Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Heraklion, Kreta

Vill du hyra en bil billigt i Heraklion, Kreta? Sök och jämför priser här!

Heraklion, Heraklion, Grekland
25 apr — 2 maj
Heraklion, Heraklion, Grekland
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Heraklion, Kreta

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Heraklion, Kreta
Ekonomi56 kr per dag
Kompakt62 kr per dag
Medelstor78 kr per dag
Mini55 kr per dag
Minibuss298 kr per dag
Kompakt SUV87 kr per dag
Medelstor SUV113 kr per dag
Kompakt kombi140 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Heraklion, Kreta

Hitta rätt hyrbil för dig i Heraklion

Liten bilar

53 kr - 519 kr

Alla biltyper

185 kr - 684 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Heraklion, Grekland är 220 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Heraklion, Grekland är januari. Då är priset 77% lägre än under resten året och ligger på bara 53 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Heraklion av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Heraklion, Grekland är 382 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Heraklion, Grekland är februari. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 231 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Heraklion av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Heraklion, Grekland är 650 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Heraklion, Grekland är februari. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 606 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 52% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Heraklion, Grekland är 345 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Heraklion, Grekland är oktober. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 216 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Heraklion av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Heraklion, Grekland är 551 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Heraklion, Grekland är oktober. Då är priset 16% lägre än under resten året och ligger på bara 463 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 43% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Heraklion av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Heraklion, Grekland är 485 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Heraklion, Grekland är februari. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 271 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 35% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

55 kr/dag

(23 apr - 30 apr)
Fiat Panda
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

55 kr/dag

(2 maj - 16 maj)
Smart Fortwo
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

62 kr/dag

(23 apr - 30 apr)
Volkswagen Golf

Trender och insikter om att hyra bil i Heraklion

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Heraklion

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Heraklion?

De billigaste hyrbilarna i Heraklion hittas generellt genom Right Cars. När du bokar med Right Cars kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 54 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Heraklion är 337 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Heraklion?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Heraklion är Kia Stonic, följt av modellen Chevrolet Spark. Våra användare har hittat erbjudanden för Kia Stonic i Heraklion för i genomsnitt 186 kr per dag, och så billigt som 180 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 414 kr per dag att hyra modellen Chevrolet Spark i Heraklion, även om du kan hitta priser för så lite som 325 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Heraklion

Alla större biluthyrningsfirmor i Heraklion, Kreta

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,3

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

9,3

Bäst

8,6

SURPRICE CAR RENTAL

6 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

5,0

Bäst

8,0

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

8,6

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

GREEN MOTION

3 platser
Översikt

Renlighet

5,5

Comfort

4,8

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

4,3

Bäst

5,5

ADDCAR RENTAL

3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Greenways Rent A Car

5 platser

Autounion Car Rental

4 platser

CarWiz

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Heraklion

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Heraklion.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Mini, Intermediate, Economy

Billigaste hyrbilen

140 kr

Mest populära modellen

Chevrolet Spark
Den mest populära biluthyrningsfirman i Heraklion som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är CarWiz och Right Cars
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Heraklion under de senaste 72 timmarna: Mini, Intermediate, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Heraklion är 140 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 254 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Heraklion under de senaste 7 dagarna är av modellen Chevrolet Spark. Våra användare föredrar också Citroen C3 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Heraklion – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Heraklion och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Heraklion, Grekland i maj?

För att hyra en bil en weekend i Heraklion i maj, var genomsnittspriset 240 kr, med billigare erbjudanden från 240 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Heraklion i maj hittade ett genomsnittspris på 488 kr - men priser så låga som 66 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Heraklion, Grekland?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Heraklion har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Heraklion, så som Avis, Caldera och GREEN MOTION erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vad är hastighetsgränsen i Heraklion, Grekland?

Hastighetsgränsen i Heraklion är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Heraklion är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Heraklion bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Kia Stonic i Heraklion?

Är vädret i Heraklion representativt för resten av Kreta?

Klimatet i Kreta under april månad har vanligtvis en temperatur på 16 °C med en förväntad nederbörd på 36,3 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Heraklion till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Heraklion?

Priserna för bilar i Heraklion uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Heraklion?

Av april 2024 finns det 140 bolag att välja mellan för bilar i Heraklion.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Heraklion?

Bland olika länder, inklusive Heraklion, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Heraklion?

För att få hyra en bil i Heraklion måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Heraklion?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Heraklion om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Heraklion?

När du har sökt efter en hyrbil i Heraklion visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Heraklion med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Heraklion och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Heraklion på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Heraklion.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Heraklion som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Heraklion med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Heraklion med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Heraklion.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Heraklion

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Heraklion

Populära hyrbilstyper i Heraklion