0
Insikter
FAQ
Flights to Plymouth

Hitta billiga flyg till Plymouth

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/3
tis 12/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender för flygresor till Plymouth

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Plymouth och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Plymouth?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Plymouth (Cardiff Wales), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 4t 15m respektive .

Billigaste flygen till flygplatser i Plymouth

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Plymouth från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cardiff

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Plymouth

Stockholm (STO) till Bristol (BRS)

Vanligtvis är flyg till Plymouth från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bristol, vilket i genomsnitt kostar 2 838 kr


Vanliga frågor om att flyga till Plymouth

Hur lång tid tar det att flyga till Plymouth?

För att ta dig från Sverige till Plymouth, Storbritannien behöver du kombinera flygresan med tåg- eller bussresor. Den totala restiden från Sverige ligger på mellan 15 och 21 timmar, exakt hur lång din restid är beror på vilken rutt du tar och från vilken svensk flygplats du reser ifrån. Du hittar bland annat flygerbjudanden från Stockholm, Göteborg och Malmö. Från Arlanda flygplats hittar du flygningar med SAS och Ryanair som tar dig till London varifrån du kan ta buss till Plymouth. Från Stockholm tar resan ungefär 16 timmar. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flyg med Ryanair och du kan ta dig till Plymouth på 21 timmar. Från Malmö kan du ta flyg från närliggande Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Därifrån går flyg med bland annat Ryanair som tar dig till London, och från Malmö kan du räkna med en total restid på runt 16 och en halv timme.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Plymouth?

Du hittar inte några direktflyg till Plymouth i Storbritannien från någon av de svenska flygplatserna. För att ta dig från Sverige till Plymouth får du kombinera flygresan med tåg eller buss. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flyg med SAS som tar dig till Oslo. Från Oslo kan du sedan resa vidare med Ryanair till London Stansted Airport. Du tar sedan bussen National Express från flygplatsen in till stationen London Victoria varifrån du hittar en buss till Plymouth. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du rutter med Ryanair som tar dig till Birmingham via ett stopp i Dublin, och från Birmingham hittar du en buss till Plymouth. Om du reser från Malmö tar du dig över Öresundsbron till Kastrup flygplats. Därifrån hittar du också flyg med Ryanair till London varifrån du kan resa vidare till Plymouth med buss.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Plymouth?

De som flyger till Plymouth kan potentiellt hitta bättre priser för Cornwall Newquay flygplats(61 km från stadskärnan i Plymouth), Exeter flygplats(65 km från stadskärnan i Plymouth), Penzance flygplats(103 km från stadskärnan i Plymouth), Lands End flygplats(113 km från stadskärnan i Plymouth) eller Cardiff Wales flygplats(127 km från stadskärnan i Plymouth) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Plymouth flygplats?

Priserna för flyg till Plymouth flygplats uppdateras varje dag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Plymouth flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Plymouth flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Plymouth flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Plymouth flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Plymouth flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Visumkrav för att besöka Plymouth

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Plymouth?

För att resa till Plymouth i Storbritannien som svensk medborgare behöver du inte ansöka om något visum för en kort vistelse. Du kan oftast stanna i Storbritannien i upp till ett halvår utan särskilt inresetillstånd. Detta gäller om du är svensk medborgare och du behöver därför ha med dig ditt svenska pass för att slippa visumkrav. Kontrollera vilka regler för inresa som gäller innan avresa då de kan förändras.


De bästa sakerna att se och göra i Plymouth

Vad kan du se och göra i Plymouth?

Hamnstaden Plymouth bjuder både på historiska byggnader och gastronomiska upplevelser. Stadens strandpromenad har rustats upp och här hittar du flera prisbelönade restauranger. Besök National Marine Aquarium för att se landets största akvarium med bland annat hajar och maneter. I centrum hittar du stadsdelen Barbican som är den historiska hamnen där du får uppleva kullerstensbelagda gator och gamla trähus i Tudorstil. Det var även härifrån som den kända Mayflower gav sig iväg över Atlanten 1620. Passagerarlistan för båten kan beskådas i närliggande Island House där du även kan lära dig mer om den historiska båtfärden.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Plymouth?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Plymouth när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Plymouth, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Plymouth ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Plymouth ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Plymouth?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Plymouth. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Plymouth ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Plymouth. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Plymouth

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Plymouth

Populära städer i Storbritannien
Populära flyg enligt klick de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Plymouth
1 vuxen
tis 5/3
tis 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners