Hitta billig biluthyrning i Lagos

Vill du hyra en bil billigt i Lagos? Sök och jämför priser här

Lagos, Portugal
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Lagos, Portugal
tor 28/1
12:00
tor 4/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Lagos

Alla större biluthyrningsfirmor i Lagos
Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5.2

Betyg baserat på 1 recensioner


Avstånd till populära hotell från Lagos

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Faro flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Lagos

8 användare har letat efter hyrbilar i Lagos med momondo i januari.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Lagos för att motverka spridningen av COVID-19?

Budget, Europcar, och Avis är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Lagos. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Lagos som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Lagos har lägst priser för hyrbilar?

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Europcar när du besöker Lagos. Med en genomsnittskostnad på 651 kr per dag från deras uthyrningskontor är Europcar ett bra företag att hyra din bil från.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Lagos?

Hyrbilar i Lagos från populära uthyrningsfirmor som Budget, Europcar och keddy by Europcar kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Lagos, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Hur många uthyrningskontor har Guerin i Lagos?

Det finns 1 uthyrningskontor i Lagos. På Guerins uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 598 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Lagos?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Lagos när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Lagos är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Lagos du befinner dig.

Hur är vädret i Lagos, Portugal i januari?

Vanligtvis ligger temperaturen i Lagos under januari månad på 11 °C och den förväntade nederbörden är 100 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Vädret i Lagos under januari kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Lagos. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Lagos tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Opel Corsa, Smart Fortwo och Ford Ka.

Är vädret i Lagos representativt för resten av Faro?

Klimatet i Faro under januari månad har vanligtvis en temperatur på 11 °C med en förväntad nederbörd på 75 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Lagos till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Planera din resa till Lagos

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Lagos

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Lagos
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Lagos

  Hitta hotell i Lagos
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Lagos