Hyrbilar i Serbien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Serbien? Sök och jämför priser här!

Belgrad, Serbien
21 aug — 28 aug
Samma avlämingsplats
Belgrad, Serbien
sön 21/8
12:00
sön 28/8
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Serbien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Serbien
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

15 kr/dag

(16 sep - 23 sep)
Mini Hatch
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

19 kr/dag

(17 sep - 24 sep)
Toyota Auris
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

31 kr/dag

(17 sep - 24 sep)
Mercedes-Benz GLA
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

22 kr/dag

(17 sep - 24 sep)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

22 kr/dag

(16 sep - 23 sep)
Mini Hatch
Ford Galaxy
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

68 kr/dag

(22 sep - 6 okt)
Ford Galaxy
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

17 kr/dag

(25 sep - 2 okt)
Renault Captur

Information om biluthyrning i Serbien

En bilsemester är alltid härligt, men i Serbien bör du tänka på följande om du vill testa billig biluthyrning. Det är till exempel viktigt att ge spårvagnar företräde och även att ha halvljuset på både på kvällen och dagen. Tänk på att många bensinstationer har stängt på helgerna. När du kör på landsvägar är det viktigt att vara extra uppmärksam eftersom det kan finnas boskap på vägarna och dessutom finns det inte alltid trafikskyltar. Högsta tillåtna hastighet på landsvägen är något högre än i Sverige men tänk på att anpassa hastigheten efter kurvor och kvaliteten på vägen. Huvudstaden Belgrad är indelad i olika trafikzoner i olika färger som anger hur länge du får parkera kostnadsfritt. Om du skulle bryta mot reglerna kan bilen bogseras bort och du får också betala dyra böter.

Reglerna för biluthyrning i Serbien när det gäller ålder varierar något, och det kan bero både på vilket företag det gäller samt vilken bilmodell du önskar hyra. Allt detta kan du ta reda på i förväg vid en biluthyrningsjämförelse. Som regel är minimiåldern 21 år, och är föraren under 25 så kan personen få betala extra. Alla små barn måste sitta i antingen bilbarnstol eller på bilkudde och eftersom detta är en strikt lag så kan säkert biluthyrningsföretaget hjälpa dig med detta. Det är viktigt att tänka på att många av vägarna i Serbien är belagda med tullavgift. Avgiften betalas på plats och eftersom alla kreditkort inte accepteras kan det vara bra att ha med kontanter. På din bokningsbekräftelse står oftast villkoren för uthyrning och du bör ha med den i bilen om du skulle bli stoppad och kontrollerad av polisen.

Förutom att ta höjd för biluthyrningskostnad kan det också vara en god idé att skapa dig en överblick över trafikflödet i Serbien. Det kan ge en fingervisning om vilka områden du kan undvika för att slippa bilköer. På vissa platser påverkas trafiken av gamla landminor i området mellan Kosovo och Serbien som är en rest från kriget. På de stora motorvägarna kan det köra mycket trafik och det kör även tunga lastbilar som transporterar gods från Turkiet och Grekland. De kommer i så fall från östlig riktning. Till följd av att många landsvägar är i dåligt skick så kan det uppstå köbildning som försenar dig i din framfart. Eftersom Belgrad är huvudstad är självklart trafiken livlig här och därför föredrar många att undvika att köra där under rusningstid. Ett alternativ är i stället att parkera utanför staden och ta bussen in.

Det är populärt bland turister att köra på landsbygden i Serbien eftersom du får uppleva mäktig natur och små, charmiga byar. Det enda du ska tänka på vid biluthyrning i Serbien är att vägarna kan vara av dålig kvalitet. Undvik den myllrande och kaosartade storstaden Belgrad och ge dig i stället ut på vindlande landsvägar. Ett exempel på en vacker väg är när du kör upp i bergskedjan Kopaonik dit många beger sig för att åka skidor och njuta av de magiska bergstopparna.  Det tar ett par timmar att köra hit från Belgrad. E75:an tar dig till Subotica i norrgående riktning och staden ligger precis i närheten av Ungern. Här finns häftiga byggnader och arkitektur i gammaldags stil. Du kan köra vidare till sjön Palić som också är en plats för spabesökare, som uppskattar lugnet vid vattnet.


Erbjudanden på hyrbilar i Serbien

Hitta rätt hyrbil för dig i Serbien

Bilar i Liten

89 kr - 377 kr

Alla biltyper

164 kr - 1 078 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Serbien är 226 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Serbien är december. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 89 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 60 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Serbien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Serbien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Serbien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Serbien är 467 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Serbien är december. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 205 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Serbien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Serbien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Serbien är 897 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Serbien är maj. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 644 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 39% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Serbien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Serbien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Serbien är 626 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Serbien är januari. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 165 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Serbien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Serbien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Serbien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Serbien är 531 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Serbien är april. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 556 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Serbien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Serbien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Serbien som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Serbien är 983 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Serbien är maj. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 738 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 44% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Serbien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Serbien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

15 kr/dag

(16 sep - 23 sep)
Mini Hatch

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Serbien

Nedan visas de mest populära hotellen i Serbien

Biluthyrning i Serbien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Serbien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För tillfället är den billigaste hyrbilsfirman i Serbien INTERRENT via vilken användare kan hitta priser så låga som 168 kr per dag. Användare som bokar sin bil med INTERRENT tenderar att hitta priser lägre än det nationella genomsnittet på 338 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på var du hyr din bil, antalet dagar samt typ av bil.

Med 10 kontor i Serbien är Europcar det hyrbilsföretag som har flest uthyrningskontor i landet. Om du ännu inte valt vilken stad du vill besöka är Belgrad den mest populära destinationen i nuläget. Belgrad har även 7 kontor från Europcar.

Om du hyr bil i Serbien tänk då på att du alltid måste köra på höger sida av vägen.

Serbien har en vägkvalitet på 2,9 på en skala mellan 1 och 7, där 1 utgör det lägsta betyget. Detta gör att Serbien ligger som nummer 114 av 137 länder gällande vägförhållanden. Tänk på att vägkvaliteten kan variera beroende på vilken del av Serbien du besöker.

0,30 ‰ är den lagliga gränsen för alkoholhalt i blodet i Serbien vid körning. Om din halt överstiger denna gräns ses det som rattfylleri vid körning och du kan komma att få böter, indraget körkort och andra straff. Notera att åldersgränsen för lagligt drickande i Serbien är 18. Alvarligare påföljder väntar dem under denna åldersgräns som trots allt dricker och kör.

När det gäller att hyra bil i Serbien föredrar resenärer att hyra en Economy. Faktum är att 33 % av momondos användare hyrde denna biltyp under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 145 kr per dag.

Bensin i Serbien kostar 16,92 kr per liter sedan förra veckan. Om du planerar att hyra bil i Serbien kan det vara bra att avsätta en budget för bensinkostnaden baserat på hur mycket du tänker köra. Om du inte är helt säker på att du vill hyra bil i Serbien har Algeriet några av världens lägsta bensinpriser på 3,27 kr per liter förra veckan. Hong Kong har och andra sidan de dyraste genomsnittspriserna på 30,37 kr per liter men är fortfarande ett bra alternativ för den som vill hyra bil.


Biluthyrning i populära städer i Serbien

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Serbien

Hyrbilar på populära flygplatser i Serbien

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Serbien

Börja planera din resa till Serbien


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Serbien kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

När du har sökt efter en hyrbil i Serbien visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Serbien.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Serbien.

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Serbien.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Serbien med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.