Flyg Europa Serbien Belgrad

Flyg till Belgrad

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Belgrad (BEG)
ons 25/11
ons 2/12
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Belgrad

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Belgrad från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Belgrad?

Resor till Belgrad är populära både under vår, sommar och höst, samt under jul- och nyårsledigheterna. Säsongerna påverkar priserna för både flygbiljetter till Belgrad samt resor med hotell. Dyrast är det under högsäsongerna i början av hösten samt under ledigheterna i december. Jämför priser för olika datum via momondos priskalender på nätet för att hitta en flygstol till billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Belgrad? Du kan hitta billiga flyg till Belgrad under november och maj månad. I november är vädret lite kyligare men i maj kan du njuta av härliga temperaturer såväl som flera kulturella evenemang. Försök att boka flygbiljetterna ungefär två månader innan avresa för att slippa höga sista minuten priser. Om du reser från Sverige hittar du billigast flygresor till Belgrad från Skavsta flygplats söder om Stockholm.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Belgrad?

Det bästa priset som hittats på momondo till Belgrad var 144 kr/per person från Banja Luka, vilket är 93 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Belgrad. För att hitta det billigaste priset till Belgrad från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Belgrad?

Generellt är augusti den billigaste månaden att flyga från Sverige till Belgrad. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 541 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Belgrad i augusti är september ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Belgrad under september ligger i genomsnitt på 1 584 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Belgrad?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Belgrad ungefär 51 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 750 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Belgrad från Sverige för så lite som 611 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Belgrad?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Belgrad är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Belgrad på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 694 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 966 kr från Sverige till Belgrad.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Belgrad?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Belgrad är på morgonen. Flyg från Sverige till Belgrad kan då kosta så lite som 1 729 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Belgrad mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 033 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Belgrad?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Belgrad. Om du planerar att flyga till Belgrad, överväg då även att boka flyg till Belgrad Batajnica flygplats(21 km från stadskärnan i Belgrad) eller Kraljevo Morava flygplats(110 km från stadskärnan i Belgrad).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Belgrad?

Du kan hitta erbjudanden för Belgrad Batajnica flygplats för i genomsnitt 2 036 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Belgrad

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Belgrad
Billigast
Bäst
Snabbast
Wizz Air
4 dec.
NYO
Stockholm Skavsta
2t 30m
BEG
Belgrad Nikola Tesla
11 dec.
BEG
Belgrad Nikola Tesla
2t 40m
NYO
Stockholm Skavsta
Flera flygbolag
4 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
4t 40m
1 stopp
BEG
Belgrad Nikola Tesla
11 dec.
BEG
Belgrad Nikola Tesla
5t 35m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 369 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 apr.
ARN
Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
BEG
Belgrad Nikola Tesla
5 apr.
BEG
Belgrad Nikola Tesla
4t 35m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 421 kr
Hitta liknande
SWISS
29 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
5t 10m
1 stopp
BEG
Belgrad Nikola Tesla
6 dec.
BEG
Belgrad Nikola Tesla
26t 15m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 472 kr
Hitta liknande
Air Serbia
14 mars
ARN
Stockholm Arlanda
2t 30m
BEG
Belgrad Nikola Tesla
18 mars
BEG
Belgrad Nikola Tesla
2t 45m
ARN
Stockholm Arlanda
1 516 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
14 mars
ARN
Stockholm Arlanda
17t 50m
1 stopp
BEG
Belgrad Nikola Tesla
18 mars
BEG
Belgrad Nikola Tesla
13t 40m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 826 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Belgrad

Om du letar efter enkelbiljetter till Belgrad, visa några av våra erbjudanden nedan av Wizz Air och LOT
Billigast
Bäst
Snabbast
Wizz Air
4 dec.
NYO
Stockholm Skavsta
2t 30m
BEG
Belgrad Nikola Tesla
Wizz Air
4 dec.
MMX
Malmö
2t 10m
BEG
Belgrad Nikola Tesla
LOT
29 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
21t 45m
1 stopp
BEG
Belgrad Nikola Tesla
1 007 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Belgrad?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Belgrad

Hos momondo kan du jämföra olika flygbolags priser och rutter online. Du kan filtrera din sökning efter datum, tid på dygnet samt på hur många mellanlandningar du kan tänka dig att göra. Billiga flyg till Belgrad flygs bland annat av Pegasus Airlines, Wizz Air och Niki. Tänk dock på att när du bokar med lågprisbolag kan det tillkomma flera kostnader, som bland annat avgifter för handbagage, incheckat bagage och val av sittplats. Air Serbia och Norwegian är två av de mest populära bolagen som bokas för flygresor till Belgrad.

Vem flyger direkt till Belgrad? Wizz Air flyger direkt från Skavsta flygplats, belägen ungefär 100 kilometer sydväst om Stockholm, till Belgrad. Air Serbia och Norwegian flyger direkt från Arlanda flygplats, norr om Stockholm, till Belgrad.

Hur många timmar tar det att flyga till Belgrad? En direkt resa till Belgrad tar ungefär två och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Belgrad till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Belgrad plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Belgrad landar på stadens Nikola Tesla Airport, som är namngiven efter vetenskapsmannen och uppfinnaren Nikola Tesla. Flygplatsen är Serbiens största och är bas för det nationella flygbolaget Air Serbia. Här landar även många flyg med det ungerska lågprisbolaget Wizz Air. Du kan snabbt ta dig in till staden med flera av lokalbussarna och du väljer linje efter vilket område ditt boende ligger i. Det finns även taxibilar väntandes utanför ankomsthallen, vilket är det snabbaste sättet att ta sig in till staden.


Populära flygresor till Belgrad

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Belgrad som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Belgrade
Snabbaste flygtid
2t 30m
Billigast pris
1 421 kr
Flyg från Malmö till Belgrade
Snabbaste flygtid
8t 00m
Billigast pris
4 134 kr

Hur tar man sig runt i Belgrad?

Belgrads kollektivtrafik består av spårvagn, tåg och busslinjer. Det finns två olika zoner i staden och priset på din biljett varierar beroende på om du åker utanför den första zonen eller inte. Som besökare lär du dock oftast hålla dig inom centrum, det vill säga inom zon 1. Du köper din biljett i en automat vid stationen eller direkt från chauffören. Stadens tågsystem har i nuläget endast en linje. Samma biljetter gäller på alla färdmedel.

Ett trevligt sätt att upptäcka staden på är på cykel. Belgrad har ungefär 65 kilometer av cykelvägar, framför allt längs floden och vid Savasjön, så att du kan njuta av vackra vyer. I stadens gamla delar rekommenderas du dock inte cykla då det ofta är trafikkaos i de smala gränderna.


Kan man flyga till Belgrad utan pass eller visum?

När du åker till Serbien behöver du inte något visum, förutsatt att du vistas i landet högst 90 dagar. Du kan stanna i landet 90 dagar under en och samma sexmånaders period. För att kunna legitimera dig när du stiger på flyget samt vid den serbiska passkontrollen måste du ha med dig ett pass eller ett nationellt id-kort. Passet måste vara giltigt under hela vistelsen i landet. Det nationella id-kortet, som alltså också fungerar som legitimation, ges ut av den svenska polisen och visar dit medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanligt legitimation eller körkort som alltså inte fungerar som legitimation. Innan du reser ska du alltid kontrollera de senaste inresebestämmelserna hos de serbiska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm. Detta eftersom regler gällandes pass, visum, och hur länge man får uppehålla sig i ett land kan ändras vid särskilda omständigheter.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Belgrad


Tips och råd om Belgrad

Intresserad av sevärdheter i Belgrad?

När du är i Belgrad ska du inte missa ett besök till Nikola Tesla museet, fortet Kalemegdan där över 100 slag utkämpats, Titos grav, museet för jugoslavisk historia och det samtida konstcentret O3ONE Art Space.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med bekväma skor för att utforska staden till fots.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga mobilkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, men det smakar inte så gott.

Ska jag dricksa i Belgrad?

Lämna mellan 10 och 15 procent när du äter på restaurang.


Hitta billiga flyg till andra städer i Serbien

Serbien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
Flyg Europa Serbien Belgrad
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass