Flyg Europa Serbien

Flyg till Serbien

fre 21/2
fre 28/2
Alla månader
Jämför momondo med |

De billigaste flygen till städer i Serbien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Serbien

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Serbien? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Belgrad
Barokna Kapija
Pobednik
Belgrade Arena
Millenary Monument
Belgrade Hippodrome
Niš
Bubanj Memorial Park
Square of King Milan
Kraljevo
Studenica Monastery
Zica Monastery

Billiga flyg till Serbien

Se de billigaste flygresorna till Serbien som hittats av momondos användare
Avgår Destination Bästa pris
Malmö Belgrad 920 kr
Stockholm Belgrad 1 116 kr
Göteborg Belgrad 1 615 kr

Flygresor till Serbien

Resor till Serbien är som mest populära från sen vår till tidig höst då vädret i landet är som varmast. Under juni kan det vara regnigt. Övriga sommarmånader har dock härligt och soligt väder samt varm temperatur. Det är populärt både med friluftsaktiviteter och stadsvistelser under denna tid och många sevärdheter har extra långa öppettider. Priserna på flygbiljetter till Serbien är som högst under slutet av sommaren. Även resor med hotell stiger i pris under denna period. För att få lägre priser på flyg till Serbien ska du åka under tidig vår då landet har sin lågsäsong. Priser på boenden är också lägre under denna tid, med undantag för boenden i landets skidorter. Flyg till Serbien är även billigare under den senare delen av hösten. Du kan fortfarande få behagliga temperaturer för en stadsresa då, men undviker höga priser och köer till sevärdheterna. Jämför priser både på flyg till Serbien och inrikesflyg mellan olika serbiska städer i momondos priskalender på nätet. När du söker online kan du enkelt se vilka rutter och flygbolag som har lägst priser under olika delar av året.

Vilka flygbolag flyger direkt till Serbien?

Du kan flyga direkt från Arlanda flygplats i Stockholm till Nikola Tesla Airport i Belgrad med både Air Serbia och Norwegian. Du kan även flyga direkt till Nikola Tesla Airport i Belgrad från Skavsta flygplats i Nyköping med Wizz Air. Det går även att flyga med SAS från Arlanda flygplats i Stockholm till Pristina Airport i Pristina.

Hur många timmar tar det att flyga till Serbien?

Flygresor till Serbien tar drygt två och en halv timme om du flyger med en direktlinje.

Vilken tid på året ska man resa till Serbien?

Serbien har ett kontinentalt klimat med kalla vintrar och varma somrar. När du ska besöka landet beror på vad du planerar att göra under resan. Under de kalla månaderna kan du semestra i landets skidorter, bland annat Kopaonik och Brezovica. Temperaturerna kan sträcka sig ner mot ett par minusgrader vilket gör det svårare att ägna sig åt sightseeing i landets städer. För en cityresa är det istället bättra att resa under tidig höst då temperaturerna ligger på mellan 15 och 20 grader och det är mindre folktätt vid sevärdheterna. Under sommaren sträcker sig temperaturen upp emot 30 grader och en lämplig aktivitet under denna tid är att ta sig upp till de svalare bergen för vackra vandringar i naturen.

Kan man resa till Serbien utan pass eller visum?

Du behöver bara ansöka om visum för att resa från Sverige till Serbien om din resa är längre än 90 dagar. För kortare semesterresor går det alltså bra att åka utan visum. Du behöver ha med dig ditt pass för att kunna legitimera dig vid inresan i landet och passet ska vara giltigt under hela resan.


Hitta flygbiljetter till populära städer i Serbien

Upptäck städer som momondos användare älskar i Serbien

Internationella flygrutter till Serbien

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Malmö till Belgrad
Snabbaste flygtid
1t 55m
Billigast pris
920 kr
Flyg från Stockholm till Belgrad
Snabbaste flygtid
2t 30m
Billigast pris
950 kr
Flyg från Göteborg till Belgrad
Snabbaste flygtid
2t 20m
Billigast pris
1 478 kr
Flyg Europa Serbien