Hitta billiga flyg till Manchester från 254 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Manchester

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Manchester

Bästa priset för enkelresa

254 kr

Bästa priset för tur- och returresa

551 kr

Snabbast flygtid

2t 00m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Manchester från Sverige under de senaste 72 timmarna är 254 kr (Göteborg Landvetter till Manchester Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Manchester från Sverige under de senaste 72 timmarna är 551 kr (Göteborg Landvetter till Manchester Intl).
Det snabbaste flyget till Manchester från Sverige tar 2t 00m (Göteborg Landvetter till Manchester Intl).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Manchester, inklusive Scandinavian Airlines, Norwegian och Brussels Airlines.

Trender för flygresor till Manchester

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Manchester och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Manchester?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Manchester. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 863 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Manchester under november, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 029 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Manchester?

Det bästa priset som hittats på momondo till Manchester var 496 kr/per person från Stockholm, vilket är 62 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Manchester. För att hitta det billigaste priset till Manchester från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Manchester?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Manchester är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 953 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 000 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Manchester.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Manchester?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Manchester på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Manchester på kvällen för så lite som 1 675 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Manchester, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 3 643 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Manchester?

I genomsnitt tar det 2t 25m att flyga från Sverige till Manchester om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Manchester Intl (den mest populära flygplatsen i Manchester). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Manchester Intl ligger flygtiden på omkring 2t.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Manchester?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Manchester från Sverige är större om du bokar 56 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Manchester för ungefär 2 585 kr om du gör din sökning 56 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Manchester

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Manchester från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Manchester

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Manchester

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Liverpool (LPL)

Vanligtvis är flyg till Manchester från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon, vilket i genomsnitt kostar 1 340 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MANCHESTER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars28% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Manchester kostar i genomsnitt bara 1 907 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MANCHESTER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli52% dyrareDet kostar omkring 3 991 kr för flyg till Manchester från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MANCHESTER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember184% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Manchester från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Manchester

Resor till Manchester är populära under sommarhalvåret då vädret är härligt och stadens restauranger och barer öppnar sina uteserveringar. Det är även populärt med flygresor till Manchester under jul och nyår då många har ledigt. Stadens högsäsong påverkar priserna på flygstolar och resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Manchester? Du kan hitta billiga flyg till Manchester under november och januari då stadens temperaturer är lägre. För att få din resa till ett billigt pris bör du boka ungefär två månader i förväg, men under lågsäsongen kan du även hitta sista minuten resor till bra pris. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern på nätet för att hitta bästa alternativ för din resa.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Manchester?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Manchester. Om du planerar att flyga till Manchester, överväg då även att boka flyg till Liverpool John Lennon flygplats(44 km från stadskärnan i Manchester), Leeds Bradford flygplats(57 km från stadskärnan i Manchester), Blackpool flygplats(61 km från stadskärnan i Manchester), Doncaster Sheffield flygplats(81 km från stadskärnan i Manchester) eller Birmingham flygplats(119 km från stadskärnan i Manchester).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Manchester?

Du kan hitta erbjudanden för Liverpool John Lennon flygplats för i genomsnitt 923 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Manchester Intl flygplats?

Priserna för flyg till Manchester Intl flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Manchester Intl flygplats?

Det finns 9 bolag tillgängliga för flyg till Manchester Intl flygplats från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Manchester Intl flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Manchester Intl flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Manchester Intl flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Manchester Intl flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Manchester

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Manchester
Flera flygbolag
12 okt.
GOT18:20Göteborg Landvetter
2t 00m
MAN01:20Manchester Intl
15 okt.
MAN14:10Manchester Intl
1t 50m
GOT16:00Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
11 okt.
ARN04:45Stockholm Arlanda
9t 50m
1 stopp
MAN19:35Manchester Intl
18 okt.
MAN02:10Manchester Intl
8t 30m
1 stopp
ARN10:40Stockholm Arlanda
Ryanair
1 dec.
ARN17:30Stockholm Arlanda
14t 10m
1 stopp
MAN12:40Manchester Intl
4 dec.
MAN14:05Manchester Intl
26t 35m
1 stopp
ARN16:40Stockholm Arlanda
Ryanair
8 okt.
ARN04:05Stockholm Arlanda
10t 40m
1 stopp
MAN19:45Manchester Intl
15 okt.
MAN14:10Manchester Intl
12t 30m
1 stopp
ARN02:40Stockholm Arlanda
1 080 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 dec.
ARN03:35Stockholm Arlanda
28t 05m
1 stopp
MAN12:40Manchester Intl
4 dec.
MAN06:40Manchester Intl
24t 40m
2 stopp
ARN07:20Stockholm Arlanda
1 125 kr
Hitta liknande
Ryanair
24 nov.
ARN17:30Stockholm Arlanda
14t 10m
1 stopp
MAN12:40Manchester Intl
27 nov.
MAN01:55Manchester Intl
7t 25m
1 stopp
ARN09:20Stockholm Arlanda
1 147 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Manchester

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Manchester, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Scandinavian Airlines
Ryanair
9 okt.
GOT05:40Göteborg Landvetter
2t 00m
MAN12:40Manchester Intl
Ryanair
8 okt.
GOT12:45Göteborg Landvetter
2t 00m
MAN19:45Manchester Intl
Ryanair
10 okt.
ARN03:20Stockholm Arlanda
8t 55m
1 stopp
MAN17:15Manchester Intl

Andra kabinklasser för flyg till Manchester

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Manchester

Vilka bolag flyger till Manchester?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Manchester

Vilka bolag flyger till Manchester?

Flyg med Brussels Airlines till Manchester

Det avgår 9 flyg med Brussels Airlines till Manchester under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Bryssel och det bästa biljettpriset med Brussels Airlines som hittats på momondo är 1 415 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Manchester). Brussels Airlines har ett betyg på 7,6 från 83 användaromdömen på momondo.

Flyg med KLM till Manchester

Priser för flyg med KLM till Manchester kan börja på så lite som 1 813 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 26 flyg som KLM trafikerar till Manchester under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med KLM till Manchester kostar från Amsterdam Schiphol. KLM har fått betyget 7,5/10 av användare på momondo med 355 omdömen.


Populära flygresor till Manchester

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Manchester som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Manchester
Snabbaste flygtid2t 25m
Billigaste pris959 kr
Flyg från Göteborg till Manchester
Snabbaste flygtid2t 00m
Billigaste pris562 kr

Så tar du dig runt i Manchester

Manchesters kollektivtrafik består av bussar, spårvagnar och tåg. Inom centrum finns en gratis hop-on-hop-off buss som tar dig mellan tågstationerna och shoppingdistrikten. Spårvagnssystemet är annars mycket smidigt och har regelbundna avgångar så du behöver aldrig vänta särskilt länge. Se till att köpa biljetten i automaterna på stationen innan du kliver ombord spårvagnen. För längre avstånd är det buss och tåg som gäller.

Stadskärnan är annars kompakt och du kan lätt ta dig omkring till fots. Du tar dig runt centrum på ungefär 20 minuter och här hittar du även de flesta sevärdheterna. Både staden och dess omgivningar är även cykelvänliga så om du är ute efter en lite mer aktiv semester kan du besöka någon av cykeluthyrningarna i Manchester.


Visumkrav för att besöka Manchester

Än så länge går det bra att flyga till Manchester utan visum, förutsatt att du är europeisk medborgare. Trots att Storbritannien drar sig ur EU-samarbetet har visumreglerna inte förändrats. Se dock till att kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos ambassaden i Stockholm eller hos Storbritanniens migrationsmyndighet för att vara säker på att du har med dig de dokument du behöver för din resa. I nuläget kan du även lämna ditt pass hemma så länge du har med dig ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med körkort eller vanlig legitimation som alltså inte gäller för att flyga till Manchester. Du ska även dubbelkolla passregler innan du reser då dessa alltid kan förändras.


Börja planera din resa till Manchester


De bästa sakerna att se och göra i Manchester

Intresserad av sevärdheter i Manchester?

När du är i Manchester ska du inte missa ett besök till Museum of Science and Industry, en titt på den beundransvärda Manchester Cathedral från 1400-talet och ett besök till Chetham’s Library med över 100 000 böcker. I Manchester hittar du även en av landets största konstsamlingar på Manchester Art Gallery.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med bekväma skor för promenader runt staden.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Det är billigast att köpa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Manchester?

Dricksa ungefär 10 till 15 procent.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Manchester?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Manchester.

Kan jag hitta flyg till Manchester ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Manchester ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Manchester?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Manchester genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Manchester ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Manchester och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Manchester

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.