Hitta billiga flyg till Mexicali

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Mexicali

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Mexicali och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Mexicali?

Det bästa priset som hittats på momondo till Mexicali var 1 186 kr/per person från Mexico City, vilket är 88 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Mexicali. För att hitta det billigaste priset till Mexicali från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:


Vanliga frågor om att flyga till Mexicali

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Mexicali. Om du planerar att flyga till Mexicali, överväg då även att boka flyg till Tijuana Rodriguez flygplats(142 km från stadskärnan i Mexicali).

Du kan hitta erbjudanden för Mexicali flygplats för i genomsnitt 10 076 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Mexicali

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Mexicali

Vilka bolag flyger till Mexicali?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Mexicali

Vilka bolag flyger till Mexicali?

Aeromexico är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Mexicali. KLM och Air France är också populära val för att flyga till Mexicali från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Mexicali med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med KLM till Mexicali

Det avgår 10 flyg med KLM till Mexicali under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Mexico City Juarez Intl och det bästa biljettpriset med KLM som hittats på momondo är 10 620 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Mexicali). KLM har ett betyg på 7,6 från 178 användaromdömen på momondo.


Börja planera din resa till Mexicali


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Mexicali ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Mexicali ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Mexicali ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Mexicali hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Mexicali erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Mexicali och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.