Hitta billiga flyg till Bern

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Bern

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bern och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bern?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Bern för 283 kr/person, vilket är 91 % billigare än för genomsnittsflyget till Bern. För att hitta de billigaste priserna till Bern från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bern?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Bern från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 2 405 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Bern är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 3 920 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bern?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bern på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Bern på eftermiddagen för så lite som 2 622 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 11 330 kr. Flyg till Bern från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Bern?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Bern (Zürichs internationella), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 2t 25m respektive 2t.

Billigaste flygen till flygplatser i Bern

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bern från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Basel EuroAirport Swiss flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bern

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Zürich (ZRH)

Vanligtvis är flyg till Bern från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Zürichs internationella, vilket i genomsnitt kostar 2 377 kr


Vanliga frågor om att flyga till Bern

Flyg från Stockholm Arlanda till Bern, Schweiz brukar ta ungefär sju timmar. Om du flyger från Göteborg Landvetter får du räkna med en längre resa, då det ofta tar cirka 18 timmar. Det tar nästan lika lång tid som att ta tåget, eftersom det krävs flera mellanlandningar och du även måste räkna med väntetiden mellan flygen . Från Malmö tar det cirka 16 timmar, men du kan förkorta restiden om du flyger från Köpenhamn. Från Kastrup tar det cirka 12 timmar.

Det finns tyvärr inga direktflyg från någon svensk stad till Bern, Schweiz. För att flyga dit krävs det minst två stopp på vägen. Eftersom Berns flygplats, Bern är liten är det lättare att hitta attraktiva flygerbjudanden till andra europeiska huvudstäder. För att resa från Stockholm Arlanda kan du flyga med SAS till Palma i Mallorca och därifrån till Bern med Helvetic Airways. Från Göteborg kan du först flyga till Stockholm och göra samma resa därifrån. Om du väljer att resa från Köpenhamn Kastrup ser rutten likadan ut. Du flyger från Köpenhamn med SAS till Palma i Mallorca och sedan till din slutdestination med Helvetic Airways. Tänk på att du kan behöva spendera natten på flygplatsen, så det kan vara bra att boka hotell.

april är generellt den billigaste månaden att flyga till Bern från Sverige med priser runt 1 706 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Bern under april, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 727 kr.

Basel EuroAirport Swiss flygplats, Mulhouse EuroAirport flygplats, Zürichs internationella flygplats, Genèves internationella flygplats eller Lugano flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Bern.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Bern Basel EuroAirport Swiss flygplats med ett genomsnittspris på 2 194 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Bern

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Bern

Vilka bolag flyger till Bern?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bern

Vilka bolag flyger till Bern?

SWISS, Scandinavian Airlines, easyJet och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Bern enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Bern med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Bern

Nedan hittar du alla flygplatser i Bern tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Berns flygplats till centrum?

Från Flughafen Bern, Bern går det dels att ta en taxi och dels att åka kollektivt, vilket är det billigare alternativet. Följ skyltarna mot flygbussen utanför terminalen och ta den till Berns tågstation. Därifrån kan du ta S-Bahn till Berns centralstation. Om du har bokat boende i Bern får du en så kallad "Bern Ticket", som gäller hela din vistelse och ger dig rätt till att åka gratis med kollektivtrafiken. Därför är det i de flesta fall gratis att resa från flygplatsen in till staden.


Visumkrav för att besöka Bern

Schweiz är inte med i EU, men deltar däremot i Schengen-samarbetet. Det innebär att du som svensk kan resa dit utan visum. Du kan använda antingen ett pass eller ett nationellt ID-kort. Det nationella ID-kortet utfärdas av polisen och är alltså inte samma sak som ett körkort eller ett annat ID-kort. Förvissa dig om att passet eller det nationella ID-kortet är giltigt under hela din vistelse för att undvika bekymmer. Tänk på att man vissa tider på året kan behöva vänta på att få tid för att göra pass och att det brukar ta cirka sex arbetsdagar innan man kan hämta ut det. Pass och nationellt ID-kort kostar lika mycket att göra. Skillnaden är att passet kan användas för att resa utanför EU och Schengen, medan det nationella ID-kortet är lättare att bära med sig i plånboken.


Börja planera din resa till Bern


De bästa sakerna att se och göra i Bern

Bern är en gammal stad och det finns många museer och spännande hus att besöka och titta på. Med din "Bern Ticket" som du får när du semestrar i staden kan du åka spårvagn och buss gratis för att ta dig mellan sevärdheterna, men det mesta går att upptäcka till fots. Historiska museet är värt ett besök om du gillar historia och tycker du om konst finns det ett konstmuseum som även fokuserar på arkitektur. En gång i tiden bodde Albert Einstein i Bern, och på The Einstein House kan du se hans riktiga lägenhet, inredd på tidstypiskt vis. Det var när han bodde i Bern som han utvecklade relativitetsteorin. Det finns även trevliga restauranger och kaféer i Bern. Om du vill kan du fortsätta på Einstein-temat genom att fika på Einstein Café & bel étage.


Hitta billiga flyg till andra städer i Schweiz

Schweiz har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Bern ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Bern ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Bern ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Bern genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Bern. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.