Flyg Europa Serbien Belgrad

Flyg till Belgrad

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Belgrad (BEG)
tis 18/5
tis 25/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Belgrad. Nuvarande restriktioner för Belgrad baseras på reserestriktioner för Serbien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Serbien

Billigaste flygen till flygplatser i Belgrad

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Belgrad från din närmsta stad eller flygplats
Malmö flygplats
Tuzla

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Malmö TILL Belgrad

Malmö flygplats (MMX) till Tuzla (TZL)

Vanligtvis är flyg till Belgrad från Malmö billigare än att flyga från Malmö till Tuzla Intl, vilket i genomsnitt kostar 1 001 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BELGRAD TILL MALMÖ FLYGPLATSmars42% billigareAtt flyga från Malmö flygplats till Belgrad kostar i genomsnitt bara 665 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BELGRAD FRÅN MALMÖ FLYGPLATSdecember52% dyrareDet kostar omkring 1 739 kr för flyg till Belgrad från Malmö flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BELGRAD FRÅN MALMÖ FLYGPLATSoktober371% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Belgrad från Malmö flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Belgrad?

Resor till Belgrad är populära både under vår, sommar och höst, samt under jul- och nyårsledigheterna. Säsongerna påverkar priserna för både flygbiljetter till Belgrad samt resor med hotell. Dyrast är det under högsäsongerna i början av hösten samt under ledigheterna i december. Jämför priser för olika datum via momondos priskalender på nätet för att hitta en flygstol till billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Belgrad? Du kan hitta billiga flyg till Belgrad under november och maj månad. I november är vädret lite kyligare men i maj kan du njuta av härliga temperaturer såväl som flera kulturella evenemang. Försök att boka flygbiljetterna ungefär två månader innan avresa för att slippa höga sista minuten priser. Om du reser från Sverige hittar du billigast flygresor till Belgrad från Skavsta flygplats söder om Stockholm.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Belgrad?

Det bästa priset som hittats på momondo till Belgrad var 359 kr/per person från Aten, vilket är 80 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Belgrad. För att hitta det billigaste priset till Belgrad från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Belgrad?

Om du inte vill besöka Belgrad i augusti bör du vänta med att flyga från Sverige till september månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 531 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Belgrad?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Belgrad är att boka 51 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 690 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 239 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Belgrad?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Belgrad är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 636 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 896 kr från Sverige till Belgrad.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Belgrad?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Belgrad är på morgonen. Flyg från Sverige till Belgrad kan då kosta så lite som 1 607 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Belgrad mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 460 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Belgrad?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Belgrad. Om du planerar att flyga till Belgrad, överväg då även att boka flyg till Belgrad Batajnica flygplats(21 km från stadskärnan i Belgrad) eller Kraljevo Morava flygplats(110 km från stadskärnan i Belgrad).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Belgrad?

Du kan hitta erbjudanden för Belgrad Batajnica flygplats för i genomsnitt 1 835 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Belgrad?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Serbien resor till Belgrad. Inreserestriktioner

Serbien har öppnat sina gränser igen. Inkommande resenärer kommer att få instruktioner vid ankomsten om hur man förhindrar spridning av coronaviruset. Om du har bokat eller planerar att boka flyg mellan Serbien och ett annat land bör du vara medveten om att ändringar och avbokningar är möjliga när flygningarna återupptas.

Inresekrav

Från den 20 december måste alla resenärer som anländer till Serbien genomgå ett negativt PCR-test som utförts inom 48 timmar före ankomst. Besättningsmedlemmar och resenärer som färdas under 12 timmar, barn under 12 år som åtföljs av föräldrar som har giltiga PCR-provresultat och behörigt godkända diplomater, internationella organisationer och militärer som reser officiellt och deras familjer är undantagna från kravet att uppvisa ett COVID-19 PCR-testresultat. Resenärer som anländer från Nord Makedonien, Bosnien och Hercegovina, Montenegro, Albanien eller Bulgarien är också undantagna från kravet att presentera ett COVID-19 PCR-testresultat.

Karantänkrav

Serbiska medborgare och utländska medborgare med tillfälligt och permanent uppehållstillstånd måste antingen uppvisa ett negativt PCR-test som gjorts inom 48 timmar före ankomst eller tillbringa 10 dagar i isolering hemma efter inresan till Serbien. Personer som befinner sig i självisolering måste rapportera till en hälso- och sjukvårdscentral inom 24 timmar efter att de har kommit in i Serbien genom att registrera sig på http://www.e-zdravlje.gov.rs.

All annan information

Utländska medborgare som har ett tillfälligt uppehållstillstånd i Serbien som löpte ut efter den 15 mars 2020 kommer att tillåtas komma in i Serbien till och med den 1 juli 2020. De kan lämna in en laglig begäran om förlängning av sin tillfälliga vistelse inom 30 dagar från ankomsten till Serbien.

Om du redan planerar att resa till Belgrad inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Belgrad

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Belgrad
Wizz Air
9 juni
GOT05:40Göteborg Landvetter
2t 25m
BEG08:05Belgrad Nikola Tesla
13 okt.
BEG02:30Belgrad Nikola Tesla
2t 35m
GOT05:05Göteborg Landvetter
1 422 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
15 sep.
ARN14:25Stockholm Arlanda
4t 50m
1 stopp
BEG19:15Belgrad Nikola Tesla
22 sep.
BEG07:25Belgrad Nikola Tesla
6t 05m
1 stopp
ARN13:30Stockholm Arlanda
1 273 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 juni
GOT05:00Göteborg Landvetter
9t 25m
1 stopp
BEG14:25Belgrad Nikola Tesla
13 okt.
BEG02:30Belgrad Nikola Tesla
2t 35m
GOT05:05Göteborg Landvetter
1 547 kr
Hitta liknande
KLM
19 juli
ARN16:35Stockholm Arlanda
15t 20m
1 stopp
BEG07:55Belgrad Nikola Tesla
17 aug.
BEG08:30Belgrad Nikola Tesla
7t 00m
1 stopp
ARN15:30Stockholm Arlanda
1 406 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
10 juni
GOT16:05Göteborg Landvetter
18t 10m
1 stopp
BEG10:15Belgrad Nikola Tesla
11 okt.
BEG01:55Belgrad Nikola Tesla
5t 50m
1 stopp
GOT07:45Göteborg Landvetter
1 456 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
10 juni
GOT16:05Göteborg Landvetter
18t 10m
1 stopp
BEG10:15Belgrad Nikola Tesla
15 okt.
BEG01:55Belgrad Nikola Tesla
5t 50m
1 stopp
GOT07:45Göteborg Landvetter
1 556 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Belgrad

Om du letar efter enkelbiljetter till Belgrad, visa några av våra erbjudanden nedan.
Wizz Air
11 juni
MMX12:00Malmö
2t 05m
BEG14:05Belgrad Nikola Tesla
Wizz Air
9 juni
GOT05:40Göteborg Landvetter
2t 25m
BEG08:05Belgrad Nikola Tesla
Wizz Air
17 juni
NYO05:40Stockholm Skavsta
2t 30m
BEG08:10Belgrad Nikola Tesla

Vilka flygbolag flyger till Belgrad?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Belgrad

Hos momondo kan du jämföra olika flygbolags priser och rutter online. Du kan filtrera din sökning efter datum, tid på dygnet samt på hur många mellanlandningar du kan tänka dig att göra. Billiga flyg till Belgrad flygs bland annat av Pegasus Airlines, Wizz Air och Niki. Tänk dock på att när du bokar med lågprisbolag kan det tillkomma flera kostnader, som bland annat avgifter för handbagage, incheckat bagage och val av sittplats. Air Serbia och Norwegian är två av de mest populära bolagen som bokas för flygresor till Belgrad.

Vem flyger direkt till Belgrad? Wizz Air flyger direkt från Skavsta flygplats, belägen ungefär 100 kilometer sydväst om Stockholm, till Belgrad. Air Serbia och Norwegian flyger direkt från Arlanda flygplats, norr om Stockholm, till Belgrad.

Hur många timmar tar det att flyga till Belgrad? En direkt resa till Belgrad tar ungefär två och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Belgrad till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Belgrad plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Belgrad landar på stadens Nikola Tesla Airport, som är namngiven efter vetenskapsmannen och uppfinnaren Nikola Tesla. Flygplatsen är Serbiens största och är bas för det nationella flygbolaget Air Serbia. Här landar även många flyg med det ungerska lågprisbolaget Wizz Air. Du kan snabbt ta dig in till staden med flera av lokalbussarna och du väljer linje efter vilket område ditt boende ligger i. Det finns även taxibilar väntandes utanför ankomsthallen, vilket är det snabbaste sättet att ta sig in till staden.


Populära flygresor till Belgrad

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Belgrad som hittats av användare
Flyg från Malmö till Belgrad
Snabbaste flygtid
2t 05m
Billigast pris
1 248 kr
Flyg från Stockholm till Belgrad
Snabbaste flygtid
2t 30m
Billigast pris
1 406 kr

Hur tar man sig runt i Belgrad?

Belgrads kollektivtrafik består av spårvagn, tåg och busslinjer. Det finns två olika zoner i staden och priset på din biljett varierar beroende på om du åker utanför den första zonen eller inte. Som besökare lär du dock oftast hålla dig inom centrum, det vill säga inom zon 1. Du köper din biljett i en automat vid stationen eller direkt från chauffören. Stadens tågsystem har i nuläget endast en linje. Samma biljetter gäller på alla färdmedel.

Ett trevligt sätt att upptäcka staden på är på cykel. Belgrad har ungefär 65 kilometer av cykelvägar, framför allt längs floden och vid Savasjön, så att du kan njuta av vackra vyer. I stadens gamla delar rekommenderas du dock inte cykla då det ofta är trafikkaos i de smala gränderna.


Kan man flyga till Belgrad utan pass eller visum?

När du åker till Serbien behöver du inte något visum, förutsatt att du vistas i landet högst 90 dagar. Du kan stanna i landet 90 dagar under en och samma sexmånaders period. För att kunna legitimera dig när du stiger på flyget samt vid den serbiska passkontrollen måste du ha med dig ett pass eller ett nationellt id-kort. Passet måste vara giltigt under hela vistelsen i landet. Det nationella id-kortet, som alltså också fungerar som legitimation, ges ut av den svenska polisen och visar dit medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanligt legitimation eller körkort som alltså inte fungerar som legitimation. Innan du reser ska du alltid kontrollera de senaste inresebestämmelserna hos de serbiska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm. Detta eftersom regler gällandes pass, visum, och hur länge man får uppehålla sig i ett land kan ändras vid särskilda omständigheter.


Tips och råd om Belgrad

Intresserad av sevärdheter i Belgrad?

När du är i Belgrad ska du inte missa ett besök till Nikola Tesla museet, fortet Kalemegdan där över 100 slag utkämpats, Titos grav, museet för jugoslavisk historia och det samtida konstcentret O3ONE Art Space.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med bekväma skor för att utforska staden till fots.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga mobilkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, men det smakar inte så gott.

Ska jag dricksa i Belgrad?

Lämna mellan 10 och 15 procent när du äter på restaurang.Hitta billiga flyg till andra städer i Serbien

Serbien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
Flyg Europa Serbien Belgrad
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass