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Kabul på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Flygplatser nära Kabul

Nedan hittar du alla flygplatser i Kabul tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Kabuls flygplats till centrum?

Det finns taxibilar som väntar utanför terminal 1 och terminal 2. Priset beror på hur långt bort du ska åka och förhandlas innan ni åker, eftersom taxibilarna inte har någon taxameter. Det kan därför vara en bra idé att ta reda på vad som är ett rimligt pris för din resa innan du hoppar in i taxin. Det finns även bussar du kan ta med ETUSA. Bussarna går från flygplatsen till centrala Kabul och kostar bara några kronor. De går var 30:e minut under dagtid. Flera av de största hotellen erbjuder även gratis skyttelbussar för sina gäster. Det kan vara bra att fråga ditt hotell i förväg vilket sätt som är det lättaste att ta sig dit från flygplatsen om du är osäker.


Visumkrav för att besöka Kabul

Behöver man pass och visum när man åker till Kabul?

Du behöver kunna visa upp ett giltigt pass när du åker till Kabul. Förvissa dig om att ditt pass gäller hela din vistelse i Afghanistan, och gärna lite längre också om din hemresa mot förmodan skulle försenas. Det är nämligen svårt att få ett nytt pass där. Det är viktigt att skaffa visum innan du reser dit. Det gör du på Afghanistans ambassad i Stockholm. Eftersom det är svårt att få god sjukhusvård i Kabul är det nödvändigt att se över din försäkring så att den täcker medicinsk evakuering ifall något skulle hända. Du behöver även ta med dig tillräckligt med mediciner för din vistelse eftersom det är mycket möjligt att de inte går att få tag på.


Börja planera din resa till Kabul


De bästa sakerna att se och göra i Kabul

Vad kan man se och göra i Kabul?

I Kabul ligger National Museum of Afghanistan. Där kan du se historiska föremål och lära dig mer om landets kultur och utveckling ur ett historiskt och religiöst perspektiv. Du kan också titta på fin arkitektur och vackra trädgårdar på Babur Tomb. Qargha-sjön är ett populärt ställe för familjer att roa sig på. Där finns karuseller, marknad och mat. Sjön är känd för att vara vacker och många besökare beskriver den som paradisliknande. I Kabul finns också många vackra moskéer att beundra för dig som är intresserad av arkitektur, till exempel Pul-e Kheshti-moskén som är stadens största. När du ändå är där kan du passa på att besöka Pul-e Khishti Bazaar, som är Kabuls största utomhusmarknad där du kan handla lokala varor och insupa atmosfären.


Hitta billiga flyg till andra städer i Afganistan

Afganistan har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Kabul.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Kabul så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Kabul. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kabul erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kabul och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.