Hyrbilar i Heraklion, Kreta

Vill du hyra en bil billigt i Heraklion, Kreta? Sök och jämför priser här!

Heraklion, Heraklion, Grekland
5 dec — 12 dec
Samma avlämingsplats
Heraklion, Heraklion, Grekland
mån 5/12
12:00
mån 12/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Heraklion, Kreta

Hitta rätt hyrbil för dig i Heraklion

Bilar i Liten

83 kr - 561 kr

Alla biltyper

103 kr - 1 886 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Heraklion, Grekland är 224 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Heraklion, Grekland är mars. Då är priset 63% lägre än under resten året och ligger på bara 83 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 64 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Heraklion, Grekland är 449 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Heraklion, Grekland är april. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 197 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Heraklion, Grekland är 912 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Heraklion, Grekland är april. Då är priset 68% lägre än under resten året och ligger på bara 292 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Heraklion, Grekland är 285 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Heraklion, Grekland är september. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 328 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 54 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Heraklion, Grekland är 669 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Heraklion, Grekland är oktober. Då är priset 16% lägre än under resten året och ligger på bara 565 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Heraklion

Alla större biluthyrningsfirmor i Heraklion, Kreta

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Caldera

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

Dollar

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

7,0

ADDCAR RENTAL

3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

SURPRICE CAR RENTAL

6 platser

Greenways Rent A Car

5 platser

CarWiz

4 platser

Megalonisos Car Rentals

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Heraklion

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Heraklion.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigaste hyrbilen

174 kr

Mest populära modellen

Suzuki Alto
Den mest populära biluthyrningsfirman i Heraklion som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och CarWiz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Heraklion under de senaste 72 timmarna: Mini, Economy, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Heraklion är 174 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 297 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Heraklion under de senaste 7 dagarna är av modellen Suzuki Alto.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Heraklion

Nedan visas de mest populära hotellen i Heraklion

Att köra med hyrbil i Heraklion – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Heraklion och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Den billigaste biluthyraren i Heraklion är CarWiz med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 155 kr från dess 4 uthyrningskontor i Heraklion. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är CarWiz i Heraklion för 127 kr.

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Heraklion har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Heraklion, så som Avis, Caldera och Exer Rent a Car erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Europcar är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Heraklion, Grekland. Med 2 uthyrningskontor i Heraklion, Grekland hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 252 kr per dag från Europcar.

Hastighetsgränsen i Heraklion är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Heraklion är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Heraklion bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Klimatet i Kreta under november månad har vanligtvis en temperatur på 16 °C med en förväntad nederbörd på 80 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Heraklion till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Heraklion

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Heraklion

Hyrbilstyper som är extra populära i Heraklion

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Heraklion

Börja planera din resa till Heraklion


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Heraklion om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

När du har sökt efter en hyrbil i Heraklion visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Heraklion och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Heraklion.

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Heraklion med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Heraklion.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.