Biluthyrning i Heraklion, Grekland

Vill du hyra en bil billigt i Heraklion, Grekland? Sök och jämför priser här

Heraklion, Heraklion, Grekland
12 dec — 19 dec
Samma avlämingsplats
Heraklion, Heraklion, Grekland
sön 12/12
12:00
sön 19/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Heraklion, Grekland

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

73 kr - 429 kr

Alla biltyper

73 kr - 655 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Heraklion, Grekland är 126 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Heraklion, Grekland är mars. Då är priset 43 % lägre än andra tider på året och kostar bara 73 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Heraklion. Genomsnittspriset för en hyrbil i Heraklion kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Heraklion av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Heraklion

Alla större biluthyrningsfirmor i Heraklion, Grekland
3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

5,3
6 platser
5 platser
4 platser
4 platser
4 platser
3 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Heraklion, Grekland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Heraklion N. Kazantzakis Apt. flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Heraklion

I december, fram till dagens datum, har 13 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Heraklion.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Heraklion för att motverka spridningen av COVID-19?

Budget, Enterprise, och Dollar är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Heraklion. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Heraklion som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Heraklion har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Heraklion är AbbyCar Car Rentals med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 269 kr från dess 2 uthyrningskontor i Heraklion. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är AbbyCar Car Rentals i Heraklion för 84 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Heraklion, Grekland?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Heraklion har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Heraklion, så som Budget, Enterprise och Dollar erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Hur många uthyrningskontor har GREEN MOTION i Heraklion?

GREEN MOTION är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Heraklion, Grekland. Med 2 uthyrningskontor i Heraklion, Grekland hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 385 kr per dag från GREEN MOTION .

Vad är hastighetsgränsen i Heraklion, Grekland?

Hastighetsgränsen i Heraklion är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Heraklion är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Heraklion bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Heraklion?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Heraklion är Skoda Octavia Combi, följt av modellen Mitsubishi Galant. Våra användare har hittat erbjudanden för Skoda Octavia Combi i Heraklion för i genomsnitt 248 kr per dag, och så billigt som 138 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 259 kr per dag att hyra modellen Mitsubishi Galant i Heraklion, även om du kan hitta priser för så lite som 156 kr per dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 4 Series Convertible i Heraklion?

Hertz har bilar av modellen BMW 4 Series Convertible tillgängliga i Heraklion för 2 699 kr/dag i genomsnitt. Tillgängligheten för bilmodellen BMW 4 Series Convertible i Heraklion kan variera så boka din bil i tid.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Klimatet i Heraklion under december bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Heraklion.

Är vädret i Heraklion representativt för resten av Kreta?

Klimatet i Kreta under december månad har vanligtvis en temperatur på 13 °C med en förväntad nederbörd på 117 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Heraklion till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Grekland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Aten, Thessaloníki och Chania i Grekland

Hyrbilar på flygplatser i Heraklion

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Heraklion

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Heraklion

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som , och inom Heraklion

Börja planera din resa till Heraklion