Flyg till Bangladesh

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Bangladesh.
Visa nuvarande reserestriktioner för Bangladesh

De billigaste flygen till städer i Bangladesh

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Bangladesh från Sverige
Dhaka
Dhaka

Användbar information om ditt flyg till Bangladesh

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Bangladesh
 • Vilka är de populäraste städerna att besöka i Bangladesh?

  Bangladesh is full of interesting cities to visit if you’re interested in touring the country. The majority of our users (579%) visit Dhaka more than other cities in the country, but other popular cities in Bangladesh include Chittagong and Cox's Bazar.

 • What is the cheapest flight to Bangladesh?

  The best prices found on momondo for flights to Bangladesh are:
  693 kr per person with Biman Bangladesh
  1 303 kr per person with Regent Airways
  3 002 kr per person with Emirates

 • Vilka flygbolag flyger till Bangladesh?

  Qatar Airways, Emirates och Turkish Airlines är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Bangladesh enligt våra uppgifter. Qatar Airways är förstahandsvalet då 56% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Bangladesh. Tänk på att det finns 10 olika flygbolag som flyger till Bangladesh regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Bangladesh?

  I genomsnitt tar det 12t 40m att flyga från Sverige till Bangladesh om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Dhaka Zia Intl (den mest populära flygplatsen i Bangladesh). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Dhaka Zia Intl ligger flygtiden på omkring 33t 30m.

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Bangladesh?

  Om du är osäker på var du ska flyga till i Bangladesh rekommenderar vi dig att boka ett flyg som landar på den populära flygplatsen Dhaka Zia Intl som ligger nära Dhaka och dess omgivningar. Under de senaste 12 månaderna har 83% av resenärer på momondo som bokat flyg till Bangladesh valt att flyga till Dhaka Zia Intl.

 • Hur mycket kostar flyg till Bangladesh?

  Flyg till Bangladesh har nyligen hittats på momondo för så lite som 3 067 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 8 731 kr och allt under 8 377 kr kan ses som ett bra erbjudande. 26 705 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.


Kan jag flyga till Bangladesh från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Bangladesh

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Bangladesh.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Bangladesh.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Bangladesh.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Bangladesh?

Returresa till Sverige från Bangladesh

Testkrav för COVID-19
Besökare från Bangladesh måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Bangladesh behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Bangladesh inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Bangladesh? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Bangladesh

Hitta flyg till dessa populära städer i Bangladesh, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Bangladesh

Dessa rutter har de billigaste flygen till Bangladesh som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmDhaka12t 40m6 092 kr
GöteborgDhaka33t 30m7 472 kr

De bästa sakerna att se och göra i Bangladesh

Resor till Bangladesh har blivit mycket populära under senare år och landet bjuder på en grönskande natur och avkopplande semesterorter. Här finns allt från naturupplevelser till historiska världsarv. De flesta flyg till Bangladesh går till huvudstaden Dacca som är hem till över 17 miljoner invånare. Staden kan vara överväldigande men här hittar du hjärtat av den bengaliska kulturen med en enorm konst- och restaurangscen. Besök bland annat nationalmuseet och Dhakeswari-templet. En annan populär stad att besöka är Chittagong som är landets näst största stad. Staden är framförallt ett populärt resmål tack vare närheten till den vackra naturen i Chittagong Hill Tract. För den som letar efter en sol- och badsemester är det istället ön St Martin eller Cox Bazar som gäller. Cox Bazar kan skryta med världens längsta strand som är hela 125 km lång.

Priserna på flygresor till Bangladesh varierar i pris under året. December och juli är de två dyraste månaderna att resa under medan januari har allra lägst pris. De flesta flyg till Bangladesh avgår från Arlanda flygplats norr om Stockholm och landar på Dacca Zia International Airport i Dacca. Jämför priser mellan olika datum och månader direkt på nätet via momondo för att hitta ett billigt pris på din flygstol. Tänk på att om du bokar dina flygbiljetter till Bangladesh i sista minuten är priserna som allra högst medan de är som lägst ungefär två månader innan avresa. Från Dacca kan du resa vidare med inrikesflyg till andra orter och städer i Bangladesh. Du kan jämföra inrikesflyg online hos momondo såväl som resor med hotell för att få en fullständig bild av vad din resa kommer att kosta.

Vilka flygbolag flyger direkt till Bangladesh?

Från Sverige till Bangladesh gör flygbolagen minst ett stopp då det inte går några direktflyg mellan länderna. Flyg till Bangladesh avgår från Arlanda flygplats och landar på Dacca Zia International Airport. Du kan exempelvis resa med Turkish Airlines som mellanlandar i Istanbul samt med Qatar Airways som mellanlandar i Doha. Lägst pris får du om du reser med Air India eller Etihad Airways. För att resa till Chittagong får du göra två mellanlandningar för att ta dig till Patenga Airport.

När är bästa tiden att åka till Bangladesh?

Res till Bangladesh mellan november och mars då landet har allra mest behagligt och torrt klimat. Under denna period ligger temperaturerna mellan 20 °C-25 °C. Sommaren har allra högst temperaturer som sträcker sig över 30 °C, och det är även mycket regnigt och fuktigt under sommaren. Vinterhalvåret är den mest populära tiden att besöka Bangladesh vilket kan medföra högre priser i populära områden.

Hur många timmar tar det att flyga till Bangladesh?

Flygresor till Bangladesh tar ungefär 14 timmar om du gör en smidig mellanlandning längs vägen. Om du reser till andra städer eller destinationer än huvudstaden Dacca kan du räkna med upp emot 20 timmars restid då du måste göra minst två mellanlandningar under vägen. För längre resor från Sverige har de flesta flygbolag både underhållningssystem och måltider på flygningen. Jämför olika flygbolags rutter och flygtider hos momondo för att hitta ett bra alternativ.

Kan man resa till Bangladesh utan pass eller visum?

Du behöver en visering för att besöka Bangladesh och vanligtvis är detta något du erhåller vid ankomsten till landet. Kostnaden för viseringen är ungefär 500 SEK och gäller för en månads turistbesök i landet. När du kommer till Bangladesh måste du kunna uppvisa en returbiljett för att komma in i landet och du ska också kunna bevisa att du har minst 5000 SEK med dig i kontanter för att bevilja inträde. När du reser till Bangladesh ska du ha med dig ditt pass och detta ska vara giltigt i minst sex månader från och med din planerade avresa från landet. Kontrollera alltid vad de senaste inresereglerna innebär då dessa kan förändras med kort varsel.


Internationella flygrutter till Bangladesh

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Dhaka
Snabbast flygtid12t 40m
Billigaste pris6 092 kr
Flyg från Göteborg till Dhaka
Snabbast flygtid33t 30m
Billigaste pris7 472 kr

Hitta flyg till Bangladesh

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Bangladesh