Hitta billiga flyg till Almería från 1 341 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Almería

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Almería

Bästa priset för enkelresa

1 341 kr

Snabbast flygtid

11t 25m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Almería från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 341 kr (Stockholm Arlanda till Almeria).
Det snabbaste flyget till Almería från Sverige tar 11t 25m (Stockholm Arlanda till Almeria).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Almería, inklusive Ryanair.

Trender för flygresor till Almería

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Almería och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Almería?

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Almería från Sverige med priser runt 2 440 kr. oktober är en annan bra månad för att besöka Almería med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 495 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Almería?

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Almería?

Hur lång tid tar det att flyga till Almería?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Almería beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Granada tar i genomsnitt 5t 55m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Granada i genomsnitt ligger på 6t 50m. Granada är den mest populära flygplatsen i Almería.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Almería?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Almería är att boka 57 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 4 218 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Almería

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Almería från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Almería

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Almería

Stockholm (STO) till Granada (GRX)

Vanligtvis är flyg till Almería från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Granada, vilket i genomsnitt kostar 3 919 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ALMERÍA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj59% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Almería kostar i genomsnitt bara 1 880 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ALMERÍA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember88% dyrareDet kostar omkring 8 453 kr för flyg till Almería från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ALMERÍA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril833% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Almería från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Almería

Hur lång tid tar det att flyga till Almería?

Om du vill flyga hela vägen till Almería så kan det ta uppåt ett dygn att komma fram beroende på vilka ankomst- och avgångstider som gäller längs med vägen. Det beror på att du kan behöva vänta länge när planet mellanlandar på vägen. Du kommer tillbringa runt fem timmar i luften om du åker från Stockholm eller Göteborg. Ett annat alternativ är att ta direktflygen till Málaga ifrån Göteborg Landvetter eller Stockholm Arlanda och ifrån Málaga kan du ta buss eller tåg till Almería. Flygresan tar mellan fyra och fyra och en halv timme. Sedan tar det runt fyra timmar med buss eller två timmar med bil till Almería. Om du kombinerar flyg med tåg eller buss går resan alltså betydligt snabbare än om du bara flyger.

Varifrån kan du flyga direkt till Almería?

Det går för tillfället inga direktflyg mellan Sverige och Almería. Om du vill åka från Stockholm eller Göteborg så behöver du mellanlanda i Barcelona eller en annan stad i centrala Europa. Om du åker ifrån de mer nordliga delarna av landet, till exempel Luleå så behöver du mellanlanda i Stockholm först. Ett annat resealternativ är att ta ett direktflyg från Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter till Málaga som ligger en bit västerut längs med samma kust och sedan åka med buss, tåg eller bil därifrån.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Almería?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Almería. Om du planerar att flyga till Almería, överväg då även att boka flyg till Granada flygplats(123 km från stadskärnan i Almería) eller Corvera Intl flygplats(159 km från stadskärnan i Almería).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Almería?

Corvera Intl flygplats har ett genomsnittspris på 1 376 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Almería. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Almeria flygplats?

Priserna för flyg till Almeria flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Almeria flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Almeria flygplats är 2 från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Almeria flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Almeria flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Almeria flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Almeria flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Almeria flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Almería

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Almería
Iberia
ARNStockholm Arlanda
35t 50m
LEIAlmeria

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Almería

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Almería, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
15 okt.
ARN04:25Stockholm Arlanda
11t 25m
1 stopp
LEI21:50Almeria
1 341 kr
Hitta liknande
Ryanair
15 okt.
ARN13:20Stockholm Arlanda
27t 50m
2 stopp
LEI23:10Almeria
1 440 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Almería?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Almería

Vilka bolag flyger till Almería?

Flyg med Iberia till Almería

Iberia flyger omkring 14 flyg till Almería under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Madrid-Barajas, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Iberia var 3 138 kr (Stockholm Arlanda till Almería). Användare har betygsatt Iberia med 6,9/10 med över 555 omdömen på momondo.


Populära flygresor till Almería

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Almería som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Almería
Snabbaste flygtid35t 50m
Billigaste pris3 594 kr

Visumkrav för att besöka Almería

Behövs pass eller visa vid besök i Almería?

För att resa till Spanien och Almería behöver du ha ett pass eller nationellt ID-kort som är giltigt under hela resans gång. Du behöver inget visum om du reser för att besöka landet i mindre än tre månader. Skulle olyckan vara framme så är det bra om du har försäkringskassans blå EU-kort med dig. Har du det behöver du inte betala extra avgifter för sjukvården utan du betalar lika mycket som spanjorerna själva gör. Det är också bra om du har en reseförsäkring ifall problem skulle uppstå under resan.


Börja planera din resa till Almería


De bästa sakerna att se och göra i Almería

Vad kan du se och göra i Almería?

Almería är populärt för sina vackra badstränder såsom Playa de los Genoveses, Playa Las Salinas och Playa Isleta del Moro. Alla är perfekta för sol och bad för att bli av med vardagsstressen. Om du inte vill ligga på stranden hela dagen kan du besöka La Alcazaba och det gamla fortet som byggdes av muslimerna som regerade i området på tusentalet. Under det spanska inbördeskriget i början av 1900-talet byggdes skyddstunnlar under Almería och de fungerade även som bombskydd under andra världskriget. De är idag öppna för besökare som vill uppleva livet i bombskyddsrummen. Om du gillar lite äldre byggnader så kan du besöka Almerías katedral som byggdes under 1500-talet. Om du vill shoppa så kan du besöka saluhallen Mercado Central de Almeria som erbjuder ett stort urval av färska och lokala råvaror. I stadskärnan hittar du också galleriorna Centro Comercial Torrecárdenas och Centro Comercial Mediterraneo. Runt om i stadskärnan hittar du dessutom souvenirbutiker där du kan köpa dig ett minne av din resa.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Almería?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Almería. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Almería ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Almería så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Almería?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Almería.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Almería ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Almería och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Almería

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.