Hitta billiga flyg till Newcastle-upon-Tyne

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
fre 2/12
fre 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Newcastle-upon-Tyne

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Newcastle-upon-Tyne

Bästa priset för enkelresa

1 821 kr

Snabbast flygtid

11t 15m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Newcastle-upon-Tyne från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 821 kr (Göteborg Landvetter till Newcastle-upon-Tyne).
Det snabbaste flyget till Newcastle-upon-Tyne från Sverige tar 11t 15m (Göteborg Landvetter till Newcastle-upon-Tyne).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Newcastle-upon-Tyne, inklusive British Airways och Ryanair.

Trender för flygresor till Newcastle-upon-Tyne

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Newcastle-upon-Tyne och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Newcastle-upon-Tyne?

Om du inte har möjlighet att besöka Newcastle-upon-Tyne under januari, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 383 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Newcastle-upon-Tyne?

Användare som bokade resor till Newcastle-upon-Tyne från Turin hittade flyg som var 96 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Newcastle-upon-Tyne. För att hitta det billigaste priset till Newcastle-upon-Tyne från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Newcastle-upon-Tyne?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Newcastle-upon-Tyne är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Newcastle-upon-Tyne på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 095 kr. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Newcastle-upon-Tyne för flygningar en fredag på 2 704 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Newcastle-upon-Tyne?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Newcastle-upon-Tyne på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Newcastle-upon-Tyne på kvällen för så lite som 2 178 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Newcastle-upon-Tyne, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 588 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Newcastle-upon-Tyne?

I genomsnitt tar det 2t 15m att flyga från Sverige till Newcastle-upon-Tyne om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Edinburgh Turnhouse (den mest populära flygplatsen i Newcastle-upon-Tyne). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Edinburgh Turnhouse ligger flygtiden på omkring 2t.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Newcastle-upon-Tyne?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Newcastle-upon-Tyne från Sverige är 1 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 833 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Newcastle-upon-Tyne

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Newcastle-upon-Tyne från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Newcastle-upon-Tyne

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Newcastle-upon-Tyne

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Edinburgh (EDI)

Vanligtvis är flyg till Newcastle-upon-Tyne från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Edinburgh Turnhouse, vilket i genomsnitt kostar 2 219 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NEWCASTLE-UPON-TYNE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj41% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Newcastle-upon-Tyne kostar i genomsnitt bara 1 457 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEWCASTLE-UPON-TYNE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember78% dyrareDet kostar omkring 4 411 kr för flyg till Newcastle-upon-Tyne från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEWCASTLE-UPON-TYNE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli513% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Newcastle-upon-Tyne från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Newcastle-upon-Tyne

Det finns inga flygningar som går direkt mellan Sverige och Newcastle upon Tyne, Storbritannien. Från Stockholm får du med mellanlandningar räkna med att ditt flyg som snabbast kommer att gå på lite mindre än fem timmar. De flygerbjudanden som finns från Göteborg innebär att du kan ta dig till Newcastle upon Tyne på lite mer än fem timmar. Från Malmö kommer det som snabbast gå på lite mer än 10 timmar.

Som vi tidigare nämnt finns det inte några flyg som du kan ta direkt från Sverige till Newcastle upon Tyne. Du kommer därför behöva räkna med minst en mellanlandning på vägen. Ifall du ska flyga från Stockholm är ett av de bästa alternativen att flyga med KLM Royal Dutch Airlines. Du inleder då resan med att flyga från Stockholm till Amsterdam. Du fortsätter sedan från Amsterdam till Newcastle upon Tyne. Också från Göteborg är ett av de bästa alternativen att flyga med KLM Royal Dutch Airlines. Rutten är då densamma som om du hade flugit från Stockholm med den enda skillnaden att du i stället för Stockholm startar din resa från Göteborg. Om du i stället ska inleda din resa från Malmö kan du flyga med en kombination av SAS, Finnair och British Airways. Du börjar då med att resa med SAS från Malmö till Stockholm. Från Stockholm åker du sedan med Finnair till London. Du flyger därefter från London till Newcastle upon Tyne med British Airways.

Om du föredrar att ge dig ut på vandring då det råder varmare temperaturer bär du planera ditt flyg till Newcastle-upon-Tyne i maj, juni, och juli. Naturområden som Hyde Park är populära under dessa månader.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Newcastle-upon-Tyne. Om du planerar att flyga till Newcastle-upon-Tyne, överväg då även att boka flyg till Darlington Teesside Intl flygplats(53 km från stadskärnan i Newcastle-upon-Tyne), Carlisle Lake District flygplats(76 km från stadskärnan i Newcastle-upon-Tyne), Leeds Bradford flygplats(123 km från stadskärnan i Newcastle-upon-Tyne) eller Edinburgh Turnhouse flygplats(155 km från stadskärnan i Newcastle-upon-Tyne).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Newcastle-upon-Tyne är generellt Leeds Bradford flygplats med ett genomsnittspris på 2 982 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Newcastle-upon-Tyne

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Newcastle-upon-Tyne
0

Andra kabinklasser för flyg till Newcastle-upon-Tyne

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Newcastle-upon-Tyne

Vilka bolag flyger till Newcastle-upon-Tyne?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Newcastle-upon-Tyne

Vilka bolag flyger till Newcastle-upon-Tyne?

Ryanair, Norwegian, Scandinavian Airlines och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Newcastle-upon-Tyne enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Newcastle-upon-Tyne med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med KLM till Newcastle-upon-Tyne

KLM flyger till Newcastle-upon-Tyne omkring 8 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med KLM, men priser så låga som 1 818 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Newcastle-upon-Tyne. KLM har fått ett betyg på 7,5/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Lufthansa till Newcastle-upon-Tyne

Flygerbjudanden med Lufthansa till Newcastle-upon-Tyne startar från 1 403 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Göteborg Landvetter. Under en normal vecka är flygpriserna för Lufthansa vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Frankfurt är den populäraste avgångspunkten för Lufthansa till Newcastle-upon-Tyne och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Lufthansa får 7,2/10 i betyg av 443 omdömen.


Flygplatser nära Newcastle-upon-Tyne

Nedan hittar du alla flygplatser i Newcastle-upon-Tyne tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Newcastle upon Tyne från Newcastle International Airport?

När du har landat på Newcastle International Airport, Newcastle, och ska ta dig in till de centrala delarna av staden kan du bland annat göra detta med buss. Några av de bussar du kan välja mellan är X77, X78, X79 och 42A. Du kan också åka med tunnelbana. Den tunnelbana som är verksam i Newcastle upon Tyne med omnejd har nämligen en station på själva flygplatsen. Självklart går det också att åka taxi. Du finner taxibilarna precis utanför ankomst- och avgångshallarna. Det går också att hyra bil på flygplatsen. De hyrbilsföretag som är verksamma på den har sina kontor inne i terminalen, på bottenvåningen mittemot inrikesankomster.


Populära flygresor till Newcastle-upon-Tyne

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Newcastle-upon-Tyne som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Newcastle-upon-Tyne
Snabbaste flygtid20t 40m
Billigaste pris1 758 kr

Visumkrav för att besöka Newcastle-upon-Tyne

Har du tänkt vistas i Newcastle eller andra delar av Storbritannien under en kortare period? I så fall behöver du inget visum för att besöka landet. Du måste dock se till så att ditt pass är giltigt under hela den tid som du tänkt spendera i landet.


Börja planera din resa till Newcastle-upon-Tyne


De bästa sakerna att se och göra i Newcastle-upon-Tyne

Det finns gott om saker att se och göra i Newcastle. Dels är detta en mycket bra restaurangstad där du finner något för alla smaker. I staden finns också ett mycket bra nattliv. En sevärdhet i staden som utan tvekan är värd ett besök är Sage Gateshead. Detta är en mycket häftig konserthall som öppnades 2004 och ligger nere vid floden Tyne som löper genom Newcastle. Precis som operahuset i Sydney är Sage Gateshead värt ett besök även om du inte tänkt se en konsert. Gillar du konst? Då kan det vara värt att göra en utflykt till BALTIC Centre for Contemporary Art. Detta är en gammal kvarn som gjorts om till ett modernt konstgalleri. Gillar du fotboll? Då kan det också vara värt att göra ett besök till fotbollsarenan St. James Park där du kan se stadens stolthet, Newcastle United FC, spela. Laget spelar i landets högsta fotbollsdivision, mer känd som Premier League.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Newcastle-upon-Tyne ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Newcastle-upon-Tyne ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Newcastle-upon-Tyne ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Newcastle-upon-Tyne.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Newcastle-upon-Tyne just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Newcastle-upon-Tyne och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.