Flyg till Aberdeen

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Aberdeen (ABZ)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Aberdeen. Nuvarande restriktioner för Aberdeen baseras på reserestriktioner för Storbritannien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Storbritannien

Billigaste flygen till flygplatser i Aberdeen

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Aberdeen från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Aberdeen

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Aberdeen

Stockholm (STO) till Edinburgh (EDI)

Vanligtvis är flyg till Aberdeen från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Edinburgh Turnhouse, vilket i genomsnitt kostar 1 677 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ABERDEEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars15% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Aberdeen kostar i genomsnitt bara 1 744 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ABERDEEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember33% dyrareDet kostar omkring 2 745 kr för flyg till Aberdeen från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ABERDEEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni430% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Aberdeen från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Aberdeen?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Aberdeen?

Det bästa priset som hittats på momondo till Aberdeen var 350 kr/per person från Marseille, vilket är 81 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Aberdeen. För att hitta det billigaste priset till Aberdeen från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Aberdeen?

Om du inte vill besöka Aberdeen i februari bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 599 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Aberdeen?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Aberdeen från Sverige är 32 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 236 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Aberdeen?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Aberdeen är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Aberdeen på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 835 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Aberdeen för flygningar en söndag på 2 606 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Aberdeen?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Aberdeen är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Aberdeen kan då kosta så lite som 1 854 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Aberdeen, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 273 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Aberdeen?

De som flyger till Aberdeen kan potentiellt hitta bättre priser för Dundee flygplats(96 km från stadskärnan i Aberdeen), Inverness flygplats(125 km från stadskärnan i Aberdeen), Edinburgh Turnhouse flygplats(154 km från stadskärnan i Aberdeen) eller Wick flygplats(157 km från stadskärnan i Aberdeen) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Aberdeen?

Du kan hitta erbjudanden för Dundee flygplats för i genomsnitt 1 320 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Aberdeen?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Storbritannien resor till Aberdeen. Inreserestriktioner

Storbritannien har återinfört en nationell lockdown/nedstängning. Från och med den 4 januari råder det nationell nedstängning i England. Att resa hemifrån, även internationellt, är förbjudet från England utom under begränsade omständigheter, t.ex. för arbete eller utbildning. Utländska boenden omfattas av reglerna att hålla sig hemma och bör ej resa utomlands om inte godkännande givits. Olika regler gäller i Skottland, Wales och Nordirland. Resenärer måste följa alla regler som gäller för dem. Från och med den 20 november begränsade Skottland gränsöverskridande resor inom Storbritannien till endast väsentliga resor - som inkluderar hälsoskäl, arbete och studier – för att få komma in i eller lämna Skottland. Människor som bor inom nivå 3 eller nivå 4 lockdown-områden i Skottland får inte heller lämna sitt område och förbjuds att resa utomlands, men detta gäller inte för boende i områden med nivå 0-2. Resenärer som har varit i eller transiterat genom Sydafrika under de senaste tio dagarna får inte resa in i Storbritannien med undantag av brittiska medborgare, medborgare på Irland, invånare i Storbritannien. Vissa områden i Storbritannien och Crown Dependencies kan ha specifika reseregler. På den relevanta sidan finns uppgifter om resor till Jersey, Guernsey, Isle of Man, Shetland, och Orkney.

Inträdeskrav

Alla resenärer som reser in i Storbritannien måste vid ankomsten uppvisa ett ifyllt "hälsoformulär" vid inresa. Från och med den 18 januari måste alla resenärer till England, Skottland, Wales eller Nordirland, inklusive brittiska medborgare som återvänder hem, ett läkarintyg med ett negativt COVID-19- PCR-, antigen- eller LAMP-testresultat som tagits inom tre dagar före avresan. Resenärer från Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsöarna och St Helena) omfattas inte av bestämmelserna. Barn under 11 år behöver inte heller genomföra provtagning före avgång. Till och med den 21 januari kommer inte resenärer från Antigua och Barbuda, St Lucia eller Barbados att omfattas av bestämmelserna.

Karantänskrav

Den 18 januari kommer användandet av resekorridorerna att avbrytas, och av, alla resenärer som anländer till Storbritannien från något utländskt land, förutom Irland, Kanalöarna eller Isle of Man, att utsättas för 10-dagars självisolering. Från och med den 15 februari kommer brittiska medborgare, medborgare i Irland, invånare i Storbritannien som har varit i eller rest genom ett land som är rödlistat under de senaste 10 dagarna sitta i karantän på ett regeringsgodkänt hotell i 10 dagar. De kan inte använda Test to Release-systemet. Anmärkning: Den engelska, skotska, walesiska och nordirländska regeringen kan tillämpa karantänkraven på olika sätt. Se mer information om resor till England, Skottland, Wales och Nordirland.

All övrig information

Alla resenärer på flyg till Storbritannien måste bära mask på flygplan och på kollektivtrafik vid ankomsten. Passagerare som använder taxi och privata hyrbilar bör också använda en yta som täcker hela resan. Förare kan vägra att transportera passagerare som inte följer vägledning för säkert resande. Från och med den 8 mars måste passagerare som reser utomlands uppvisa ett nytt resedeklarationsformulär som visar att deras resa är tillåten enligt brittiska nationella regler för lock down. Formuläret måste laddas ner, undertecknas före resan och överföras eller laddas ner till en mobiltelefon. Passagerare som inte har ett giltigt formulär kan nekas ombordstigning. Granska den brittiska regeringens inträdeskrav och ta reda på mer om restriktioner för Storbritannien .

Om du planerarar att resa till Aberdeen inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Aberdeen Dyce

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Aberdeen Dyce
British Airways
Stockholm Arlanda
5t 35m
Aberdeen Dyce
Aberdeen Dyce
Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Aberdeen Dyce

British Airways
Stockholm Arlanda
5t 35m
Aberdeen Dyce

Populära flygresor till Aberdeen

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Aberdeen som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Aberdeen
Snabbaste flygtid
5t 35m
Billigast pris
2 181 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass