Hitta billiga flyg till Tijuana

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Tijuana

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Tijuana och lägg upp den ultimata resplanen

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tijuana?

Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Tijuana. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 9 689 kr. Undvik att boka avgångar för en tisdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Tijuana för flygningar en tisdag på 16 881 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tijuana?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Tijuana är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Tijuana kan då kosta så lite som 10 600 kr. Flyg till Tijuana är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 12 351 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Vanliga frågor om att flyga till Tijuana

Resor från Sverige till Tijuana, Mexiko tar mellan 29 och 34 timmar. Hur lång din restid är beror på vilken flygplats i Sverige du reser från, vilken rutt du tar och hur långa dina mellanlandningar är under resans gång. Du hittar bland annat flygerbjudanden på drygt 31 timmar från Stockholm Arlanda flygplats. Härifrån går bland annat flygningar med KLM och Air France som båda har två mellanlandningar under resan. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också flyg med Air France och KLM till Tijuana, och från Göteborg tar resan till Tijuana drygt 29 timmar. Om du flyger till Tijuana från Malmö Sturup flygplats behöver du först flyga till Stockholm, vilket gör att du får en extra mellanlandning. Sedan reser du vidare till Tijuana med Stockholms rutter till staden, denna rutt tar därför runt 38 timmar. Ett snabbare alternativ är att ta Öresundståget från Malmö till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Tågresan tar ungefär 20 minuter och från Köpenhamn kan du sedan flyga till Tijuana på runt 21 timmar med KLM.

Du hittar inte några direktflyg från Sverige till Tijuana, och du behöver göra två eller tre mellanlandningar när du reser från någon av de svenska flygplatserna. Från Stockholm kan du bland annat hitta rutter med KLM som går till Tijuana via ett stopp i Amsterdam samt ett stopp i Mexico City. Med Air France kan du flyga från Arlanda via ett stopp i Paris och Mexico City. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också rutter med KLM och Air France som har samma mellanlandningar. Från Malmö Sturup flygplats hittar du rutter med SAS som tar dig till Stockholm Arlanda flygplats varifrån du kan resa vidare mot Tijuana. Om du i stället reser från Kastrup flygplats kan du hitta rutter med KLM via Amsterdam och Mexico City.

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Tijuana. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 7 590 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Tijuana i januari är det också billigt att flyga i juni. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 9 422 kr.


Andra kabinklasser för flyg till Tijuana

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Tijuana

Vilka bolag flyger till Tijuana?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tijuana

Vilka bolag flyger till Tijuana?

Baserat på våra uppgifter är det mest populära flygbolaget som flyger till Tijuana från Sverige Aeromexico. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Aeromexico till Tijuana

Aeromexico flyger till Tijuana omkring 39 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Aeromexico, men priser så låga som 9 990 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Tijuana. Aeromexico har fått ett betyg på 7,4/10 från momondos användaromdömen.


Flygplatser nära Tijuana

Nedan hittar du alla flygplatser i Tijuana tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Tijuana centrum från flygplatsen?

När du flyger till Tijuana landar du på Tijuana International Airport som ligger nordöst om centrala Tijuana. Från flygplatsen hittar du inte någon specifik flygbuss eller flygtransport att ta men flera av stadens lokalbussar stannar vid flygplatsen. Bland annat tar busslinje 909, 905 samt 906 dig till olika centrala delar inne i staden. Med buss tar resan in till staden mellan 40 minuter och en timme samt är det billigaste färdmedlet. Från flygplatsen kan du ta dig in till centrum med taxi eller hyrbil, och det tar drygt 20 minuter att köra från flygplatsen in till centrala Tijuana.


Visumkrav för att besöka Tijuana

För att resa till Tijuana behöver du inte ansöka om något särskilt inresetillstånd innan avresan. I stället får du ett turistkort när du reser in i landet och detta ska du fylla i innan du kommer till passkontrollen. Kortet stämplas då och du behöver kunna visa upp detta när du lämnar landet. Om du mellanlandar i USA på vägen till Tijuana ska du ansöka om ett elektroniskt inresetillstånd innan du påbörjar din resa till Tijuana.


Börja planera din resa till Tijuana


De bästa sakerna att se och göra i Tijuana

Gränsstaden Tijuana är känd för sitt nattliv och sina fester, men här hittar du även flera sevärdheter som är värda ett besök. Konstcentret Pasaje Rodriguez är en populär sevärdhet. Här ser du graffitikonst målade direkt på väggarna i en av stadens gränder. Ett annat populärt besöksmål är stranden Malecon de Playas. Här hittar du förutom sol och badmöjligheter även strandpubar, caféer och lounger. För att lära dig mer om området är ett besök till museet Museo de las Californias även att rekommendera. Här kan du lära dig mer om Baja-halvön från förhistorisk tid och fram till nutid.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Tijuana ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Tijuana ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Tijuana ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Tijuana genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Tijuana. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.