Biluthyrning i Ibiza, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i Ibiza, Spanien? Sök och jämför priser här

Ibiza, Ibiza, Spanien
24 sep — 1 okt
Samma avlämingsplats
Ibiza, Ibiza, Spanien
fre 24/9
12:00
fre 1/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Ibiza, Spanien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

51 kr - 574 kr

Alla biltyper

51 kr - 584 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Ibiza, Spanien är 174 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Ibiza, Spanien är september. Då är priset 71 % lägre än andra tider på året och kostar bara 51 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ibiza. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ibiza kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Ibiza av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Ibiza

Alla större biluthyrningsfirmor i Ibiza, Spanien
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

9,3

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,9
2 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,4

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

8,0
2 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,7

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,1

Valuta för pengarna

7,5
3 platser
Översikt

Renlighet

3,3

Comfort

2,6

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

3,3
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
7 platser
4 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Ibiza, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Ibiza flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Ibiza

I september har vi genomfört 55 sökningar efter hyrbilar i Ibiza för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Ibiza för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Ibiza även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Hertz, Avis och Budget. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Ibiza har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Ibiza med OK RENT A CAR på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 26 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 290 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Ibiza, Spanien?

Hyrbilar i Ibiza från populära uthyrningsfirmor som Hertz, Hiper Rent a Car och INTERRENT kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Ibiza, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Ibiza under oktober månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Ibiza under oktober månad. Med en genomsnittstemperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 40 mm i oktober innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Ibiza kommer i genomsnitt kosta dig 617 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Ibiza?

Europcar är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Ibiza, Spanien. Med 3 uthyrningskontor i Ibiza, Spanien kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 407 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Ibiza, Spanien?

Om du hyr ett fordon i Ibiza tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Ibiza ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Ibiza ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Ibiza?

När du hyr en bil i Ibiza väljer de flesta av våra användare modellen Fiat 500 för 147 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Fiat Panda för ett genomsnittspris på 120 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Fiat 500 i Ibiza för så lite som 0 kr/dag och modellen Fiat Panda för så lite som 0 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A5 Sportback i Ibiza?

Det mest populära biluthyrningsföretaget som erbjuder hyrbilar av modellen Audi A5 Sportback är Sixt i Ibiza. Kostnaden att hyra modellen Audi A5 Sportback från Sixt är i genomsnitt 959 kr/dag.

Hur är vädret i Ibiza, Spanien i september?

Den som letar efter en hyrbil i Ibiza under månaden september kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 23 °C och en nederbörd på cirka 40 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Med tanke på att temperaturerna i Ibiza typiskt är högre under september och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Ibiza representativt för resten av Balearerna?

Om du letar efter en hyrbil i Ibiza för en bilresa till närliggande områden under september månad är det viktigt att veta att resten av Balearerna vanligtvis har en temperatur på 23 °C och en nederbörd på omkring 45 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Ibiza

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Ibiza

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Ibiza

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Alcúdia, Cala Millor och Cala Ratjada inom Ibiza

Börja planera din resa till Ibiza