Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Faro

Vill du hyra en bil billigt i Faro? Sök och jämför priser här!

Faro, Portugal
25 apr — 2 maj
Faro, Portugal
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Faro

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Faro
Ekonomi97 kr per dag
Kompakt114 kr per dag
Medelstor230 kr per dag
Mini89 kr per dag
Cabriolet173 kr per dag
Kompakt SUV132 kr per dag
Kompakt kombi157 kr per dag
Medelstor SUV186 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Faro

Hitta rätt hyrbil för dig i Faro

Liten bilar

92 kr - 322 kr

Alla biltyper

104 kr - 552 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Faro, Portugal är 194 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Faro, Portugal är januari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 92 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 35 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Faro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Faro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Faro av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Faro, Portugal är 365 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Faro, Portugal är januari. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 184 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Faro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Faro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Faro av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Faro, Portugal är 834 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Faro, Portugal är februari. Då är priset 71% lägre än under resten året och ligger på bara 246 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 65% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Faro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Faro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Faro, Portugal är 299 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Faro, Portugal är januari. Då är priset 78% lägre än under resten året och ligger på bara 68 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Faro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Faro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Faro av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Faro, Portugal är 703 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Faro, Portugal är december. Då är priset 83% lägre än under resten året och ligger på bara 125 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 58% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Faro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Faro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Faro, Portugal är 344 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Faro, Portugal är januari. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 133 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Faro. Genomsnittspriset för en hyrbil i Faro kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

89 kr/dag

(23 apr - 20 maj)
Ford Ka
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

97 kr/dag

(23 apr - 23 maj)
Opel Corsa
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

108 kr/dag

(23 apr - 20 maj)
Opel Corsa

Trender och insikter om att hyra bil i Faro

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Faro

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Faro?

De billigaste hyrbilarna i Faro hittas generellt genom SURPRICE CAR RENTAL . När du bokar med SURPRICE CAR RENTAL kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 64 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Faro är 144 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Faro?

För ett genomsnittspris på 179 kr/dag (och så lite som 41 kr/dag), är hyrbilar av modellen Fiat 500 i Faro de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Nissan Juke i Faro för 206 kr/dag i genomsnitt (54 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hyrbilsleverantörer i Faro

Alla större biluthyrningsfirmor i Faro

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,3

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

8,3

DRIVEONHOLIDAYS

3 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,2

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

6,4

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

6,5

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,5

SURPRICE CAR RENTAL

3 platser
Översikt

Renlighet

5,3

Comfort

5,3

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

5,3

Bäst

6,6

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

6,0

Sunnycars

5 platser

keddy by Europcar

3 platser

Resolvcar

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Faro

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Faro.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

108 kr

Mest populära modellen

Ford Ka
Den mest populära biluthyrningsfirman i Faro som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är DRIVEONHOLIDAYS och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Faro under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Faro är 108 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 170 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Faro under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Ka. Våra användare föredrar också Fiat Panda som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Faro – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Faro och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Faro, Portugal?

Varje biluthyrningsföretag i Faro har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Faro är DRIVEONHOLIDAYS , Klass Wagen och Hertz, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Faro under maj månad?

Med genomsnittstemperaturer på 21 °C och en nederbörd på 7 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i maj månad. Att hyra en cabriolet i Faro är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Faro kommer i genomsnitt kosta dig 388 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Faro, Portugal?

Hastighetsgränsen i Faro är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Faro är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Tiguan i Faro?

Hur är vädret i Faro, Portugal i april?

I april får Faro vanligtvis en nederbörd på 41 mm och har en medeltemperatur på 15 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Faro då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Faro representativt för resten av Faro?

Den som vill hyra en bil i Faro för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Faro under april månad vanligtvis ligger runt 15 °C med en nederbörd på omkring 39,4 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Faro?

Priserna för bilar i Faro uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Faro?

Det finns 113 bolag tillgängliga för bilar i Faro från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Faro?

Bland olika länder, inklusive Faro, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Faro?

För att få hyra en bil i Faro måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Faro?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Faro eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Faro?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Faro genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Faro med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Faro som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Faro på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Faro.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Faro som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Faro.

Kan jag söka efter hyrbilar i Faro med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Faro på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Faro

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Faro

Populära hyrbilstyper i Faro