Hitta billiga flyg till Cardiff

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Cardiff

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Cardiff och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cardiff?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Cardiff. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 967 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Cardiff i november är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 319 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Cardiff?

225 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Cardiff på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Málaga och är 96 % billigare än de flesta andra flyg till Cardiff. För att hitta det billigaste priset till Cardiff från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cardiff?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Cardiff. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 725 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Cardiff för flygningar en lördag på 5 120 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cardiff?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Cardiff på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Cardiff på kvällen för så lite som 3 100 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Cardiff är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 4 481 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Cardiff?

Flygtider från Sverige till Cardiff varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Cardiff Wales (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 21t 45m. En annan populär rutt från Sverige till Cardiff är att flyga från Göteborg Landvetter till Cardiff Wales, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Cardiff?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Cardiff är 46 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 4 349 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Cardiff

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cardiff från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cardiff

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cardiff

Stockholm (STO) till Bristol (BRS)

Vanligtvis är flyg till Cardiff från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bristol, vilket i genomsnitt kostar 2 892 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CARDIFF TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cardiff kostar i genomsnitt bara 2 711 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARDIFF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember43% dyrareDet kostar omkring 5 774 kr för flyg till Cardiff från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARDIFF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj590% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cardiff från Stockholm Arlanda flygplats i maj än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Cardiff

Om du ska resa till Cardiff i Wales från Sverige så kommer du behöva tillbringa runt fem timmar på resande fot. Det går inga direktflyg så resan kan ta längre tid beroende på hur länge du väntar vid mellanlandningen och hur själva flygrutten går. Skillnaden i restid beror också på varifrån du åker. Om du mellanlandar i London så tar resan till dit runt två timmar från Göteborg Landvetter flygplats, strax över två timmar om du flyger från Västerås/Hässlö och närmare tre timmar om du flyger från Stockholm Arlanda. Från London tar det mellan två och en halv timme till tre timmar beroende på transportmedel.

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Cardiff, Wales ifrån Sverige. Flygrutter tar dig till en vältrafikerad stad i Europa såsom Amsterdam eller Malága. Ett annat resealternativ är att ta ett av de många direktflyg som åker till London från Göteborg, Stockholm, Malmö, Västerås och andra flygplatser. De flesta flygen tar dig till flygplatsen Stansted i London. Från flygplatsen Heathrow i London går det sedan direktflyg till Cardiff, det går även tåg direkt till Wales för den som önskar. Det går mängder med olika transportmedel mellan Londons flygplatser. Dessa flygrutter kan du behöva skapa själv genom vår "Välj själv"-funktion. Då kan du också passa på att ge dig själv några extra timmar mellan flygen om du vill besöka London innan du åker vidare mot Cardiff och flygplatsen som ibland kallas för Maes Awyr. Kolla igenom vilka flygerbjudanden som passar bäst för dig.

De som flyger till Cardiff kan potentiellt hitta bättre priser för Bristol flygplats(34 km från stadskärnan i Cardiff), Swansea Fairwood Comm flygplats(63 km från stadskärnan i Cardiff), Gloucestershire flygplats(84 km från stadskärnan i Cardiff), Exeter flygplats(84 km från stadskärnan i Cardiff) eller Brize Norton flygplats(114 km från stadskärnan i Cardiff) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Cardiff Bristol flygplats med ett genomsnittspris på 2 180 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Cardiff

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cardiff
0

Andra kabinklasser för flyg till Cardiff

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Cardiff

Vilka bolag flyger till Cardiff?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cardiff

Vilka bolag flyger till Cardiff?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Cardiff från Sverige, men det mest populära bland våra användare är KLM, Brussels Airlines, Lufthansa och Ryanair. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Cardiff på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med KLM till Cardiff

KLM flyger till Cardiff omkring 10 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med KLM, men priser så låga som 2 424 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Cardiff. KLM har fått ett betyg på 7,5/10 från momondos användaromdömen.


Flygplatser nära Cardiff

Nedan hittar du alla flygplatser i Cardiff tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till stadskärnan från Cardiffs flygplats?

Flygplatsen Maes Awyr, Cardiff ligger en liten bit utanför staden så du behöver hitta ett transportmedel när du ska in till staden. Busslinje T9 kör dig direkt från flygplatsen till stadskärnan. Buss 905 kör dig till tågstationen i staden. Buss 303 som kör mellan Bridgend och Barry stannar även den till vid flygplatsen. Om du vill ta tåget så har flygplatsen en egen tågstation. Det går skyttelbuss dit från flygplatsens terminal. Tågen går varje timme måndag till lördag, och de går varannan timme på söndagar. Om du vill köra själv har flygplatsen ett biluthyrningscenter och vill du slippa köra själv så står det taxibilar redo vid ankomstterminalen.


Populära flygresor till Cardiff

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Cardiff som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Cardiff
Snabbaste flygtid21t 45m
Billigaste pris1 740 kr

Visumkrav för att besöka Cardiff

Cardiff ligger i Wales som är en del av Storbritannien så det är deras regler som gäller. Du behöver ha ett giltigt pass för att resa in till Storbritannien från Sverige. Kom ihåg att passet behöver vara giltigt för hela din vistelse. Om du bara besöker Storbritannien i mindre än tre månader behöver du inget visum. Det är även en god idé att ha med ett europeiskt sjukvårdskort om du skulle behöva uppsöka vård under din resa.


Börja planera din resa till Cardiff


De bästa sakerna att se och göra i Cardiff

Ett av de populäraste besöksmålen i Cardiff är St Fagans friluftsmuseum. Där finns gamla historiska byggnader, både i original och uppbyggda där du kan uppleva Wales historia. Om du är intresserad av historia kan även Cardiffs slott vara något för dig. Det ligger en kort promenad från centralstationen. Vill du ta en trevlig fika med bra utsikt kan du söka dig till Cardiff bay där du kan ta en kaffe och titta ut över hamnen. Vill du uppleva naturen finns Roath park med en stor sjö, lekplatser för barnen och naturreservat. Utanför Cardiff ligger Fawr skogen med vandringsleder. Har du ett intresse för teknik så kan du besöka Techniquest, ett vetenskapligt museum som visar upp vår vetenskapliga utveckling. Museet passar även barn. Efter en dag full av sevärdheter kan du slå dig ned på en av stadskärnans pubar eller cocktailbarer.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Cardiff. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Cardiff.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Cardiff.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Cardiff och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.