Biluthyrning i Ponta Delgada, Portugal

Vill du hyra en bil billigt i Ponta Delgada, Portugal? Sök och jämför priser här

Ponta Delgada, Portugal
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Ponta Delgada, Portugal
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Ponta Delgada, Portugal

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

59 kr - 456 kr

Alla biltyper

59 kr - 728 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Ponta Delgada, Portugal är 141 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Ponta Delgada, Portugal är februari. Då är priset 59 % lägre än andra tider på året och kostar bara 59 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 26 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ponta Delgada. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ponta Delgada kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Ponta Delgada av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Ponta Delgada

Alla större biluthyrningsfirmor i Ponta Delgada, Portugal
4 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,5

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

8,5
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

5,9
2 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,9

Övergripande

1,9

Upphämtning/avlämning

1,9

Valuta för pengarna

1,9
6 platser
6 platser
3 platser
3 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Ponta Delgada, Portugal

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Ponta Delgada Nordela flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Ponta Delgada

11 768 användare har letat efter hyrbilar i Ponta Delgada med momondo i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Ponta Delgada för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Ponta Delgada även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Hertz, Alamo och Avis. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Ponta Delgada har lägst priser för hyrbilar?

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Ponta Delgada hos Ilha Verde, som har 4 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 73 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Ponta Delgada från Ilha Verde ligger på 204 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Ponta Delgada, Portugal?

Varje biluthyrningsföretag i Ponta Delgada har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Ponta Delgada är Ilha Verde, Hertz och Alamo, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Hur många uthyrningskontor har Ilha Verde i Ponta Delgada?

Ilha Verde har 4 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 204 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i Ponta Delgada, Portugal?

Hastighetsgränsen i Ponta Delgada är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Ponta Delgada är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Ponta Delgada bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Ponta Delgada, Portugal i november?

Under november är medeltemperaturen i Ponta Delgada 17 °C och den förväntade nederbörden är 122 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Ponta Delgada.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Med tanke på att temperaturerna i Ponta Delgada typiskt är högre under november och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Ponta Delgada representativt för resten av Azorerna?

Den som vill hyra en bil i Ponta Delgada för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Azorerna under november månad vanligtvis ligger runt 17 °C med en nederbörd på omkring 116 mm.


Börja planera din resa till Ponta Delgada