Hitta billiga flyg till Oaxaca de Juárez

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Oaxaca de Juárez

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Oaxaca de Juárez och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Oaxaca de Juárez?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Oaxaca de Juárez från Puebla de Zaragoza för 349 kr. Detta är 95 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Oaxaca de Juárez. För att hitta de billigaste priserna till Oaxaca de Juárez från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:


Vanliga frågor om att flyga till Oaxaca de Juárez

Tiden det tar att resa till Oaxaca de Juarez, Mexiko kan variera mycket beroende på hur många stopp du behöver göra på vägen och hur länge du måste vänta på nästa flyg när du mellanlandar. Men från Stockholm Arlanda tar det i regel minst 19 timmar att resa, från Göteborg Landvetter 20 timmar och från Köpenhamn Kastrup likaså. Att flyga från Malmö Sturup brukar ta ungefär 30 timmar, så det är bättre att åka över till Köpenhamn och flyga därifrån om du vill spara tid.

Det finns tyvärr inga direktflyg till Xoxocotlán International Airport i Oaxaca de Juarez, men du kan hitta flygningar med två mellanlandningar. Oavsett om du reser från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller Köpenhamn Kastrup kan du flyga med Lufthansa och mellanlanda i Frankfurt. Sedan fortsätter du med Lufthansa till Houston och därifrån finns flygerbjudanden till Oaxaca de Juarez med United Airlines. Jämför gärna olika datum för att hitta bra priser på biljetterna till dessa flyg.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Oaxaca de Juárez. Om du planerar att flyga till Oaxaca de Juárez, överväg då även att boka flyg till Puerto Escondido flygplats(138 km från stadskärnan i Oaxaca de Juárez) eller Santa Maria Huatulco flygplats(152 km från stadskärnan i Oaxaca de Juárez).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Oaxaca de Juárez Puerto Escondido flygplats med ett genomsnittspris på 6 077 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Oaxaca de Juárez

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Oaxaca de Juárez

Vilka bolag flyger till Oaxaca de Juárez?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Oaxaca de Juárez

Vilka bolag flyger till Oaxaca de Juárez?

För flygresor till Oaxaca de Juárez från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Aeromexico, KLM, Iberia eller Air France. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Flygplatser nära Oaxaca de Juárez

Nedan hittar du alla flygplatser i Oaxaca de Juárez tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Oaxaca de Juarez flygplats till centrum?

Det finns ingen kollektivtrafik som går ut till flygplatsen, så det är taxi som gäller när du vill ta dig därifrån in till centrum. Antingen kan du ta en egen taxi, eller så kan du dela en bil med andra resenärer. Dessa brukar kallas för colectivos, och eftersom ni delar på priset så blir det billigare. Men om du har mycket bagage, eller om ni är flera i sällskapet brukar det vara bäst att ta en egen taxi även om det blir lite dyrare. Ett annat alternativ är att kontakta ditt hotell och fråga om de kan ordna med transport på något sätt.


Visumkrav för att besöka Oaxaca de Juárez

Om du är svensk medborgare och har ett giltigt pass kan du stanna i Mexiko i 180 dagar utan att behöva ansöka om visum, vilket är praktiskt. Däremot brukar man behöva fylla i ett så kallat turistkort när man reser dit. Det fyller du i på flygplatsen innan ditt pass kontrolleras och kortet stämplas. Sedan är det viktigt att du behåller det, för det ska även stämplas vid utresan. Om du inte har kortet eller har fått rätt stämplar kan du få böter eller till och med nekas att resa till Mexiko igen. Stanna aldrig längre än det står på kortet att du får. Om du skulle resa in i landet landvägen via USA eller andra angränsande länder så är du skyldig att ordna med att få en stämpel själv.


Börja planera din resa till Oaxaca de Juárez


De bästa sakerna att se och göra i Oaxaca de Juárez

Oaxaca de Juarez är en medelstor stad med ungefär lika många invånare som Malmö. Staden är känd för sin goda mexikanska mat, sina färgglada gator och spännande, vackra gamla ruiner. Ett populärt utflyktsmål är Monte Alban. Det är ruinerna av en av de första städerna i Mesoamerika och man anser att den var ett viktigt kulturellt centrum för Zapotekerna, som ursprungsbefolkningen i den här delen av Mexiko kallas. Ruinerna ligger omgivna av vackra berg och det är väldigt stämningsfullt att gå uppför de uråldriga, välbevarade trappstegen när du utforskar staden. Oaxaca är en stad full av kontraster, vilket blir tydligt när du sedan tar en promenad i centrum. Där finns ett enormt torg där det råder full aktivitet. I skuggan av mäktiga träd står ballongförsäljare och i små stånd kan du köpa souvenirer. Överallt är det färg och liv, och självklart finns det riktigt god mexikansk mat i närheten att njuta av på mysiga uteserveringar.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Oaxaca de Juárez när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Oaxaca de Juárez, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Oaxaca de Juárez ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Oaxaca de Juárez genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Oaxaca de Juárez och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.