Hitta billig biluthyrning i Ponta Delgada (Açores)

Vill du hyra en bil billigt i Ponta Delgada (Açores)? Sök och jämför priser här

Ponta Delgada (Açores), Portugal
7 mar — 14 mar
Samma avlämingsplats
Ponta Delgada (Açores), Portugal
sön 7/3
12:00
sön 14/3
13:00

Leverantörer av hyrbilar i Ponta Delgada (Açores)

Alla större biluthyrningsfirmor i Ponta Delgada (Açores)
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.6

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.3

Betyg baserat på 10 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5.3

Betyg baserat på 3 recensioner


Avstånd till populära hotell från Ponta Delgada (Açores)

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Ponta Delgada (Açores) Nordela flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Ponta Delgada (Açores)

12 användare har letat efter hyrbilar i Ponta Delgada (Açores) med momondo i februari.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Ponta Delgada (Açores) för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Ponta Delgada (Açores) även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och National. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Ponta Delgada (Açores) har lägst priser för hyrbilar?

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Ponta Delgada (Açores) hos Ilha Verde, som har 3 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 67 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Ponta Delgada (Açores) från Ilha Verde ligger på 188 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Ponta Delgada (Açores)?

Varje biluthyrningsföretag i Ponta Delgada (Açores) har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Ponta Delgada (Açores) är Alamo, Enterprise och National, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Hur många uthyrningskontor har Ilha Verde i Ponta Delgada (Açores)?

Ilha Verde har 3 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 188 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i Ponta Delgada (Açores)?

Hastighetsgränsen i Ponta Delgada (Açores) är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Ponta Delgada (Açores) är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Ponta Delgada (Açores) bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Ponta Delgada (Açores), Portugal i februari?

Under februari är medeltemperaturen i Ponta Delgada (Açores) 14 °C och den förväntade nederbörden är 81 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Ponta Delgada (Açores).

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i februari?

Vädret i Ponta Delgada (Açores) under februari kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Ponta Delgada (Açores). Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Ponta Delgada (Açores) tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Class Mini Car, Ford Fiesta och Opel Corsa.

Är vädret i Ponta Delgada (Açores) representativt för resten av Azorerna?

Den som vill hyra en bil i Ponta Delgada (Açores) för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Azorerna under februari månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 90,5 mm.


Planera din resa till Ponta Delgada (Açores)