Hyrbilar i Malta

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Malta? Sök och jämför priser här!

Luqa, Malta
29 mar — 5 apr
Samma avlämingsplats
Luqa, Malta
ons 29/3
12:00
ons 5/4
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Malta

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Malta
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

154 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Mini Hatch
Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

262 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Ford Ka
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

272 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Fiat Panda
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

331 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

362 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Renault Captur
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

390 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Opel Corsa
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

599 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

641 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Nissan Qashqai
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

667 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Mercedes-Benz GLA

Information om biluthyrning i Malta

På Malta råder vänstertrafik. Om du inte har kört på vänster sida av vägen förut kan det vara en god idé att hämta ut din hyrbil lite senare på kvällen när det inte är så mycket trafik så du får öva. Tänk på att vänstertrafik också innebär att du kör åt vänster i rondeller. Annars är det inga specifika trafikregler du behöver vara medveten om. Däremot är det bra att vara beredd på att den maltesiska körstilen skiljer sig mycket från den svenska. Många använder inte blinkers när de svänger, och tutan används flitigt. Det är också vanligt att man stannar tillfälligt lite var som helst, till exempel för att göra ärenden, och helt enkelt slår på varningsblinkersen för att visa att man inte ska stanna så länge. Även om många malteser inte bryr sig så mycket om trafikreglerna bör du som använder dig av hyrbilsuthyrning på Malta följa alla lagar för att undvika eventuella böter och missöden.

När du bokar biluthyrning på Malta brukar det bara krävas att du har ett svenskt körkort, ditt pass och ett kreditkort att betala med. Om du är osäker kan du alltid fråga ditt biluthyrningsföretag om du behöver något annat, till exempel ett internationellt körkort, eller om det går att betala på något annat sätt än med kreditkort. För det mesta behöver du ha fyllt 21 år och det brukar krävas att du har haft körkort i två år eller mer. Billig biluthyrning är oftast tillgänglig om du är över 25, är du yngre tillkommer en avgift som höjer priset då det räknas som en risk för firman. Vid biluthyrning på Malta kan det också finnas en övre åldersgräns. Den brukar ligga på 70 år, men det kan variera mellan olika företag.

Malta har inte så många stora vägar, men på de små vägarna trängs många bilar. Ön är känd för att det finns många bilar per invånare men många hushåll har två bilar, en som används för vardagsbruk och en att finåka i. Det uppkommer definitivt bilköer, men man brukar inte behöva vänta alltför länge i dem. Allra mest trafik finns det i den centrala regionen runt staden Birkirkara. Undvik att köra i rusningstrafiken om du vill undvika köer och stressig körning. Mitt på dagen på vardagar och under helgerna är trafiken lugnare. Eftersom städerna på Malta inte är så stora går det oftast bra att ta bilen in till stan. Satsa på att parkera i utkanten snarare än mitt i centrum, eftersom det kan vara svårt att hitta parkering på de mest centrala gatorna. Se till att det är skyltat att du får parkera där för att undvika böter.


Erbjudanden på hyrbilar i Malta

Hitta rätt hyrbil för dig i Malta

Bilar i Liten

90 kr - 281 kr

Alla biltyper

97 kr - 462 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Malta är 148 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Malta är mars. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 90 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 45 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malta. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malta kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Malta som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Malta är 261 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Malta är oktober. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 173 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malta. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malta kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Malta är 383 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Malta är september. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 78 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 31% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Malta. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malta kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Malta är 247 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Malta är augusti. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 65 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malta. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malta kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Malta som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Malta är 229 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Malta är december. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 270 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malta. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malta kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Malta är 255 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Malta är oktober. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 182 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Malta. Genomsnittspriset för en hyrbil i Malta kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

154 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Mini Hatch
Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

262 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Ford Ka
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

272 kr/dag

(29 maj - 31 maj)
Fiat Panda

Hyrbilsleverantörer i Malta

Alla större biluthyrningsfirmor i Malta

Sunnycars

15 platser

Suncar Rent a Car

10 platser

1First Car Rental

9 platser

Malta First Car Hire

9 platser

Best Buy

8 platser

Drifter Car Rentals

8 platser

Budget

6 platser

CB Rent a Car

6 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Malta

Nedan visas de mest populära hotellen i Malta

Biluthyrning i Malta

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Malta och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Den billigaste hyrbilsfirman i Malta är Ok Mobility. Resenärer har hittat hyrbilar från Ok Mobility för så lite som 95 kr/dag i vissa regioner, vilket är billigare än det nationella genomsnittspriset på 228 kr/dag. Tänk på att priserna beror på vilken typ av bil du hyr och var du gör det.

Med 15 kontor i Malta är Sunnycars det hyrbilsföretag som har flest uthyrningskontor i landet. Om du ännu inte valt vilken stad du vill besöka är Luqa den mest populära destinationen i nuläget. Luqa har även 1 kontor från Sunnycars.


Biluthyrning i populära städer i Malta

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Malta

Hyrbilar på populära flygplatser i Malta

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Malta

Börja planera din resa till Malta


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Malta om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Malta. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.