Flyg till Manchester

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Manchester (MAN)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Manchester. Nuvarande restriktioner för Manchester baseras på reserestriktioner för Storbritannien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Storbritannien

Billigaste flygen till flygplatser i Manchester

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Manchester från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Manchester

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Manchester

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Manchester (MAN)

Vanligtvis är flyg till Manchester från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Manchester, vilket i genomsnitt kostar 1 603 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MANCHESTER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Manchester kostar i genomsnitt bara 1 274 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MANCHESTER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril46% dyrareDet kostar omkring 2 343 kr för flyg till Manchester från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MANCHESTER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember260% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Manchester från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Manchester?

Resor till Manchester är populära under sommarhalvåret då vädret är härligt och stadens restauranger och barer öppnar sina uteserveringar. Det är även populärt med flygresor till Manchester under jul och nyår då många har ledigt. Stadens högsäsong påverkar priserna på flygstolar och resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Manchester? Du kan hitta billiga flyg till Manchester under november och januari då stadens temperaturer är lägre. För att få din resa till ett billigt pris bör du boka ungefär två månader i förväg, men under lågsäsongen kan du även hitta sista minuten resor till bra pris. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern på nätet för att hitta bästa alternativ för din resa.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Manchester?

Det bästa priset som hittats på momondo till Manchester var 144 kr/per person från Köpenhamn, vilket är 93 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Manchester. För att hitta det billigaste priset till Manchester från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Manchester?

Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Manchester från Sverige för februari. Flyg till Manchester i februari är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 394 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Manchester?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Manchester från Sverige är större om du bokar 24 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Manchester för ungefär 1 607 kr om du gör din sökning 24 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 1 060 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Manchester?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Manchester är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 362 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Manchester är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 728 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Manchester?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Manchester mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Manchester mitt på dagen för så lite som 1 542 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Manchester på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 1 778 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring Manchester?

Under de varmare månaderna beger sig vandrare i området kring Manchester ofta till naturområden som Leicester Square då de är bäst lämpade för promenader med familjen och husdjur. Den som föredrar denna typ av upplevelse gör bäst i att flyga till Manchester i maj, juni, eller juli.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Manchester?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Manchester. Om du planerar att flyga till Manchester, överväg då även att boka flyg till Liverpool John Lennon flygplats(44 km från stadskärnan i Manchester), Leeds Bradford flygplats(57 km från stadskärnan i Manchester), Blackpool flygplats(61 km från stadskärnan i Manchester), Doncaster Sheffield flygplats(81 km från stadskärnan i Manchester) eller Birmingham flygplats(119 km från stadskärnan i Manchester).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Manchester?

Du kan hitta erbjudanden för Liverpool John Lennon flygplats för i genomsnitt 1 772 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Manchester?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Storbritannien resor till Manchester. Inreserestriktioner

Storbritannien har återinfört en nationell lockdown/nedstängning. Från och med den 4 januari råder det nationell nedstängning i England. Att resa hemifrån, även internationellt, är förbjudet från England utom under begränsade omständigheter, t.ex. för arbete eller utbildning. Utländska boenden omfattas av reglerna att hålla sig hemma och bör ej resa utomlands om inte godkännande givits. Olika regler gäller i Skottland, Wales och Nordirland. Resenärer måste följa alla regler som gäller för dem. Från och med den 20 november begränsade Skottland gränsöverskridande resor inom Storbritannien till endast väsentliga resor - som inkluderar hälsoskäl, arbete och studier – för att få komma in i eller lämna Skottland. Människor som bor inom nivå 3 eller nivå 4 lockdown-områden i Skottland får inte heller lämna sitt område och förbjuds att resa utomlands, men detta gäller inte för boende i områden med nivå 0-2. Resenärer som har varit i eller transiterat genom Sydafrika under de senaste tio dagarna får inte resa in i Storbritannien med undantag av brittiska medborgare, medborgare på Irland, invånare i Storbritannien. Vissa områden i Storbritannien och Crown Dependencies kan ha specifika reseregler. På den relevanta sidan finns uppgifter om resor till Jersey, Guernsey, Isle of Man, Shetland, och Orkney.

Inträdeskrav

Alla resenärer som reser in i Storbritannien måste vid ankomsten uppvisa ett ifyllt "hälsoformulär" vid inresa. Från och med den 18 januari måste alla resenärer till England, Skottland, Wales eller Nordirland, inklusive brittiska medborgare som återvänder hem, ett läkarintyg med ett negativt COVID-19- PCR-, antigen- eller LAMP-testresultat som tagits inom tre dagar före avresan. Resenärer från Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsöarna och St Helena) omfattas inte av bestämmelserna. Barn under 11 år behöver inte heller genomföra provtagning före avgång. Till och med den 21 januari kommer inte resenärer från Antigua och Barbuda, St Lucia eller Barbados att omfattas av bestämmelserna.

Karantänskrav

Den 18 januari kommer användandet av resekorridorerna att avbrytas, och av, alla resenärer som anländer till Storbritannien från något utländskt land, förutom Irland, Kanalöarna eller Isle of Man, att utsättas för 10-dagars självisolering. Från och med den 15 februari kommer brittiska medborgare, medborgare i Irland, invånare i Storbritannien som har varit i eller rest genom ett land som är rödlistat under de senaste 10 dagarna sitta i karantän på ett regeringsgodkänt hotell i 10 dagar. De kan inte använda Test to Release-systemet. Anmärkning: Den engelska, skotska, walesiska och nordirländska regeringen kan tillämpa karantänkraven på olika sätt. Se mer information om resor till England, Skottland, Wales och Nordirland.

All övrig information

Alla resenärer på flyg till Storbritannien måste bära mask på flygplan och på kollektivtrafik vid ankomsten. Passagerare som använder taxi och privata hyrbilar bör också använda en yta som täcker hela resan. Förare kan vägra att transportera passagerare som inte följer vägledning för säkert resande. Från och med den 8 mars måste passagerare som reser utomlands uppvisa ett nytt resedeklarationsformulär som visar att deras resa är tillåten enligt brittiska nationella regler för lock down. Formuläret måste laddas ner, undertecknas före resan och överföras eller laddas ner till en mobiltelefon. Passagerare som inte har ett giltigt formulär kan nekas ombordstigning. Granska den brittiska regeringens inträdeskrav och ta reda på mer om restriktioner för Storbritannien .

Om du planerarar att resa till Manchester inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Manchester

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Manchester
Lufthansa
1 maj
02:15Stockholm Arlanda
5t 10m
1 stopp
07:25Manchester
8 maj
02:10Manchester
4t 55m
1 stopp
07:05Stockholm Arlanda
1 505 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 maj
02:15Stockholm Arlanda
5t 10m
1 stopp
07:25Manchester
8 maj
02:10Manchester
4t 55m
1 stopp
07:05Stockholm Arlanda
1 514 kr
Hitta liknande
KLM
29 juni
10:10Göteborg-Landvetter Airport
8t 25m
1 stopp
18:35Manchester
6 juli
01:55Manchester
4t 25m
1 stopp
06:20Göteborg-Landvetter Airport
1 514 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 maj
02:15Stockholm Arlanda
5t 10m
1 stopp
07:25Manchester
8 maj
07:10Manchester
10t 55m
1 stopp
18:05Stockholm Arlanda
1 522 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 maj
02:30Stockholm Arlanda
4t 55m
1 stopp
07:25Manchester
18 maj
07:10Manchester
11t 15m
1 stopp
18:25Stockholm Arlanda
1 582 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 maj
02:15Stockholm Arlanda
5t 10m
1 stopp
07:25Manchester
30 maj
06:45Manchester
11t 55m
1 stopp
18:40Stockholm Arlanda
1 488 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Manchester

Om du letar efter enkelbiljetter till Manchester, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
SAS
3 juni
03:35Stockholm Arlanda
2t 30m
06:05Manchester
1 146 kr
Hitta liknande
KLM
13 maj
02:30Stockholm Arlanda
4t 55m
1 stopp
07:25Manchester
1 052 kr
Hitta liknande
Eurowings
28 maj
09:55Stockholm Arlanda
6t 10m
1 stopp
16:05Manchester

Vilka flygbolag flyger till Manchester?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Manchester

SAS, Norwegian och Monarch Airlines är några populära flygbolag som trafikerar sträckan från Sverige. Billiga flyg till Manchester kan du annars hitta med SWISS, Ryanair och Lufthansa. Tänk dock på att om du bokar med lågprisbolag kan priserna se lägre ut än vad de verkligen är då kostnader för bagage, handbagage och val av sittplatser kan tillkomma. Hos momondo kan du jämföra olika flygbolag online för att se vilken rutt och vilket bolag som passar dig bäst.

Vem flyger direkt till Manchester? Flygbiljetter till Manchester med direktlinjer hittar du hos Monarch Airlines och SAS. Flygen avgår från Arlanda flygplats som ligger ungefär 40 kilometer norr om Stockholm.

Hur många timmar tar det att flyga till Manchester? En direktresa från Stockholm till Manchester tar ungefär två och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Manchester till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Manchester plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Manchester landar på Manchester Airport, belägen inte långt från stadens centrum. Flygplatsen är Storbritanniens tredje största och igenom de tre terminalerna passerar ungefär 26 miljoner resenärer varje år. Oavsett om du väljer att åka med tåg eller bil tar du dig in till stadens centrum på under en halvtimme.


Populära flygresor till Manchester

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Manchester som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Manchester
Snabbaste flygtid
2t 30m
Billigast pris
1 480 kr

Hur tar man sig runt i Manchester?

Manchesters kollektivtrafik består av bussar, spårvagnar och tåg. Inom centrum finns en gratis hop-on-hop-off buss som tar dig mellan tågstationerna och shoppingdistrikten. Spårvagnssystemet är annars mycket smidigt och har regelbundna avgångar så du behöver aldrig vänta särskilt länge. Se till att köpa biljetten i automaterna på stationen innan du kliver ombord spårvagnen. För längre avstånd är det buss och tåg som gäller.

Stadskärnan är annars kompakt och du kan lätt ta dig omkring till fots. Du tar dig runt centrum på ungefär 20 minuter och här hittar du även de flesta sevärdheterna. Både staden och dess omgivningar är även cykelvänliga så om du är ute efter en lite mer aktiv semester kan du besöka någon av cykeluthyrningarna i Manchester.


Kan man flyga till Manchester utan pass eller visum?

Än så länge går det bra att flyga till Manchester utan visum, förutsatt att du är europeisk medborgare. Trots att Storbritannien drar sig ur EU-samarbetet har visumreglerna inte förändrats. Se dock till att kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos ambassaden i Stockholm eller hos Storbritanniens migrationsmyndighet för att vara säker på att du har med dig de dokument du behöver för din resa. I nuläget kan du även lämna ditt pass hemma så länge du har med dig ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med körkort eller vanlig legitimation som alltså inte gäller för att flyga till Manchester. Du ska även dubbelkolla passregler innan du reser då dessa alltid kan förändras.


Tips och råd om Manchester

Intresserad av sevärdheter i Manchester?

När du är i Manchester ska du inte missa ett besök till Museum of Science and Industry, en titt på den beundransvärda Manchester Cathedral från 1400-talet och ett besök till Chetham’s Library med över 100 000 böcker. I Manchester hittar du även en av landets största konstsamlingar på Manchester Art Gallery.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med bekväma skor för promenader runt staden.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Det är billigast att köpa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Manchester?

Dricksa ungefär 10 till 15 procent.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass