Flyg Europa Storbritannien England Newcastle-upon-Tyne

Flyg till Newcastle-upon-Tyne

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Newcastle-upon-Tyne (NCL)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Newcastle-upon-Tyne. Nuvarande restriktioner för Newcastle-upon-Tyne baseras på reserestriktioner för Storbritannien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Storbritannien

Billigaste flygen till flygplatser i Newcastle-upon-Tyne

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Newcastle-upon-Tyne från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Newcastle-upon-Tyne

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Newcastle-upon-Tyne

Stockholm (STO) till Edinburgh (EDI)

Vanligtvis är flyg till Newcastle-upon-Tyne från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Edinburgh Turnhouse, vilket i genomsnitt kostar 1 677 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NEWCASTLE-UPON-TYNE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Newcastle-upon-Tyne kostar i genomsnitt bara 1 505 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEWCASTLE-UPON-TYNE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti43% dyrareDet kostar omkring 3 309 kr för flyg till Newcastle-upon-Tyne från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEWCASTLE-UPON-TYNE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember602% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Newcastle-upon-Tyne från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Newcastle-upon-Tyne?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Newcastle-upon-Tyne?

Användare som bokade resor till Newcastle-upon-Tyne från Köpenhamn hittade flyg som var 95 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Newcastle-upon-Tyne. För att hitta det billigaste priset till Newcastle-upon-Tyne från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Newcastle-upon-Tyne?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Newcastle-upon-Tyne från Sverige med priser runt 1 779 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Newcastle-upon-Tyne under mars, är det även billigt att resa från Sverige i november. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 804 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Newcastle-upon-Tyne?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Newcastle-upon-Tyne från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 349 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 2 309 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Newcastle-upon-Tyne?

Den billigaste veckodagen att flyga till Newcastle-upon-Tyne är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 1 648 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en måndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 728 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Newcastle-upon-Tyne.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Newcastle-upon-Tyne?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Newcastle-upon-Tyne är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 1 586 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 489 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring Newcastle-upon-Tyne?

Om du föredrar att ge dig ut på vandring då det råder varmare temperaturer bär du planera ditt flyg till Newcastle-upon-Tyne i maj, juni, och juli. Naturområden som Leicester Square är populära under dessa månader.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Newcastle-upon-Tyne?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Newcastle-upon-Tyne. Om du planerar att flyga till Newcastle-upon-Tyne, överväg då även att boka flyg till Darlington Teesside Intl flygplats(53 km från stadskärnan i Newcastle-upon-Tyne), Carlisle Lake District flygplats(76 km från stadskärnan i Newcastle-upon-Tyne), Leeds Bradford flygplats(123 km från stadskärnan i Newcastle-upon-Tyne) eller Edinburgh Turnhouse flygplats(155 km från stadskärnan i Newcastle-upon-Tyne).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Newcastle-upon-Tyne?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Newcastle-upon-Tyne är generellt Newcastle-upon-Tyne flygplats med ett genomsnittspris på 1 911 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Newcastle-upon-Tyne?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Storbritannien resor till Newcastle-upon-Tyne. Inreserestriktioner

Storbritannien har återinfört en nationell lockdown/nedstängning. Från och med den 4 januari råder det nationell nedstängning i England. Att resa hemifrån, även internationellt, är förbjudet från England utom under begränsade omständigheter, t.ex. för arbete eller utbildning. Utländska boenden omfattas av reglerna att hålla sig hemma och bör ej resa utomlands om inte godkännande givits. Olika regler gäller i Skottland, Wales och Nordirland. Resenärer måste följa alla regler som gäller för dem. Från och med den 20 november begränsade Skottland gränsöverskridande resor inom Storbritannien till endast väsentliga resor - som inkluderar hälsoskäl, arbete och studier – för att få komma in i eller lämna Skottland. Människor som bor inom nivå 3 eller nivå 4 lockdown-områden i Skottland får inte heller lämna sitt område och förbjuds att resa utomlands, men detta gäller inte för boende i områden med nivå 0-2. Resenärer som har varit i eller transiterat genom Sydafrika under de senaste tio dagarna får inte resa in i Storbritannien med undantag av brittiska medborgare, medborgare på Irland, invånare i Storbritannien. Vissa områden i Storbritannien och Crown Dependencies kan ha specifika reseregler. På den relevanta sidan finns uppgifter om resor till Jersey, Guernsey, Isle of Man, Shetland, och Orkney.

Inträdeskrav

Alla resenärer som reser in i Storbritannien måste vid ankomsten uppvisa ett ifyllt "hälsoformulär" vid inresa. Från och med den 18 januari måste alla resenärer till England, Skottland, Wales eller Nordirland, inklusive brittiska medborgare som återvänder hem, ett läkarintyg med ett negativt COVID-19- PCR-, antigen- eller LAMP-testresultat som tagits inom tre dagar före avresan. Resenärer från Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsöarna och St Helena) omfattas inte av bestämmelserna. Barn under 11 år behöver inte heller genomföra provtagning före avgång. Till och med den 21 januari kommer inte resenärer från Antigua och Barbuda, St Lucia eller Barbados att omfattas av bestämmelserna.

Karantänskrav

Den 18 januari kommer användandet av resekorridorerna att avbrytas, och av, alla resenärer som anländer till Storbritannien från något utländskt land, förutom Irland, Kanalöarna eller Isle of Man, att utsättas för 10-dagars självisolering. Från och med den 15 februari kommer brittiska medborgare, medborgare i Irland, invånare i Storbritannien som har varit i eller rest genom ett land som är rödlistat under de senaste 10 dagarna sitta i karantän på ett regeringsgodkänt hotell i 10 dagar. De kan inte använda Test to Release-systemet. Anmärkning: Den engelska, skotska, walesiska och nordirländska regeringen kan tillämpa karantänkraven på olika sätt. Se mer information om resor till England, Skottland, Wales och Nordirland.

All övrig information

Alla resenärer på flyg till Storbritannien måste bära mask på flygplan och på kollektivtrafik vid ankomsten. Passagerare som använder taxi och privata hyrbilar bör också använda en yta som täcker hela resan. Förare kan vägra att transportera passagerare som inte följer vägledning för säkert resande. Från och med den 8 mars måste passagerare som reser utomlands uppvisa ett nytt resedeklarationsformulär som visar att deras resa är tillåten enligt brittiska nationella regler för lock down. Formuläret måste laddas ner, undertecknas före resan och överföras eller laddas ner till en mobiltelefon. Passagerare som inte har ett giltigt formulär kan nekas ombordstigning. Granska den brittiska regeringens inträdeskrav och ta reda på mer om restriktioner för Storbritannien .

Om du planerarar att resa till Newcastle-upon-Tyne inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Newcastle-upon-Tyne

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Newcastle-upon-Tyne
Air France
5 juni
02:55Göteborg-Landvetter Airport
4t 40m
1 stopp
07:35Newcastle-upon-Tyne
8 juni
07:25Newcastle-upon-Tyne
9t 30m
1 stopp
16:55Göteborg-Landvetter Airport
2 480 kr
Hitta liknande
Air France
5 juni
02:55Göteborg-Landvetter Airport
4t 40m
1 stopp
07:35Newcastle-upon-Tyne
8 juni
07:25Newcastle-upon-Tyne
9t 30m
1 stopp
16:55Göteborg-Landvetter Airport
2 488 kr
Hitta liknande
Air France
2 juni
02:55Göteborg-Landvetter Airport
4t 40m
1 stopp
07:35Newcastle-upon-Tyne
6 juni
02:05Newcastle-upon-Tyne
10t 10m
1 stopp
12:15Göteborg-Landvetter Airport
2 309 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Newcastle-upon-Tyne

Om du letar efter enkelbiljetter till Newcastle-upon-Tyne, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
KLM
8 maj
08:05Göteborg-Landvetter Airport
23t 25m
1 stopp
07:30Newcastle-upon-Tyne
2 334 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 maj
13:50Göteborg-Landvetter Airport
29t 40m
2 stopp
19:30Newcastle-upon-Tyne
1 317 kr
Hitta liknande

Flyg Europa Storbritannien England Newcastle-upon-Tyne
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass