Hitta billiga flyg till Cardiff från 3 122 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sat 2/12
Sat 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Cardiff

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Cardiff

Bästa priset för tur- och returresa

3 122 kr

Snabbast flygtid

10t 25m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Cardiff från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 122 kr (Stockholm Arlanda till Cardiff Wales).
Det snabbaste flyget till Cardiff från Sverige tar 10t 25m (Stockholm Arlanda till Cardiff Wales).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Cardiff, inklusive KLM.

Trender för flygresor till Cardiff

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Cardiff och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cardiff?

Generellt är december den billigaste månaden att flyga från Sverige till Cardiff. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 809 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Cardiff i december är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 851 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cardiff?

Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Cardiff. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 3 085 kr. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Cardiff för flygningar en söndag på 4 934 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cardiff?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Cardiff på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Cardiff på kvällen för så lite som 3 260 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Cardiff är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 824 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Cardiff?

Flygtider från Sverige till Cardiff varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Cardiff Wales (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 5t 50m. En annan populär rutt från Sverige till Cardiff är att flyga från Göteborg Landvetter till Cardiff Wales, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Cardiff?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Cardiff är 37 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 3 314 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Cardiff

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cardiff från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cardiff

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cardiff

Stockholm (STO) till Bristol (BRS)

Vanligtvis är flyg till Cardiff från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bristol, vilket i genomsnitt kostar 2 865 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CARDIFF TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cardiff kostar i genomsnitt bara 2 579 kr i juni
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARDIFF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj143% dyrareDet kostar omkring 9 022 kr för flyg till Cardiff från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARDIFF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti560% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cardiff från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Cardiff

Hur lång tid tar det att flyga till Cardiff?

Om du ska resa till Cardiff i Wales från Sverige så kommer du behöva tillbringa runt fem timmar på resande fot. Det går inga direktflyg så resan kan ta längre tid beroende på hur länge du väntar vid mellanlandningen och hur själva flygrutten går. Skillnaden i restid beror också på varifrån du åker. Om du mellanlandar i London så tar resan till dit runt två timmar från Göteborg Landvetter flygplats, strax över två timmar om du flyger från Västerås/Hässlö och närmare tre timmar om du flyger från Stockholm Arlanda. Från London tar det mellan två och en halv timme till tre timmar beroende på transportmedel.

Varifrån kan du flyga direkt till Cardiff?

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Cardiff, Wales ifrån Sverige. Flygrutter tar dig till en vältrafikerad stad i Europa såsom Amsterdam eller Malága. Ett annat resealternativ är att ta ett av de många direktflyg som åker till London från Göteborg, Stockholm, Malmö, Västerås och andra flygplatser. De flesta flygen tar dig till flygplatsen Stansted i London. Från flygplatsen Heathrow i London går det sedan direktflyg till Cardiff, det går även tåg direkt till Wales för den som önskar. Det går mängder med olika transportmedel mellan Londons flygplatser. Dessa flygrutter kan du behöva skapa själv genom vår "Välj själv"-funktion. Då kan du också passa på att ge dig själv några extra timmar mellan flygen om du vill besöka London innan du åker vidare mot Cardiff och flygplatsen som ibland kallas för Maes Awyr. Kolla igenom vilka flygerbjudanden som passar bäst för dig.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Cardiff?

1 405 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Cardiff på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Köpenhamn och är 16 % billigare än de flesta andra flyg till Cardiff. För att hitta det billigaste priset till Cardiff från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Cardiff?

De som flyger till Cardiff kan potentiellt hitta bättre priser för Bristol flygplats(34 km från stadskärnan i Cardiff), Swansea Fairwood Comm flygplats(63 km från stadskärnan i Cardiff), Gloucestershire flygplats(84 km från stadskärnan i Cardiff), Exeter flygplats(84 km från stadskärnan i Cardiff) eller Brize Norton flygplats(114 km från stadskärnan i Cardiff) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Cardiff?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Cardiff Bristol flygplats med ett genomsnittspris på 1 678 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Cardiff Wales flygplats?

Priserna för flyg till Cardiff Wales flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Cardiff Wales flygplats?

Det finns 2 bolag tillgängliga för flyg till Cardiff Wales flygplats från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Cardiff Wales flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Cardiff Wales flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Cardiff Wales flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Cardiff Wales flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Cardiff Wales flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Cardiff

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cardiff
KLM
21 dec.
ARN20:55Stockholm Arlanda
13t 50m
1 stopp
CWL09:45Cardiff Wales
19 jan.
CWL06:00Cardiff Wales
13t 10m
1 stopp
ARN20:10Stockholm Arlanda
3 122 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 dec.
ARN20:55Stockholm Arlanda
13t 50m
1 stopp
CWL09:45Cardiff Wales
19 jan.
CWL10:15Cardiff Wales
12t 25m
2 stopp
ARN23:40Stockholm Arlanda
4 939 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 dec.
ARN12:55Stockholm Arlanda
10t 25m
2 stopp
CWL22:20Cardiff Wales
19 jan.
CWL06:00Cardiff Wales
16t 40m
2 stopp
ARN23:40Stockholm Arlanda
7 048 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Cardiff

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Cardiff, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
KLM
ARNStockholm Arlanda
5t 50m
CWLCardiff Wales

Visumkrav för att besöka Cardiff

Behövs pass eller visum vid besök i Cardiff?

Cardiff ligger i Wales som är en del av Storbritannien så det är deras regler som gäller. Du behöver ha ett giltigt pass för att resa in till Storbritannien från Sverige. Kom ihåg att passet behöver vara giltigt för hela din vistelse. Om du bara besöker Storbritannien i mindre än tre månader behöver du inget visum. Det är även en god idé att ha med ett europeiskt sjukvårdskort om du skulle behöva uppsöka vård under din resa.


De bästa sakerna att se och göra i Cardiff

Vad kan du se och göra i Cardiff?

Ett av de populäraste besöksmålen i Cardiff är St Fagans friluftsmuseum. Där finns gamla historiska byggnader, både i original och uppbyggda där du kan uppleva Wales historia. Om du är intresserad av historia kan även Cardiffs slott vara något för dig. Det ligger en kort promenad från centralstationen. Vill du ta en trevlig fika med bra utsikt kan du söka dig till Cardiff bay där du kan ta en kaffe och titta ut över hamnen. Vill du uppleva naturen finns Roath park med en stor sjö, lekplatser för barnen och naturreservat. Utanför Cardiff ligger Fawr skogen med vandringsleder. Har du ett intresse för teknik så kan du besöka Techniquest, ett vetenskapligt museum som visar upp vår vetenskapliga utveckling. Museet passar även barn. Efter en dag full av sevärdheter kan du slå dig ned på en av stadskärnans pubar eller cocktailbarer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Cardiff?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Cardiff. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Cardiff ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Cardiff.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Cardiff?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Cardiff.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Cardiff ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Cardiff och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Cardiff

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.