Hitta billiga flyg till Preveza

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Preveza

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Preveza och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Preveza?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Preveza från Milano för 247 kr. Detta är 95 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Preveza. För att hitta de billigaste priserna till Preveza från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Preveza?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Preveza från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 2 920 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en måndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 5 447 kr från Sverige till Preveza.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Preveza?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Preveza från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 213 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 3 938 kr. Flyg till Preveza från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Preveza?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Preveza beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Korfu Ioannis Kapodistrias tar i genomsnitt 3t 20m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Korfu Ioannis Kapodistrias i genomsnitt ligger på 28t 45m. Korfu Ioannis Kapodistrias är den mest populära flygplatsen i Preveza.


Billigaste flygen till flygplatser i Preveza

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Preveza från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Korfu

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Preveza

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Korfu (CFU)

Vanligtvis är flyg till Preveza från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Korfu Ioannis Kapodistrias, vilket i genomsnitt kostar 3 089 kr


Vanliga frågor om att flyga till Preveza

När du flyger från Sverige till Preveza får du räkna med en flygtid på mellan sex och nio timmar. Snabbast är det att resa från Stockholms flygplatser som har flest flygningar och flygerbjudanden på sträckan. Du kan därför hitta de smidigaste rutterna och mellanlandningarna när du reser från Stockholm till Preveza, Grekland. Från Göteborg kan du hitta resor som tar ungefär nio timmar men ofta får du göra fler mellanlandningar under resans gång än när du reser från Stockholm vilket gör att rutterna tar längre tid. Från Sverige till Preveza beror flygturen på hur långa och många mellanlandningar du behöver göra under flygningen.

Det går inte några direktflyg från Sverige till Preveza, Grekland utan du behöver göra minst ett stopp på vägen. Vanliga mellanlandningar under resan är bland annat Frankfurt Airport i Tyskland, Charles De Gaulle Airport i Frankrike och Amsterdam Airport i Nederländerna. Från Stockholm behöver du vanligtvis endast göra en mellanlandning under resan till Preveza men från andra svenska städer kan du behöva göra två eller flera stopp. Flyg från Sverige till Preveza landar på Preveza Aktion Airport, Preveza. Flygbolag som har rutter från Sverige till Preveza är bland annat Lufthansa, Air France, KLM och SAS.

Ioannina flygplats, Argostoli Cephalonia flygplats, Korfu Ioannis Kapodistrias flygplats, Patra Araxos flygplats eller Zakynthos flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Preveza.

Du kan hitta erbjudanden för Argostoli Cephalonia flygplats för i genomsnitt 2 293 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Preveza

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Preveza

Vilka bolag flyger till Preveza?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Preveza

Vilka bolag flyger till Preveza?

När det gäller flyg från Sverige till Preveza bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Ryanair, Norwegian, Lufthansa och SWISS. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Preveza

Nedan hittar du alla flygplatser i Preveza tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till Preveza centrum från flygplatsen?

När du flyger från Sverige till Preveza landar du på Preveza Aktion International Airport som ligger strax söder om centrala Preveza. Det tar inte lång tid att resa in till centrum från denna flygplats. Du kan välja mellan att ta buss eller bil in till city. Med KTEL-bussen som avgår utanför ankomsthallen kan du ta dig in till centrala Preveza Station på ungefär 25 minuter. Detta är det billigaste transportalternativet från flygplatsen. Du kan även ta taxi in till staden vilket är det snabbaste alternativet och tar dig direkt till ditt boende. Med taxi tar det ungefär 15 minuter in till centrala Preveza. Du hittar även flera hyrbilsföretag på flygplatsen om du hellre tar dig in till city med egen bil. Om du kör själv kör du norrut från flygplatsen längsmed motorvägen E952 mot Prevezas centrum.


Visumkrav för att besöka Preveza

När du reser från Sverige till Grekland och Preveza behöver du inte ansöka om något inresetillstånd. Då båda länderna är med i EU kan du fritt resa mellan dem. För att identifiera dig på resan behöver du en id-handling och denna kan antingen bestå av ditt pass eller av ett nationellt id-kort som utfärdas av polisen.


Börja planera din resa till Preveza


De bästa sakerna att se och göra i Preveza

En av de populäraste destinationerna i Preveza är Monolithi Beach. Denna långa sandstrand med klart vatten är en av de längsta i Europa. Vattnet är långgrunt och därför är stranden populär bland barnfamiljer som semestrar i staden. Stranden ligger precis norr om Preveza och du kan ta dig hit med taxi eller bil längsmed motorvägen E55 norrut. Vid stranden hittar du även barer och restauranger för att du ska kunna spendera en hel dag i solen. En annan populär, historisk sevärdhet är ruinerna av Nikopolis. Ruinerna ligger ungefär fem kilometer norr om centrala Preveza och här hittar du även ett museum som förklarar historien kring ruinerna. Det arkeologiska museet har utställningar fulla av fynd från utgrävningsplatsen kring Nikopolis och här har man bland annat hittat romerska marmorstatyer och bysantinska mosaiker. För att ta dig till museet och ruinerna från centrala Preveza är det lättast att ta en taxi. Preveza ligger även nära Acheron-floden och en populär aktivitet för både stora och små är att ta en kajaktur i floden.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Preveza ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Preveza ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Preveza.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Preveza genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Preveza. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.