Hyrbilar i Luqa, Malta

Vill du hyra en bil billigt i Luqa, Malta? Sök och jämför priser här!

Luqa, Malta
14 dec — 21 dec
Luqa, Malta
tors 14/12
12:00
tors 21/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Luqa

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Luqa

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Luqa?

De billigaste hyrbilarna i Luqa hittas generellt genom Smart Car Rentals Malta. När du bokar med Smart Car Rentals Malta kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 39 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Luqa är 89 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Luqa?

För ett genomsnittspris på 89 kr/dag (och så lite som 89 kr/dag), är hyrbilar av modellen Peugeot 2008 i Luqa de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Hyundai i20 i Luqa för 148 kr/dag i genomsnitt (147 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Luqa, Malta

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Luqa, Malta
Ekonomi78 kr per dag
Kompakt90 kr per dag
Mini85 kr per dag
Minibuss288 kr per dag
Cabriolet156 kr per dag
Kompakt SUV89 kr per dag
Medelstor SUV180 kr per dag
Kompakt kombi206 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Luqa

Den här tätbefolkade staden på södra Malta är en gammal stad med massor av historiska platser och hisnande vyer. Vädret i Luqa är bra för alla som vill lätta på trycket eller koppla av. Det är inga problem att ta sig fram i Luqa, eftersom det finns många hyrbilsfirmor i Luqa som erbjuder tjänster till både lokalbefolkning och utländska resenärer. Det finns också mer än 15 hyrbisställen i Luqa, så du kommer att ha en mängd att välja mellan. Det finns möjlighet att hyra billig bil i Luqa för att göra det enklare för dig att ta dig fram i staden. Du kan åka på rundtur i staden och uppleva fantastiska platser, som Hypogeum, Valletta, Haz-Zebbug, Paradise Bay och St Paul's Bay. Om du väljer att bo på ett hotell i stadens centrum kan du promenera runt och spara på bränslekostnaderna.

Är det värt att hyra en bil när du besöker Luqa?

Det finns så mycket att se och ett smidigt transportsätt är det som kommer att få dig att njuta av din vistelse i Luqa på Malta. Det är verkligen värt besväret att hyra bil i Luqa. Det finns parkering över hela Luqa, med vissa hotell som erbjuder gratis parkering för sina kunder. Det kan också finnas flygplatser som erbjuder gratis parkering vilket kraftigt minskar kostnaden när du använder någon av hyrbilsfirmorna i Luqa. För att minimera transportkostnaderna, kan du överväga att hyra ekonomibil eller elbil för att skära ner på bränslekostnaderna. Om du vill ha plats för en större grupp är det klokare att hyra en minibuss eller lyxbil. Med en hyrbil kommer du att kunna besöka omgivande attraktioner, till exempel Medina Old City, At War Museum och Falconfry Center.

Vilka olika trafikregler bör jag tänka på när jag kör i Luqa?

När du kör i Luqa måste du strikt följa de trafikregler som gäller. Hastighetsgränsen i staden anges i KPH, så du kan behöva lära dig att omvandla kilometer till miles om det är annorlunda i ditt land. Det finns hastighetskameror installerade på gator och motorvägar i Luqa. Regeln på Malta är att man ska köra på vänster sida. Om du kommer från ett land där man kör på höger sida av vägen kan det vara lite svårt i början, men du kommer att vänja dig efter några körningar. Parkering finns på specifika platser runt Luqa, men det kan vara svårt att hitta parkering under arbetstid och vardagar runt stadskärnan och på helgerna vid turistmålen. Det är bäst att kolla med Maltas trafikverk om de senaste ändringarna i trafikreglerna.

Vilken typ av körkort behöver du för att hyra en bil i Luqa?

Alla som är över 18 år i Luqa får köra bil, men denna ålder ändras när det gäller hyrbilar i Luqa. De flesta hyrbilsfirmor i Luqa tillåter endast vuxna från 23 år och uppåt att köra. Du måste ha ett giltigt och aktivt körkort eller ett internationellt körkort. Du kommer inte nödvändigtvis att behöva ha med dig ditt pass när du kör hyrbil i Luqa.


Erbjudanden på hyrbilar i Luqa, Malta

Hitta rätt hyrbil för dig i Luqa

Liten cars

96 kr - 254 kr

Alla biltyper

208 kr - 590 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Luqa, Malta är 160 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Luqa, Malta är februari. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 96 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 50 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Luqa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luqa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Luqa som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Luqa, Malta är 342 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Luqa, Malta är februari. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 212 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Luqa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luqa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Luqa, Malta är 488 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Luqa, Malta är september. Då är priset 84% lägre än under resten året och ligger på bara 79 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 35% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Luqa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luqa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Luqa, Malta är 250 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Luqa, Malta är september. Då är priset 72% lägre än under resten året och ligger på bara 72 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Luqa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luqa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Luqa som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Luqa, Malta är 407 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Luqa, Malta är november. Då är priset 51% lägre än under resten året och ligger på bara 202 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Luqa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luqa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Luqa, Malta är 295 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Luqa, Malta är november. Då är priset 60% lägre än under resten året och ligger på bara 120 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Luqa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luqa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

78 kr/dag

(19 dec - 22 dec)
Opel Corsa
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

85 kr/dag

(12 jan - 15 jan)
Fiat Panda
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

90 kr/dag

(19 dec - 22 dec)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Luqa

Alla större biluthyrningsfirmor i Luqa, Malta

ADDCAR RENTAL

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Alamo

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Avis

1 plats
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,5

Övergripande

9,5

Upphämtning/avlämning

9,5

Bäst

9,5

Thrifty

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Hertz

2 platser
Översikt

Renlighet

5,7

Comfort

4,0

Övergripande

4,4

Upphämtning/avlämning

4,4

Bäst

4,4

Ace

1 plats
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

1First Car Rental

3 platser

Autounion Car Rental

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Luqa

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Luqa.

Mest populära uthyrningsföretag

Smart Car Rentals Malta

Populära biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigaste hyrbilen

67 kr

Mest populära modellen

Hyundai i20
Den mest populära biluthyrningsfirman i Luqa som hittats på momondo den här månaden är Smart Car Rentals Malta. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avis och CityGo Rentals
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Luqa under de senaste 72 timmarna: Mini, Economy, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Luqa är 67 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 104 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Luqa under de senaste 7 dagarna är av modellen Hyundai i20. Våra användare föredrar också Peugeot 2008 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Luqa

Nedan visas de mest populära hotellen i Luqa

Att köra med hyrbil i Luqa – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Luqa och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Luqa, Malta?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Luqa. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Luqa när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Luqa under januari månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Luqa i januari månad. I genomsnitt får Luqa en nederbörd på 60 mm och temperaturen ligger kring 13 °C under januari. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Luqa kommer i genomsnitt kosta dig 256 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Luqa, Malta?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 45 km/t i Luqa när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Luqa är 80 km/t respektive 80 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Luqa du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Peugeot 2008 i Luqa?

Hur är vädret i Luqa, Malta i december?

Den som letar efter en hyrbil i Luqa under månaden december kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 14 °C och en nederbörd på cirka 110 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Luqa?

Priserna för bilar i Luqa uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Luqa?

Av december 2023 finns det 61 bolag att välja mellan för bilar i Luqa.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Luqa?

Bland olika länder, inklusive Luqa, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Luqa?

För att få hyra en bil i Luqa måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Luqa?

Du bör boka en hyrbil i Luqa med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Luqa?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Luqa genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Luqa med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Luqa eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Luqa på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Luqa på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Luqa som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Luqa.

Kan jag söka efter hyrbilar i Luqa med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Luqa med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Luqa

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.