Biluthyrning i Preveza, Grekland

Vill du hyra en bil billigt i Preveza, Grekland? Sök och jämför priser här

Preveza, EP, Grekland
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Preveza, EP, Grekland
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Preveza

Alla större biluthyrningsfirmor i Preveza, Grekland
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Preveza, Grekland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Korfu Ioannis Kapodistrias flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Preveza

182 användare har letat efter hyrbilar i Preveza med momondo i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Preveza för att motverka spridningen av COVID-19?

Europcar är ett av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Preveza. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Preveza som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Preveza har lägst priser för hyrbilar?

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från GREEN MOTION när du besöker Preveza. Med en genomsnittskostnad på 298 kr per dag från deras uthyrningskontor är GREEN MOTION ett bra företag att hyra din bil från.

Vad är hastighetsgränsen i Preveza, Grekland?

Hastighetsgränsen i Preveza är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Preveza är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 130 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Preveza under november kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Preveza.

Är vädret i Preveza representativt för resten av Epirus?

Klimatet i Epirus under november månad har vanligtvis en temperatur på 12 °C med en förväntad nederbörd på 168,5 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Preveza till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på flygplatser i Preveza

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Preveza

Börja planera din resa till Preveza