Flyg till Conakry

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 31/1
mån 7/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Conakry.
Visa nuvarande reserestriktioner för Guinea

Billigaste flygen till flygplatser i Conakry

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Conakry från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Conakry

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Conakry

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Conakry (CKY)

Vanligtvis är flyg till Conakry från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Conakry, vilket i genomsnitt kostar 5 446 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CONAKRY TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Conakry kostar i genomsnitt bara 4 230 kr i juli
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CONAKRY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti45% dyrareDet kostar omkring 7 876 kr för flyg till Conakry från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CONAKRY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember511% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Conakry från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Conakry?

Hur lång tid tar det att flyga till Conakry?

Att flyga från Stockholm till Conakry, Guinea tar ungefär 16 timmar inklusive mellanlandningar, och från Göteborg tar det strax över 15 timmar. Om du bor i Skåne lönar det sig att ta tåget över till Köpenhamn och flyga från Kastrup. Därifrån tar det bara lite mer än 14 timmar, i stället för de mer än 30 timmar du får räkna med om du flyger från Malmö Sturup.

Varifrån kan du flyga direkt till Conakry?

Det går tyvärr inte några flyg direkt från Sverige till Conakry International Airport i Conakry. Men det finns gott om flygningar att välja på om du kan tänka dig att mellanlanda en eller två gånger. Oavsett om du flyger från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn så kan du resa med Air France hela vägen. Först flyger du från en av dessa orter till Paris, och därifrån finns flygerbjudanden där du reser direkt till Conakry. Ibland kan du behöva mellanlanda i Nouakchott i Mauretanien. Det beror lite på vilken dag du åker, så det är bra att använda våra smidiga sökverktyg för att jämföra olika dagar.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Conakry?

  mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Conakry från Sverige med priser runt 4 555 kr. Om du inte vill besöka Conakry i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 4 602 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Conakry?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Conakry från Sverige är större om du bokar 56 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Conakry för ungefär 5 979 kr om du gör din sökning 56 dagar innan.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Conakry?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Conakry från Sverige en söndag. momondo-användare har hittat biljetter för söndagsavgångar för så lite som 5 237 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Conakry en måndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 6 941 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.


Kan jag flyga till Conakry från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Conakry

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Conakry.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Conakry.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Conakry.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Conakry?

Returresa till Sverige från Conakry

Testkrav för COVID-19
Besökare från Conakry måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Conakry behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Conakry inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Conakry?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Conakry
 • Vilka bolag flyger till Conakry?

  Air France, Royal Air Maroc, TAP AIR PORTUGAL och Ethiopian Air är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Conakry enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Conakry med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Conakry

Nedan hittar du alla flygplatser i Conakry tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Conakrys flygplats till centrum?

Det finns ingen kollektivtrafik som går till Conakrys flygplats, och det är inte alltid lika lätt att hitta en taxi som vi är vana vid i Sverige. Det rekommenderas att du tar kontakt med ditt hotell och ser vad de kan erbjuda, ofta kan de se till att du blir hämtad på ett eller annat sätt. Se till att planera för hur du ska ta dig till ditt boende innan du reser så du inte kommer fram till flygplatsen och inte vet vad du ska göra.


Visumkrav för att besöka Conakry

Behöver man pass och visum när man åker till Conakry?

Du behöver ha ett giltigt pass när du besöker Conakry så att du kan identifiera dig. När det gäller visum hänvisar svenska utrikesdepartementet till Guineas ambassad i Berlin som kan svara på vilka krav som gäller just nu, då de kan ändras med kort varsel. Om du ska resa till Guinea är det viktigt att du planerar i god tid och tar kontakt med rätt myndigheter för att få den information du behöver inför resan. Innan du ska resa in i landet behöver du vaccinera dig mot en del sjukdomar, bland annat gula febern. Det är också bra att se över om du är skyddad mot mässling, eftersom det har förekommit utbrott av den sjukdomen i landet. Se till att du har en bra sjukvårdsförsäkring som inkluderar transport om du behöver förflyttas från landet för att få god vård.


Börja planera din resa till Conakry


De bästa sakerna att se och göra i Conakry

Vad kan man se och göra i Conakry?

Ett populärt turistmål är öarna Iles de Los, som ligger precis utanför Conakry och som kan nås med båt. De här öarna är ett riktigt paradis där du kan bada, sola och snorkla. Det är tre olika öar med olika karaktärer, så det kan vara trevligt att åka till alla tre. De är också mycket natursköna och passar bra om du tycker om att vandra. Om du känner för att lära dig mer om landet och kulturen är en tur till Nationalmuseet att rekommendera. Där finns många intressanta föremål, och det kan vara en bra aktivitet mitt på dagen när solen steker utomhus. Om du vill upptäcka djurlivet i Guinea kan du ta en guidad tur med Guinean Safari Services. Det är verkligen en upplevelse, men tänk på att det kan vara bra att boka i förväg för att förvissa dig om att få en plats. Turerna går i nationalparken vid berget Nimba, som inte går att besöka på egen hand som turist.