Biluthyrning i Porto, Portugal

Vill du hyra en bil billigt i Porto, Portugal? Sök och jämför priser här

Porto, Portugal
23 jun — 30 jun
Samma avlämingsplats
Porto, Portugal
ons 23/6
12:00
ons 30/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Porto, Portugal

Hitta den rätta hyrbilen

Liten Cars

104 kr - 831 kr

All Car Types

104 kr - 831 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Porto, Portugal är 214 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Porto, Portugal är mars. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Porto. Genomsnittspriset för en hyrbil i Porto kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Porto av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Porto, Portugal är 140 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Porto, Portugal är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 40 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Porto. Genomsnittspriset för en hyrbil i Porto kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Porto av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Porto

Alla större biluthyrningsfirmor i Porto, Portugal
5 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,5

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,4

Valuta för pengarna

8,2
4 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

9,5

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,5
3 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,5

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,2

Valuta för pengarna

6,2
2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,0
10 platser
4 platser
4 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Porto, Portugal

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Porto flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Porto

Hittills denna månad har vi gjort 143 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Porto.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Porto för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Porto. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Porto, Portugal?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Porto. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Porto när du gör din bokning med momondo.

Hur många uthyrningskontor har Budget i Porto?

Det finns 3 uthyrningskontor i Porto, Portugal. På Budgets uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 356 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Porto, Portugal?

Hastighetsgränsen i Porto är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Porto är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Porto bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Porto, Portugal i juni?

I juni får Porto vanligtvis en nederbörd på 46 mm och har en medeltemperatur på 18 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Porto då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juni?

Temperaturerna i Porto är oftast höga under juni, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Porto representativt för resten av Porto?

Den som vill hyra en bil i Porto för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Porto under juni månad vanligtvis ligger runt 18 °C med en nederbörd på omkring 46 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Porto

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Porto

Börja planera din resa till Porto