Hitta billig biluthyrning i Neapel, Italien

Vill du hyra en bil billigt i Neapel, Italien? Sök och jämför priser här

Neapel, Neapel, Italien
21 apr — 28 apr
Samma avlämingsplats
Neapel, Neapel, Italien
ons 21/4
12:00
ons 28/4
12:00

Erbjudanden på hyrbilar i Neapel, Italien

Hitta den rätta hyrbilen

Små bilar kategoriseras vanligtvis som ekonomiska bilar, kompakta bilar och bilar något mindre än genomsnittet. Du kan förvänta dig att få betala 294 kr per dag för att hyra en liten bil i Neapel. Nedan är de bästa priserna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
164 kr/dag
27 maj - 11 jun
Neapel
Aeroporto Internazionale di Napoli Capodichino
Citroen C2
164 kr/dag
27 maj - 11 jun
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
175 kr/dag
27 maj - 11 jun
Neapel
Aeroporto Internazionale di Napoli Capodichino
Chevrolet Sonic Sedan
175 kr/dag
27 maj - 11 jun
Visa erbjudande
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
176 kr/dag
27 maj - 11 jun
Neapel
c/o Aeroporto Capodichino
Kia Rio Hatchback
176 kr/dag
27 maj - 11 jun
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
192 kr/dag
27 maj - 11 jun
Neapel
Aeroporto Internazionale di Napoli Capodichino
Chevrolet Sonic Sedan
192 kr/dag
27 maj - 11 jun
Visa erbjudande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
193 kr/dag
27 maj - 11 jun
Neapel
c/o Aeroporto Capodichino
Chevrolet Sonic Sedan
193 kr/dag
27 maj - 11 jun
Visa erbjudande
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
210 kr/dag
27 maj - 11 jun
Neapel
NAPOLI Airport Shuttle Bus Parking Area P5
Kia Rio Hatchback
210 kr/dag
27 maj - 11 jun
Visa erbjudande

Leverantörer av hyrbilar i Neapel

Alla större biluthyrningsfirmor i Neapel, Italien
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.2

Betyg baserat på 51 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.5

Betyg baserat på 34 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.6

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.8

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.6

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.9

Betyg baserat på 8 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.4

Betyg baserat på 11 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.1

Betyg baserat på 5 recensioner


Information om din resa till Neapel

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Neapel?

Generellt gäller en åldersgräns på 18 år. Du ska ha haft körkort i minst ett år och ibland tar uthyrningsfirmorna en extra avgift om föraren är under 25 år. Olika firmor har olika regler så kontrollera noga vad som gäller för just ditt kontrakt.

Viktigt att veta om trafikregler i Neapel

Liksom Sverige har Italien högertrafik och halvljuset ska alltid vara påslaget. Promillegränsen är 0,5 – men för den som haft körkort i mindre än tre år gäller nolltolerans. I tätort gäller hastighetsbegränsning på 50 km/h. På landsväg är tillåten hastighet 90-100 km/h och på motorväg 130 km/h. Barn under 12 år ska sitta i baksätet och barn under 36 kg ska använda barnstol eller sittkudde. På de flesta motorvägar i Italien betalar man vägavgift medan övriga vägar är avgiftsfria.

Parkering

Det gäller att vara mycket noggrann med var man parkerar bilen i Neapel. Att köra in i ZTL-zonen och parkera bilen utan tillstånd kan leda till höga böter. Det rekommenderas att parkera utanför ZTL-zonen och använda sig av kollektivtransport för att ta sig in till stadskärnan. Ett bra alternativ är parkeringen Brin, som är en prisvärd med 0,50 EUR (5,50 SEK) per timme och har många platser i anslutning till motorvägen A3. Det finns även gatuparkering utanför ZTL-zonen samt flera parkeringshus. Räkna med att betala cirka 2 EUR (22 SEK) per timme.

Utflyktsmål i och omkring Neapel

Att hyra bil i Neapel är ett härligt sätt att ta sig runt i regionen Kampanien med sevärdheter som Pompeji, vulkanen Vesuvius samt den vackra Amalfikusten. En liten hyrbil med fria mil kostar från 350 SEK per dygn eller 2000 SEK per vecka. Var uppmärksam på att det i Neapel används ett system av miljözoner som kallas ”zona traffico limitato” (ZTL), vilket innebär att det är förbjudet att köra i vissa delar av stadskärnan utan tillstånd. Överträdelse leder till höga böter och eftersom bilens registreringsskylt registreras med kamera och det ibland är lätt att missa skyltningen så rekommenderas det att inte köra bil in i stadens centrum. Om du har bokat hotell inne i ZTL-zonen så försäkra dig om att hotellet har registrerat din bil på förhand. Ett givet utflyktsmål när du ska hyra bil i Neapel är ruinerna av staden Pompeji som begraves i Vesuvius aska år 79 e.Kr. Du kan också köra bil upp på vulkanen Vesuvius sluttningar till ungefär 800 meters höjd, varifrån det går minibussar upp på högre höjd för den som vill besöka kratern. Det tar cirka 30 minuter att köra till Pompeji från Neapel. Om du fortsätter vidare söderut längs kusten kommer du snart till den välkända Amalfikusten. Här möts du av spektakulära vyer med små byar som klamrar sig fast vid klipporna som sluttar brant ner till Medelhavet. Vägen slingrar sig via Sorrento och mindre byar som Positano, Praiano och Ravello. Stanna till för pasta, pizza eller en svalkande gelato – och missa inte att prova limoncellon som har sitt ursprung i Amalfi. Ett bra tips är att boka en GPS för att inte riskera att köra vilse, varken i Neapel eller när du gör utflykter utanför staden.

Vilka försäkringar ska man ha?

Vid biluthyrning i Neapel ingår det alltid en grundläggande ansvarsförsäkring som täcker kostnader som uppstår om du skulle orsaka skador på andras egendom. Det som inte täcks av denna försäkring är alltså eventuella skador på själva hyrbilen. Ofta är självrisken för dessa försäkringar på 1000-2000 EUR (11000-22000 SEK) och det kan vara värt att överväga att köpa till självriskeliminering och en utökad försäkring som även täcker eventuella skador på hyrbilen samt stölder. Man får räkna med att hyrpriset närmast dubblas om man väljer en utökad försäkring, men givetvis reduceras kostnaderna vid eventuella skador markant. Tilläggsförsäkringar säljs exempelvis av uthyrningsfirman i samarbete med lokala försäkringsbolag, men kom ihåg att många svenska banker erbjuder en självriskeliminering om du betalar hyran med ditt bank- eller kreditkort. Kontrollera alltid noga vad som ingår och hur stora eventuella kostnader kan bli om olyckan är framme innan du bokar hyrbil i Neapel.

Kan man använda sitt svenska körkort i Neapel, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Liksom i övriga Europa går det bra att köra med svenskt körkort när du ska hyra bil i Neapel, du behöver inte skaffa internationellt körkort.

Var i Neapel kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hämta och lämna din hyrbil i Neapel på flera olika ställen. I centrum har flera uthyrningsfirmor kontor i anslutning till tågstationen Margellina. Ett annat alternativ är Neapels flygplats Capodichino, vilket är bekvämt om man anländer med flyg. En gratis minibuss tar dig då till uthyrningsfirmans kontor i ett närliggande parkeringshus. Kom ihåg att du ofta kan få ett bättre pris om du hyr bilen från flygplatsen eftersom utbudet är som störst där. (Information kontrollerad: 21/05/2019).


Avstånd till populära hotell från Neapel, Italien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Neapel flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Neapel

I april har vi genomfört 172 sökningar efter hyrbilar i Neapel för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Neapel för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Neapel även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Enterprise, National och Avis. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Neapel, Italien i maj?

För att hyra en bil i Neapel för en weekend i maj, hittade vi så låga priser som 203 kr med genomsnittspriset 212 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 62 kr, och genomsnittspriset är 237 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Neapel har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Neapel är NOLEGGIARE med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 610 kr från dess 2 uthyrningskontor i Neapel. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är NOLEGGIARE i Neapel för 62 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Neapel, Italien?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Neapel erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Enterprise, National och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Neapel under maj månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Neapel under maj månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Neapel har en medeltemperatur på 21 °C och en genomsnittlig nederbörd på 34 mm i maj. Att hyra en Cabriolet i Neapel kommer i genomsnitt kosta dig 535 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Neapel?

Det är väldigt populärt att hyra från Hertz i Neapel, Italien då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 10 uthyrningskontor i centrum av Neapel, Italien, och du kan förvänta dig priser på 340 kr per dag för att hyra din bil i Neapel, Italien.

Vad är hastighetsgränsen i Neapel, Italien?

Om du hyr ett fordon i Neapel tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Neapel ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Neapel ligger hastighetsgränsen på 130 km/t.

Hur är vädret i Neapel, Italien i april?

Vanligtvis ligger temperaturen i Neapel under april månad på 13 °C och den förväntade nederbörden är 76 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Vädret i Neapel under april kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Neapel. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Neapel tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Fiat Panda, Fiat 500 och Vauxhall Mokka.

Är vädret i Neapel representativt för resten av Kampanien?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Neapel omkring i Kampanien eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 13 °C och en eventuell nederbörd på 52 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Neapel

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Neapel

Planera din resa till Neapel