Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Rom, Lazio

Vill du hyra en bil billigt i Rom, Lazio? Sök och jämför priser här!

Rom, Italien
25 apr — 2 maj
Rom, Italien
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Rom, Lazio

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Rom, Lazio
Ekonomi56 kr per dag
Kompakt72 kr per dag
Medelstor179 kr per dag
SUV92 kr per dag
Mini56 kr per dag
Kompakt SUV67 kr per dag
Leverantörens val94 kr per dag
Kompakt kombi141 kr per dag
Medelstor SUV238 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Rom, Lazio

Hitta rätt hyrbil för dig i Rom

Liten bilar

119 kr - 479 kr

Alla biltyper

196 kr - 786 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Rom, Italien är 281 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Rom, Italien är januari. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 119 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Rom. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rom kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rom av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Rom, Italien är 644 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Rom, Italien är november. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 284 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Rom. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rom kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rom av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Rom, Italien är 1 370 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Rom, Italien är februari. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 606 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 65% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Rom. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rom kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Rom, Italien är 480 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Rom, Italien är december. Då är priset 67% lägre än under resten året och ligger på bara 163 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Rom. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rom kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rom av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Rom, Italien är 1 305 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Rom, Italien är februari. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 681 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 63% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Rom. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rom kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Rom, Italien är 963 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Rom, Italien är februari. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 264 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Rom. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rom kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Rom, Italien är 553 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Rom, Italien är januari. Då är priset 67% lägre än under resten året och ligger på bara 188 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Rom. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rom kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

56 kr/dag

(14 maj - 22 maj)
Chevrolet Spark
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

56 kr/dag

(14 maj - 22 maj)
Mini Hatch
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

62 kr/dag

(18 maj - 20 maj)
Smart Fortwo

Trender och insikter om att hyra bil i Rom

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Rom

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Rom?

De billigaste hyrbilarna i Rom hittas generellt genom EuropaRent. När du bokar med EuropaRent kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 51 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Rom är 233 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Rom?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Rom med 42 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Rom?

De flesta av momondos användare hyr modellen Fiat 500X i Rom, även om typen Fiat Panda är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Fiat 500X ligger priserna generellt på 371 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Fiat 500X i Rom för så lite som 57 kr per dag. Hyrbilar av modellen Fiat Panda i Rom kostar i genomsnitt 303 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 50 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Rom

Alla större biluthyrningsfirmor i Rom, Lazio

DRIVALIA

14 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

7,3

Dollar

11 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,7

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,7

Bäst

6,8

Hertz

22 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,6

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,1

Bäst

5,9

Leasys Rent

19 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

6,5

Thrifty

9 platser
Översikt

Renlighet

6,2

Comfort

6,8

Övergripande

5,6

Upphämtning/avlämning

4,6

Bäst

5,0

Avis

18 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

5,7

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

5,6

Bäst

5,3

Budget

10 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

5,9

Övergripande

4,8

Upphämtning/avlämning

5,1

Bäst

5,1

Sunnycars

41 platser

Bra att veta om hyrbilar i Rom

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Rom.

Mest populära uthyrningsföretag

SURPRICE CAR RENTAL

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

124 kr

Mest populära modellen

Fiat Panda
Den mest populära biluthyrningsfirman i Rom som hittats på momondo den här månaden är SURPRICE CAR RENTAL . Andra toppval för biluthyrningsföretag är Rental Plus och Target Italy
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Rom under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Rom är 124 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 328 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Rom under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat Panda. Våra användare föredrar också Volkswagen up! som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Rom – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Rom och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Rom, Italien i maj?

För en weekend i maj ligger de bästa erbjudandena i Rom från 491 kr till cirka 491 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Rom i maj hittade ett genomsnittspris på 343 kr - men priser så låga som 54 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Rom, Italien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Rom har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Rom, så som keddy by Europcar, Italy Car Rent och DRIVALIA erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Rom under maj månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Rom under maj månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Rom har en medeltemperatur på 21 °C och en genomsnittlig nederbörd på 16 mm i maj. Att hyra en Cabriolet i Rom kommer i genomsnitt kosta dig 574 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Rom, Italien?

Resenärer som hyr bil i Rom bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Rom ligger hastighetsgränsen generellt på 90 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Kuga i Rom?

Hur är vädret i Rom, Italien i april?

Den som letar efter en hyrbil i Rom under månaden april kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 13 °C och en nederbörd på cirka 55 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Rom representativt för resten av Lazio?

Om du letar efter en hyrbil i Rom för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Lazio vanligtvis har en temperatur på 12 °C och en nederbörd på omkring 51,5 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Rom?

Priserna för bilar i Rom uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Rom?

Av april 2024 finns det 393 bolag att välja mellan för bilar i Rom.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Rom?

Bland olika länder, inklusive Rom, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Rom?

Vid biluthyrning i Rom måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Rom?

Du bör boka en hyrbil i Rom med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Rom?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Rom. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Rom med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Rom som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Rom på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Rom.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Rom som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Rom på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Rom med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Rom.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Rom

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/4
12:00
tors 2/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Rom

Populära hyrbilstyper i Rom